Tas viss ir ļoti smieklīgi, bet ejot pie šīs dāmas,labāk pajautāt svaigas analīzes iepriekš. Ja viņai tik ļoti smieklīgi tas liekās- ļoti pārliecināta par sevīm, droši vien jūtās.Rīga ir maza, un ja viņa zin ka nav vesela,bet sniedz pakalpojumus pirmkārt- tā ir krimināli administratīvā atbildība,otrkārt, kāds psihs vienkārši personīgi var izrēķināties. Jo visas adreses un segvārdus nav problēma atrast,cik bieži tos nemainītu.
Iesaku labāk nestaigāt un sēdēt mājās pie Sievas un pat ja nevar nodrošināt Sievu finansiāli nelaist lasīs šampinjonus uz citām valstīm...
Par mani runājot ar manu veselību viss ir kārtībā varu uzrādīt svaigas analīzes jebkurā laikā un Personīgi neviens normāls, adekvāts nav sūdzējies .No erotiskās masāžas nemirst🤣😜🤣bet gūst relax....naudu....
neatbilstu nevienam no siem aprakstiem. tu atbildeja, ka negrib stradat ar lietuviesiem, jo man bija lietuvas numurs un noblokeja
Atbilsti.Tu raksti tu ar mazo burtu😉tik vienkārši un elementāri atšķirt ....un LT nr staigājot ar viltotām naudiņām....un man tas nav vajadzīgs... Tikai piesardzība....😉
Ierakstīts
Pēc tava Nickname izklausās ka Tev jādodas uz pārbaudi draudziņ🤣🤣🤣lai jauka diena arī nelabvēļiem....