Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Rīgas labākās minetnieces
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2021. gada 21. decembris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2021. gada 21. decembris - Iemesls nav norādīts
pirms 1 stundas, zorotito teica:

Joprojām muti tikai ar pipeli var aizbāzt? 
vārās, kā putras katls. Ar ti palika atmiņā😂

O jā fantazjorka vel tā! 

Baiba (38) 24787196
Ierakstīts
pirms 3 stundām, Veejsh teica:

Atkal sākās! Ja tik šausmīga paskata sieviete un ar tik šausmīgu uzvedību, tad priekš kam vispār iet??? 

Priekš sava vecuma, tīri glīta sieviete. Neviens no mums neiet viņu precēt! Katru rītu gultā Tev nebūs viņa jāsatiek. Bet pārmaiņas pēc, pavisam neslikts variants... Man patika gan izskats, gan arī attieksme. Varbūt tas dēļ tā, ka pats esmu vienmēr pieklājīgs, varbūt vienkārši paveicās... 

Būtu cipars demokrātiskāks, noteikti piestaigātu biežāk... 

Kas ir demokrātija ciparos.... 

Alma (21)
Ierakstīts
pirms 1 stundas, Konfekshu_meistars teica:

Droši droši sāc tik pirkt bildes un video un kā jau tev iepriekš ieteica, noteikti ari parskaiti viņai kaut ko uz konta. 

Es tā izdariju un tagad man ir bezmaksas seksa abonements uz gadu, kad sagribu, atliek tik piezvanit un viņa jau ir ceļā lēkāt uz mana daikta, ja iegribesi viņai ir ari dvīņu māsa ar milzigiem silikoniem, viss iekļauts cenā, tik iegadajies tās bildes un video un 2021.gads tev bus izdevies un piedzivojumu bagāts. Gluži kā bija rakstits tavā horoskopā 😉

A pagājušā gada nogalē bija z-svētku akcija un gada abonementu nopirku ar 50% atlaidi pluss opcija ka  atbrauc tev pakaļ! 

Simona 297297**
Ierakstīts

Biju pāris gadus laikam 5 atpakaļ bildes arī no tiem laikiem, biju tāpēc, ka pa ceļam, ziepikā. Dvielis, duša, kafija, pļāpiga,2*. Toreiz laikam 25. Gulta gan tāda čābīga bija. Process nju stabils 5 no10. Varbūt aizietu vēl tā šutrāk padarbināt! Vienvardsakot var iet!

Sveiki!
Ierakstīts

Kā ta, ja puiši RD forši spēlē nav žēl iedzert pāris sotaciņus arēnas bāriņā, bet ja nodarbojas ar daiļslidošanu, nu tad sry tāds hokejs mums nav vajadzīgs! Es kkā tā raksturotu šo procesu(topiku)...

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.