Nauris33 5 Ierakstīts 13. oktobris Kas notiek ar puh.lv ? Ierakstīts 13. oktobris 7 minutes ago, Heiss said: Tieši tā! ĀmEn! Jāprasa meitenēm kur vēl viņas reklamējas kādos portālos Link to post
Nauris33 5 Ierakstīts 11. oktobris Emmy (21 gads) 26855673 Ierakstīts 11. oktobris 1 hour ago, RenarRenar said: Viņā neatbild ne whatsapp, ne citur. Kur reāli komunicē? Kur dabuji vinas nr? Man epasta vina atbildeja Link to post
Nauris33 5 Ierakstīts 11. oktobris Emmy (21 gads) 26855673 Ierakstīts 11. oktobris 22 minutes ago, RenarRenar said: Es arī gribu uzzināt vairāk par to Sofiju, kādi kontakti, kur vispār viņa atbild? Tā kura intīma reklamējas no Zolitūdes Link to post
Nauris33 5 Ierakstīts 10. oktobris Autors Masiere Zolika Ierakstīts 10. oktobris 17 minutes ago, Pixer said: man ir vinjas nr,bet nerakstat man privati,tapat nedoshu 😂 Sakomuniceju ar viņu intīma caur e-pastu 😂 Link to post
Nauris33 5 Ierakstīts 10. oktobris Autors Masiere Zolika Ierakstīts 10. oktobris 47 minutes ago, yolo said: Vai kāds var padalīties ar kontaktiem? Zolitūdes meitene Link to post
Nauris33 5 Ierakstīts 6. oktobris Autors Masiere Zolika Ierakstīts 6. oktobris 21 minutes ago, Pixer said: vinja tak nav jauna,baigi simpatiska ar neizskatijas,gribejas notestet vieniigi tapec ka neredzeeta tirguu,bet ja tur viss nodreijats ir tad neko neesmu zaudejis Nu jaunaka katra zina ir par tam kas jau gadiem reklamejas intima😁 Link to post
Nauris33 5 Ierakstīts 6. oktobris Autors Masiere Zolika Ierakstīts 6. oktobris 14 minutes ago, Pixer said: Da nu vinju,sarunaat konkreti neko nevar ,da i ja viss tur taa nojaats kaa dazhi te saka,tad nav jegas tiekties Pie jaunam simpatiskam gruti tikt es rakstiju vinai epasta caur intim Link to post
Nauris33 5 Ierakstīts 6. oktobris Autors Masiere Zolika Ierakstīts 6. oktobris 5 hours ago, Puss_magn said: Vai kāds var padalīties PM ar Sofijas kontaktiem?? Raksti vinai puh.lv vai intima Link to post
Nauris33 5 Ierakstīts 6. oktobris Autors Masiere Zolika Ierakstīts 6. oktobris 1 hour ago, Minhauzens said: Pirms kaut kur eju,( pērkamo mīlu domāju), es vispirms ievācu informāciju... Kā tad tur ir,ar to dibenu? Sofija dod visos caurumos! Link to post
Nauris33 5 Ierakstīts 6. oktobris Autors Masiere Zolika Ierakstīts 6. oktobris 4 hours ago, Minhauzens said: Man arī tas interesē, par muti skaidrs, bet kā ar dibenu? Tik slaidai būtnei tur visam vajadzētu būt stingram... Apciemo sofiju izdraz dupsi un ieraksti savu atsauksmi😁 Link to post
Nauris33 5 Ierakstīts 28. septembris Masiere Zolika Ierakstīts 28. septembris Kāds ir drāzis šo meiteni? reklamejas ka esot Zolitūde prasa 100 euro par tikšanos! Link to post
Ierakstīts
Jāprasa meitenēm kur vēl viņas reklamējas kādos portālos