Nu , žani, no kuriem laukiem Tu esi, ja viņas Tev liekas labas? Vai arī esi viņu "sukjiks"? 9,5 balles var dot mums sen zināmajai Ramonītei/Simonītei, nevis tām lauku pelēm. Starp citu viena no viņām bija blondīne,jocīgi. Varbūt viņas ir nevis divas, bet vairākas?
Bet pasākums ir tieši tik garām,cik maksā. Jo viena tjipa ir kā zinātāja, otra izskatās,ka mācās. Ja nu gribās pa lēto nomesties Vecrīgā, tad variet mēģināt, bet ir redzēti daudz daudz labāki varianti...
No laukiem neesmu un viņu ''sukjiks'' ne tik! 9.5 balles devu vienai no viņām par kjermeni nun izskatu- nekā lieka no kg, smuki stingri pupeļi, simpātiska ģīmītis:) Pats pasākums manuprāt kopumā bi smieklīgs- divas ''malaļetkas'' kko veido, var manīt ka ar pieredzi ir tā pašvaki. Par gaumi nestrīdās bet man kopumā patika, ja kādam liekas garām- soryy!
Man a sākumā likās nedaudz aizdomīgi, bet iesitot nummuru google.lv, piefiksēju ka sludinās dažados saitos, un šur tur publicējas individuāli,nolēmu noriskēt......un nenožēloju:)
divas smpatiskas slaidas brunetes sniegs seksa pakalpojumus 40 ls par styundu- sen gribējās pamēģināt kā ir ar divām, un atsaucosuz augstāk minēto sludinājumu. Abas tiešām bi jaunas un smukas- vienai kjermenis vispār uz 9.5 10 baļļu sistēmā. Kopumā bi ok un varu ieteikt arī citiem!
Kādu brīdi atpakaļ bi sludeklis, ka jauna meitene piedāvā atpūtu, aizrakstīju, saņēmu wsekojošu atbildi:
Nju, sveiks! esmu no Riigas!Piedavaju sexu!
Summa 25Ls.Tev vareetu intereseet uz cik ilgu laiku,laix nenoteikts.Un vietinja tev jaizdomaa pasham!varam tikties arii pa dienu!
Bildiitee esmu kreisajaa pusiitee. Taakaa ja tev interesee tad zvani uz manu nr: 9839670,jo esmu pietiekami uzraxtiijusi un ja esi ar mieru tiekamies jo internetaa esmu loti reti!Un virieshus veleetos redzeet liiidz 40 vecaakus neee! patiik oralais un vaginalais sex analis nee!
Zaniite
Vienreiz zvanīju, pēc balss likās galīgi garām, tādēļ neko vairāk nesarunāju.
Ierakstīts
No 30-40 atkarībā no vēlmēm!