Īsti nezināju, pie kuras tēmas šo pielikt un nezinu vai tēma Jums ir aktuāla, bet jautājums sekojošs: cik no Jums ir mīļākās? Ne tās, pie kurām piestaigā vēl n-tie vīrieši, bet īsta mīļākā
Esmu vienīgais, kuram jau ilgu laiku nesanāk nekādi atrast? Nevaru īsti saprast - problēma ir manī jeb tik tiešām ir grūti atrast arī citiem?
Būšu diezgan maigs:)
Pilnīgi noteikti problēma ir Tevī! Lielai daļai šīs xtra'pēdījas vec/gudr/erudīt utt,biedru ir vismaz 1-2 mīļākās, sieva un vēl periodiski apmeklējumi pie dāmām "pie kurām piestaigā vēl n-tie vīrieši"!
Kamēr esi jauns, labāk nesāc uz tādu hobiju "iespringt"!
Rēķinies, ka tas ir morāli un finansiāli ietilpīgs pasākums to visu veiksmīgi nomenedžēt! Un noteikti neuztver nopietni 90% šeit esošo personāžu komentārus/postus/tēmas!
Rezumējumā - Tava problēma nemaz nav problēma, bet veiksme:)
Beidz murgot, man ceļ māju un tūlīt liek jumtu, sarunājām ar jumtenieku, cik tas maksās un viņš saka, samaksa, kad pabeigšu darbu, ok noproblemo. Paiet viena nedēļa un viņš saka, vajag tomēr daļu naudas tagad. Ko, tad man viņu nafig sūtīt? Viņš lauž līgumu? Nu ne tak, iedevu naudu, lai gan viņu pazīstu čut ne tikpat, cik šitā izlepusī mātīte savu vlamieras klientu. Pisec, viņai vēl ceļu uzsaukt vajadzēja? Tu ko joko? Tev kāda šļura ir iedevusi naudu benzīnam, kad esi braucis visai Rīgai cauri un smuko bilžu vietā tevi sagaida kaut kāda resna cūka? zagnuļi jau galīgi
Jāsaka, ka šie ir "slimākie suņa murgi" pēdējā laikā!
Ja es būvēju māju, tad:
1) mēģināt sabīdīt 200 km attālu meiču par 200 EUR būs viena no pēdējām lietām, par ko es domāšu;
2) ja būvējot māju, man pastāv iespēja, ka nebūs 200 EUR, ko samaksāt kādam (poh vai prostitūtai, vai jumiķim) - vēl mazāk domāšu par iespēju izsaukt meiču 200 km attālumā;
3) ja tomēr būtu tik debils, lai ko tādu izdomātu un apjēgtu, ka piķis nav, noteikti to paziņotu sievietei laicīgi (ne jau pirms 5 min uzzināju, ka visam nepietiks);
4) un ja tiešām kādā prāta aptumsuma brīdi esi tik tālu nonācis, tad daudz loģiskāk, un mazāk riskanti, reputācijai un nākotnei, būtu sarunāt ar jumiķi, ka samaksāsi nākošā dienā ar pārskaitījumu;
5) protams, ka tas arī neiztur nekādu kritiku, jo nav taču problēmas samaksāt jumiķim un aizskriet uz bankomātu, lai pietiktu arī izpriecām;
6) tik histēriska ATM uzvedība tiešām liecina par kādu saistību ar notikušo;
7) un pats elementārākais arguments - ja vecim būtu 200 EUR, ko noziedot izpriecai, tad iekāptu mašīnā aizbrauktu uz Rīgu, klātienē papriecātos un ietaupītu 100 EUR (ceļš + samaksa būtu max 100 EUR). Šis punkts uz priekšdienām arī viela pārdomām Evai:)
p.s. ATMam - nesāc te tagad murgot - a ja nu nav mašīna (tad diez vai celtu māju utt.), a ja nu mašīna saplīsusi (tad domātu par ko citu, nevis kā sabīdīt kaut ko no Rīgas)!
Šis gadījums ir 100% mēģinājums papriecāties "na haļavu" (ar domu - ko tad viņa darīs, ja jau atbraukusi)!
Puskaj ona snacala dokajet cto ona dostoina 100 euro a ne 50-60 naprimer...pustj otoshlet realjnie foto,objasnit cem sex s nej otlicaetsa ot drugih,cem ona otlicaetsa ot drugih,objasnit vigodi...mojno daje vstretitsa s nej na 10 minut-poobshatjsa-ctobi ponjatj kak ona sebja vedet,i kak vigljadit-i prinjatj reshenie dostoina li ona deneg...esli net-toogda dinamshica..a esli ne hocet slatj foto(za 100 euro!!!)-i ne dast otveti na vse voprosi-shlite jeje nahuj
Protams! Un obligāti, lai nopērk tev smaržas, dāvanu karti (vēlams ap 100 EUR), degvielai kādu desmitnieku! Nahuj jāiet tādam pamuļķim, kurš nejēdz izfiltrēt kādus jēdzīgus variantus, čīkstēt "cik viss ir dārgs" utt.! Esi atradis sev piemērotu kompanjonu Johanu, tad raudiet abi kopā (bez naudas un sajēgas) un nav ko te piedirst ēteru ar savām vaimanām!
Причины не было я ей всегда плачу...хотя она меня несколько раз на деньги разводила ...таким способом типо ...приехала ко мне на заказ... через пару минут типо вспомнила что ей надо срочно на другой заказ по более высокой цене(скорее всего за наркотой побыстрей хотела поехать к барыге) брала деньги говорила типо "тебя попозже обслужу ну мы же друзья" а потом не приходила ...это не кража а мелкое мошеничество походу считаеться даже особо не злился на это типо сам виноват.
Slima suņa murgi!!! Normāls vecis pēc pirmā "metiena" būtu ieskrāpējis savā blociņā, ka šim eksemplāram ar līkumu! Šis bļin - "ņeskoļko raz na ģengi pazvoģila"!!! Vai nu esi pilnīgs idiots un attiecīgi esi pelnījis tādā veidā atrauties, vai kāda "obižennaja" konkurente te mēģina izpausties!!!
cto za purga ot neje...nu kakie 100 euro..v Poland takie kak ona i daje luche stojat 30-40 euro maksimum...
Nu ko var līst pamuļķis visos topikos ar savu Poliju? Kā tu iedomājies, ka katrs "izšauties" gribošais (pārsvarā aizņemtais) tagad kāps mašīnā un steigsies uz Poliju?
Tik daudz pat tālbraucējam - pamatskolniekam būtu jāsaprot, ka ceļš + laiks līdz Polijai būs "mazliet" dārgāk, nekā 100 EUR šeit!
Bik jau žēl čali (double2) paliek! Tik nenormāli samīlēties pērkamzaķī
Vienīgā cerība, ka tur pati cukurmeitene slēpjas! Ja nē, tad jānovēl puikam šos izmisuma bļāvienus novirzīt citā virzienā! Lai cik mēs būtu skaisti/komunikabli/atraktīvi/varoši, tomēr jāatceras, ka meičām mēs tomēr esam un paliekam bankomātiņi (ar retiem izņēmumiem)!
Чем ниже цена,тем красотка(примерн 10-70€) , все красоткии факт..Выше у мужчин сразу пробивается всякую хуйню нести типа: грязная,худая,толстая,наркоманка,спидозная(девушки которые выше 100€ и выше чуть ли 1000€, прям обязательно появится сказка Анлерсенаа факт)...
Вам мужчинам ,чем дешевле тем красопетка , фиг с ним хоть жирная или худая....да хоть не накрашенная..А если еще и анал дает так ващеее мурмур ,а если и скидка !!!! Пффф ... Факт
Biju jau pieminējis - pārsvarā esmu stipri tolerants un iecietīgs pret aroda meičām (gan klātienē, gan citā telpā)!
Bet šī konkrētā personā ir absolūts kronis visai nozarei! Tiešām tās vērtība varētu būt 10 EUR! Milzīgā, kumodes lieluma, pakaļa un ģīmis, kas ir kopija pakaļai - pilnīgs ārprāts!
Neadekvātās summas (100 - 200 EUR), perversā klientu nolikšana, nepamatotā iedomība - saraksts varētu būt garš! Kā reizi, brīvdienās, izdevās pabarot sevi ar singl malt viskiju ~ 100 EUR vērtībā - tā tiešām bija bauda ~3h garumā
Tiešām esmu priecīgs, ka ir bijušas tikšanās ar Sievietēm (arī vairāk gados), kuras ir koptas, patīkamas sarunā un kaislīgas darbībā! Kā arī prefektā price/performance attiecībā!
Izskatās, ka esmu zaudējis asumu:) Ar gadiem cenšos uzvesties prātīgāk! Jo, kā teica Dalailama - ja man kāds krīt uz nerviem, tad tā ir mana problēma, nevis tā "ūdensgalvas" problēma! Apsolu, ka kādā brīdī atkal saņemšos uz skaļiem vārdiem:)
Šajā pusē ir kāda aktuāla meitene ko ir vērts komandējuma laikā apmeklēt?
Būtu interesanti uzzināt, kur strādā "pusijs"! Cepuri nost kompānijai/organizācijai, kura nodarbina analfabētus/smadzeņu invalīdus, un vēl sūta komandējumos! Uzveidot topiku sadaļā "Prostitūtas, eskort meitenes Rīgā"!!! Prasīt par Bausku!!! Virsrakstu noformēt tā, ka acis tek ārā, lasot!!! Par elementāru gramatiku pat neprasīsim!!!
Salīdzinot at viņu, mēs tiešām ar veersi esam mazbērni Neesam vainīgi, ja esi opa gados! Mums līdz opa statusam, nedaudz, bet jāpagaida
Par pērlīti viņu nenosauksi nu nekāda variantā
pumpainais bezsmadzeņu radījum! Ja vienīgais, ko savā pirmajā teikumā esi spējīgs izvemt ir sākt te dirst uz visiem, tad labāk izdzēsies no šīs iestādes!
Būs vēl biedri, kuri tev pateiks kādu "labu" vārdu!
Gde to ranee prohodila pro neje informacija-cto jej realjno 42 goda i prinimaet u sebja v komnate v obshejitii na maskavas:)))...Koroce pri vstupkenii v ES v latvii prostitutki teperj- EVROSTANDART:)))
Man stipri pofig pamattēma! Bet tādam idiotam, kā rex droši vien derētu izbaudīt PSRS standart! Un protams, ka vienmēr laipni lūgts atgriezties pie saviem etniskajiem tautiešiem, lai nav "jāmocās" tādā ES!
Šis mazliet offtopic, lai "varoņi" apjēgtu, ka šis ir cita temata pasākums!
piekritu tev! parasti virietis uz to nemet aci!un precets pat nezin kas ir sievas garderobe!ta ka vai nu zem profila sez skukis vai nu tas,ko tu teici
Pilnīgi aplams viedoklis/pieredze skuķim! Normāls vīrs, uzsvars uz normāls (nevis sūdubrālis/sūdulācis), labi orientējas sievas garderobē! Jo ir piedalījies garderobes papildināšanā (un tieši veļa ir, ko veči biežāk iegādājas savām sievām)!
Novēlu Tev, jaunkundz, uzlabot savu pieredzi ar sakarīgiem večiem, lai nav jāpinās ar visādiem sūdubrāļiem/lāčim!
Bet, kāpēc tu domā ka tieši viņš var kaut ko zināt par viņu?
=)))))
Tu būsi pārsteigts, cik daudz VIŅŠ zin! Arī par tevi šo to viņš zinās pateikt!
Tu esi ūdensgalva ar līkām rokām/pirkstiem, kurš nejēdz palasīt noteikumus, lietot meklētāju utt.
Tas ir apmēram tā - tu atnāc ciemos pie zolīdiem cilvēkiem un uzreiz piedirs kādu stūri! Un pēc tam sāc interesēties - kāpēc rājās, kur ir tualete, es jau nezināju utt.!
Un protams - kāds pārsteigums, arī "ironmens" ar savām debilām jautājumzīmēm ir klāt! Mudaks pamanījies "iedirst" tuvu 400 komentārus forumā, bet precīzi 0 pa tēmu! Būšu mīļš un ļaušu pašam kaut ko saprast!!!
Ļoti gaidu atsauksmes, jo tieši stundu centrā jāsēž bezdarbībā, varētu aizbraukt. Jo sliktākais, ka tas aizņem tik daudz laika meklējot un zvanot sludinājumiem. Protams, ja nav uzkrāts savu numuru daudzums.
Nevajag kautrēties - ievem vēl kādas 10 reizes savu sakāmo, pirms neesi izsperts nafig ārā no pieklājīgās sabiedrības!
Sveiki, varat ieteikt kadu ar labu augumu un seju, ap 50 eiro, vinja var ari seksu nedot tadu ar kuru var atpusties uz kadu stundu, lai masee utt. Padalieties ar linkiem, paldies jau ieprieks !
Tev vēl ir iespēja ātri kaut ko saglābt (kamēr tukšoju viskija glāzi)! Laikam palieku vecs, ka esmu tik laipns
Bingo urā!!! Ar pozitīvu skaudību izlasīju atsauksmi! Respekt un uvažuha Tev! Visiem pumpainajiem masturbatoriem kaut pusi no šī paveikt - nebūtu te vecajām piepēm jārājās
Bļ.. kārtējais bezjēdzīgais un stulbais topiks! Pilns forums ar tēmām par dažādām summām! Taču skaidri gaiš rakstīts, ka pat 500 labu GFE nevar dabūt! Arī ja kāds kaut ko atrod šeit minētajā kategorijā, tad turēs zem 9 atslēgām, nevis dalīsies ar kaut kādiem jampampiņiem, lai sačakarē zaķi!
Ierakstīts
Būšu diezgan maigs:)
Pilnīgi noteikti problēma ir Tevī! Lielai daļai šīs xtra'pēdījas vec/gudr/erudīt utt,biedru ir vismaz 1-2 mīļākās, sieva un vēl periodiski apmeklējumi pie dāmām "pie kurām piestaigā vēl n-tie vīrieši"!
Kamēr esi jauns, labāk nesāc uz tādu hobiju "iespringt"!
Rēķinies, ka tas ir morāli un finansiāli ietilpīgs pasākums to visu veiksmīgi nomenedžēt! Un noteikti neuztver nopietni 90% šeit esošo personāžu komentārus/postus/tēmas!
Rezumējumā - Tava problēma nemaz nav problēma, bet veiksme:)