Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Sanita, 18, Rīga
Ierakstīts
7 часов назад, njā сказал:

Ceru, ka nedabūšu banānu diētu par offtopic šeit. 

Kārtējo reizi- ja tev nepiekrīt, tātad suteners... alternatiive arvien vairāk šķiet "alternatīvi apdāvināts". :D

Tici vai nē, bet es neeju pie tādām, kas prasa 150einārus par 40 min. Es vienkārši "balsoju" ar savu maku, t.i.- neeju pie tām, kas liekas par dārgu, kas škiet kā konveijers, kas prasa noteiktu summu, bet pēc tam jāpiemaksā klāt par katru pozu, pieskārienu, utt.

Dāmu apmeklējums nav ne pirmās nepieciešanības "prece"/ pakalpojumus, ne arī cilvēktiesības, kas valdībai būtu jāregulē un jānodrošina pēc iespējas zemākas cenas. Ja nevari (vai negribi) atļauties tādas cenas- neizmanto pakalpojumu. Viss ir tik vienkārši. Čīkstēšana šeit forumā visās tēmās pec kārtas neko neizmainīs

😁😁😁

Rīgas labākās minetnieces
Ierakstīts
1 час назад, JānisBR сказал:

Rakstītais jālasa šādi - steidzami iedod man sakarīgas, foršas meičas numuru; pretī padalīšos ar kādu random numuru no sava kontaktu saraksta (santehniķis, kaimiņš Saša, mājas vecākais).

Varbūt aizej pie sava kontakta, ja jau Tavs kontakts ir tik vērtīgs!

Kas neriskē, tas nedzer šampanieti! 😊 Publiskā telpā jau neviens ar saviem vērtīgajiem kontaktiem īsti nedalās, tāpēc piedāvāju samainīties privāti. Es vienmēr esmu tikai par to, lai papildinātu savu vērtīgo kontaktu krājumu 😁

Pēc būtības: mans kontakts ir 43 gadus jauna feja, kas to dara vairāk sava prieka pēc nekā finansiāla atbalsta dēļ. Bet es vēlētos iegūt kādu vērtīgu kontaktu līdz 33 gadu vecumam.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.