100 eiro. Price/performance pilnīgs otstoj. Reto reizi LV aizeju pie kādas dāmas. Eh, sabarojuši jūs vietējās prostitūtas esiet pilnīgi neadekvāti... Vācijā, UK, Japānā nav nekādu problēmu dabūt 100 eur vērtu meiteni pie kuras es aizbraukšu ar 120% pārliecību, ka mani nesagaidīs metiens.
Simpātiska,kopta,slaida,kaislīga meitene Rīgas klusajā centrā piedāvā privātu tikšanos intīmā gaisotnē (masāžiņa,klasiskais, orālais...) Konfidenciāli! 100EUR stundā. Fotografija ir mana!
Vārds: Alise
Vecums: 24
Tālrunis: 24912052
E-Pasts: vip***@inbox.lv
Tirgū kaut kas jauns parādījies? Meklējot neko nevaru atrast.
Godīgi sakot, diezgan parupja sieviete. Nodzina visu gribēšanu. Bet pa lielam, viss normas robežās, orālais labs, simpātiska, tiek piedāvāta kafija, slaid ar lielām krūtim etc. Tomēr par 80 eur klausīties kaut kādas zobgalības par vīriešiem ir diezgan sālīti.
Biju pagājušā gada vasaras vidū apmēram. Man tiešām patika. Netālu no Rīgas guļamrajoniem, atliek tikai pārbraukt pāri jaunajam (vienmēr aizmirstu kā sauc...) pārvadam un principā esi jau klat. Meitene samērā maza auguma, kopta, seja mīlīga, patīk papļāpāt (krieviski). Teica ka ļoti patīkot latviešu akcents, kad viņi runā krieviski Toreiz paliku vairāk kā apmierināts, salīdzinot kopējo situāciju tirgū.
Tik tālu pat nebiju domājis, ja godīgi. Cik atsauksmes esmu lasījis, tad ļoti daudz meitenes piekopj taktiku - samaksā, atstrādā kā tādu nedzīvu gaļas gabalu un aizej. Tā gluži negribētos.
Nevēlētos pārāk vecu, nu tā, līdz 35, ja kopta. Galvenais, lai cilvēks kopts, ar nenoslīdejušām krūtīm un t.t.
Ierakstīts
O, Laura vēl strādā? Neizsapņotais sapnis, t.i. nekad nav sanācis aizdoties
EDIT. Tikai outcall, uz viesnīcām nepatīk doties.