Maza auguma jauna(gadi varētu atbilst) kopta blondīne ar lielām krūtīm. Tas arī ir viss kas tur ir labs.
Jau sākumā attieksme nekāda. Še dvielis ej uz dušu man te jau raksta citi. Iznākot no dušas sapratu jau oa nebūs labi bet paliku jo nu pliks jau stāvēju pie gultas malas.
Tālāk sākās mana sliktāka pieredze pie fejas kāda var būt.
Masāža ir pilnīga 0. No vārda tiešām pilnīga 0. Principā uz rokām uzlika kaut kādu zapti un 20 sekundes parīvēja muguru. Varbūt pat 20 sek nebija.
Pēc tam jautāja vai grib orālo. Jā ok gribu. Tad tieši 10 sek kaut ko mēģināja un atmeta ar roku. Domāju nu labi vismaz izpurināšu. Aha kā tad. Piedāvā tikai no muguras un visu laiku čīkst ne tik stipri man sāp nedari tā tu jau beidzi cik vēl ilgi man jau apnika u.t.t
Un šis viss tiešām nav pārspīlēti. Šie bija mani viss sliktāk atstātie 60 eiro par 30min. Pa lielam kādam 30min labi ja 15min tur pabiju ar divām dušām kopā skaitot.
Īsumā nu neejam pie šīs lai sāk padomāt par attieksmi. Nauda ir janopelna jebkurā profesijā.
Tad aizej labāk Zolitūde pie Sofijas 1h 100 euro un izpurini kā gribi viņa nečīkst un ļaujās kāda pozā velies un minetu taisa ar muti ka pienākas!
Ierakstīts
Man patika ka Sofija taisa minetu
Līdz olām paņem mutē