Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Sabrina (38) 29586364
Ierakstīts
pirms 12 minūtēm, latvju mauku degustātors teica:

Tev tādos tempos būs jādodās vai ar pavēsti uz iecirkni - labākajā gadijumā,sliktākajā- uz traumotoloğiju, ja kādu agresīvāku aplipināsi. 

Pēc tava Nickname  izklausās ka Tev jādodas uz pārbaudi draudziņ🤣🤣🤣lai jauka diena arī nelabvēļiem....

Sabrina (38) 29586364
Ierakstīts
pirms 13 minūtēm, latvju mauku degustātors teica:

Tas viss ir ļoti smieklīgi, bet ejot pie šīs dāmas,labāk pajautāt svaigas analīzes iepriekš. Ja viņai tik ļoti smieklīgi tas liekās- ļoti pārliecināta par sevīm, droši vien jūtās.Rīga ir maza, un ja viņa zin ka nav vesela,bet sniedz pakalpojumus pirmkārt- tā ir krimināli administratīvā atbildība,otrkārt, kāds psihs vienkārši personīgi var izrēķināties. Jo visas adreses un segvārdus nav problēma atrast,cik bieži tos nemainītu.

Iesaku labāk nestaigāt un sēdēt mājās pie Sievas un pat ja nevar nodrošināt Sievu finansiāli nelaist lasīs šampinjonus uz citām valstīm...

Par mani runājot ar manu veselību viss ir kārtībā varu uzrādīt svaigas analīzes jebkurā laikā un Personīgi neviens normāls, adekvāts nav sūdzējies .No erotiskās masāžas nemirst🤣😜🤣bet gūst relax....naudu....

Bet Tev iesaku iet pie Psihiatra....😉

Sabrina (38) 29586364
Ierakstīts
pirms 56 minūtēm, Mochart teica:

neatbilstu nevienam no siem aprakstiem. tu atbildeja, ka negrib stradat ar lietuviesiem, jo man bija lietuvas numurs un noblokeja 

Atbilsti.Tu raksti tu ar mazo burtu😉tik vienkārši un elementāri atšķirt ....un LT nr staigājot ar viltotām naudiņām....un man tas nav vajadzīgs... Tikai piesardzība....😉

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.