Ja tev nepielec, šeit pat nav runa par maksātspēju.
Runa ir par neadekvātu (laikam neesmu vienīgais kurš tā domā) ciparu par kāda skuķa laimes šķirbas apciemošanu.
Bet protams, kāda var prasīt 1k un kāds būs tik dumjš ka dos arī, tad nu skuķis sadomās ka viņa ir 1,2k vērta 🥱🥱🥱
Turklāt neesmu tas kurš visu laiku čīkst, bet ja kādam nepatīk mans viedoklis par šo tēmu, tiekiet paši ar to galā. Vienkārši mans viedoklis, tāpat kā to kuri gatavi sauli no debesīm nonest priekš stundas vai dažu stundu prieka.
Nu, tas viss ir pilnīgi subjektīvi - kas vienam šķiet adekvāts cipars, citam var šķist kosmoss. Ja tev liekas, ka nav adekvāti, vienkārši neapmeklē šos pakalpojumus. Man gan šķiet, ka daļa no šiem “kritiķiem” īsti neapmierināti ir… jo paši nevar atļauties samaksāt, un tad atliek vien izlikt dusmas šeit, lai justos nedaudz labāk 😅
ja tu nevarētu darīt to ko viņas dara par tādu naudu tad tu gribi sastāstīt un pūst pīlītes... strādātu kā labiņais par un būtu priecīgs par par 20. eiro pa reizi. nevajag te tagad tēlot un pūst miglu acīs.
atšķirība ir tikai tāda ka ja esi reālists nevis pasakās dzīvojies par baigām bagatām nogribejušām tantem kuras tev kā žigolo dos lielo naudu tad varu tikai piebilst ka nāksies vien iztik ar nevis 10X lielāku naudu bet 0X vispār beznaudu. un iet ar savu žigolo karjeru kraut vagonus
Tu laikam par sevi raksti? 😁 Žigolo karjera ir pēdējais, par ko esmu domājis. Mana doma bija tāda, ka es nevarētu darīt to, ko viņas dara par tādu naudu.
Nu pie šādas pieejas, cel cenu uz 1k € par stundu un gaidi kādu alni 👺
Un kas tur slikts, ja ceļ cenu? Tā ir feju izvēle, un viņām nav jāpielāgojas tavai maksātspējai. Ja tev šķiet, ka tas nav tā vērts - pilnīgi normāli. Bet tas, ka tu par to visu laiku čīksti, izklausās diezgan nožēlojami.
Smieklīgi lasīt, ka cilvēki sūdzas par pārāk lielu taksi. Tas, ka tu esi nabags, ir tava problēma, ne viņu 😄 - neviens taču nespiež iet. Es pats neietu pisties ar man nesaistošu sievieti pat par 10x lielāku naudu, un neesmu nekāds miljonārs, tākā man liekas ka cipari vēl ir mazi.
Ierakstīts
Nu, tas viss ir pilnīgi subjektīvi - kas vienam šķiet adekvāts cipars, citam var šķist kosmoss. Ja tev liekas, ka nav adekvāti, vienkārši neapmeklē šos pakalpojumus. Man gan šķiet, ka daļa no šiem “kritiķiem” īsti neapmierināti ir… jo paši nevar atļauties samaksāt, un tad atliek vien izlikt dusmas šeit, lai justos nedaudz labāk 😅