Angela6 (47) 22455574
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 5. maijs - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 5. maijs - Iemesls nav norādīts
pirms 4 minūtēm, sioux1 teica:
Apskatot feisbukā tavu māti, es nedrīkstēšu pateikt, ka viņa izskatās skaista? Man momentāli būs jāiet ciemos ar konfektēm un laulību gredzenu, kļūstot par tavu patēvu?
Atzīsti beidzot, ka esi latentais pediņš un sievietes tavā dzīvē ir bieds
Kursh tad te ir pedinsh,tu jau staigaa pie transniem,vecenem kuram ir straponi utt,butu labaak kluseejis caurdurtais zhidgabals 😂
Tev ir problēmas ar komplimentu izteikšanu un atzīšanu, ka sieviete izskatās labi? Ja kāds pasaka, ka cits izskatās labi, tas NEUZLIEK nekādu pienākumu nedz precēt, nedz konfektes nest.
Tu pajol esi pie vinjas bijis ka apgalvo ka labi izskataas?
Pirms desmit gadiem pie viņas biju sakarā ar dzīvokļa īrēšanu Vecrīgā, vieta ideāla, pavisam tuvu tai vietai, kas nesen dega, īres maksa ļoti adekvāta, bet dzīvoklī nebija veļas mašīnas, par ko viņa teica, ka es to varēšu pats sagādāt un pieslēgt, un vēl, otrā istabā viņa atstās savas mantas un dažreiz atnāks ar savu draugu, viss būs klusu un es pat nemanīšot. Veļas mašīnas neesamība vēl tā, bet, tā kā jau bija pieredze komunālajos dzīvokļos, kad aiz sienas kāds elsoja, šādam piedāvājumam nepiekritu un atradu sev citu mājokli, tiesa gan, ne Vecrīgā.
Tad jau tanti var apreceet un dabuut dzivokli vecriigaa
pirms 10 stundām, Džunkurs teica:
To gan es īsti nevēlos teikt, jo tur ir redzams gan viņas īstais vārds, gan uzvārds.
Tiem, kas netic, ielikšu maksimāli cenzētu screenshot'u no šova.
Noslēpu vārdu, uzvārdu, video nosaukumu, datumu (mēneša dienu) un uztaisīju "crop" bildei.
Kam tiešām ļoti interesē, varat meklēt pēc datuma vai šova logotipa, virs datuma.
Blakus logo ir arī vecums.
Edit: Tikko pamanīju, ka pat lupatas tās pašas, kas pirmā posta bildē.
Ja tev bails ko teikt,atsuti man privati es publiceeshu
Tādā gadījumā jāatzīst, ka savos 60++ viņa izskatās fenomenāli labi
Kas tur labs?beidz fotoshopeetas bildes skatiities,aizej reaali paskaties un tad gribeetu redzeet ko teiksi 😂Pagashgad biju arii uzkapis uz to 5kto staavu,kaa uzkaapu ,tad divreiz atraak lejaa biju
Par Liānu. Komunikācija tikai caur Belama. Lokācija Purvciems, no sākuma pie lielveikala, pēc tam pārvirza uz automazgātuvi. Īsa auguma, tumši mati. Seja, samērā simpātiska. Augums - foršs, nav resna, bet ar apaļumiem. Process mašīnā pie dzelzceļa. Sūkā bez gumijas. Seksā grozi kā vēlies, nečīkst. Smuks dibens un krūtis arī ok. Ņēmu uz stundu, bija grūti beigt otro reizi, jo no rīta biju sievā vienu koku atstājis🥳. Kopumā patika, jo ķermenis kā jau jaunai sievietei - nenolietoc😂. Pagaidām tikai plusi. Mīnusi- nekādas emocijas vai cilvēcība. Tīrais bizness, jo ir pilnīga narkomāne, tās devas ko viņa man pastāstīja, tas ir pizģec. Domāju , ka jau pēc gada tur būs katastrofa. Mēģināju dabūt viņas kontaktus, nav variantu, viss caur Belamu. Vai došos vēlreiz, visticamāk ne, lai gan hvz. Vai iesaku citiem? Vienu reizi var pamēģināt, jauna gaļa kā nekā ar ok augumu. Ja man jāizvelas vai konveijera ukrainietes pa 150 vai šī pa 120 stundā, es laikam šo. Ja man jāizvēlas šī vai milfene spāniete kas bija pa 150 ziemā, spāniete. Kautkā tā, ja patika atsauksme - like un subscribe😂
Un tad shodien ieliec velvienu koku sievaaa kopaa ar kaadu slimiibu
Vispar tas ir pizdecs,reiz tak rakstija jums ka belama visas tas vecenes ir netiiras narkomanes,nee blja vel juus tur velkaties un pagrabos pishaties ,parto lianu man stastija viena cita mauka,ka vinja esot slima,nearsteejaas un turpina sniegt pakalpojumus,bet nu jums jau pohuj,tapat kaa visi te bij sajusmaa parto mady heroinnieci😁
mhm, pilnīgi bariem pērkamās te instagramā pieejamas un visas viena par otru smukākas un labākas 😂
Perkamaas tur ir lielaakaa dalja,viss atkariigs no cipara un uzrunas
pirms 6 stundām, Kims teica:
Kur tos atrast? Vai vari man uzrakstīt PM?
Nu tas ka es tev iedoshu nikneimus neko nemainiis,rakstot vinjam tev vienkarshi neatbildees vai noblokjees +es tevi nepaziistu reaali+tas nav leeti,sakot no 400+vinjas tiekaas ja kada cita ir ieteikusi,taa teikt esi parbaudiits jau,es vienu pazinu sen,vinja ieteica pareejam
Agraak bija telegramgrupa caur kuru vareja tieshi instagramnieces sarunaat,bet tad tur tas suteners njemu baigo taksi sev,bet taa grupa kautkur pazudusi
Uz majaam var saukt instagramnieces,nav konveijeri,nav ikdienas darbs,nenozags maku,vienmer izturaas kaa simt gadi butu pazistami ,man jau vesels saraksts ko vajadzees testeet😂
Parasa manu foto biju atsūtījis un visu sarunājām. Atbrauca galīgi pipelē ok paņēmu un samaksāju 150 un ļoti par to nožēloju. Kad bijām jau gultā smaka bija neizturama gan no mutes gan no kājstarpē.... sapratu,ka nav mans un palūdzu atpakaļ naudu un tad šī izsauca Policiju uz mani un sāka draudēt ka es uzbruku ukrainietei, kad policija ieradās visu atrisinājām. Nākošajā dienā viņa atrada manu instagram un uzrakstīja manai ģimenei ka es viņai uzbruku. Paldies Dievam ka esmu jau izšķīries. Esat uzmanīgi ar viņu.
ko musari uzraksti zajavaa?malacis ka nenomiizi no musariem,uzto vinjas iet,saak draudeet ar policiju utt
Ar Lauru tikos pirms mēneša, viss bija labi. Tiešām tīra un patīkama meitene. Nekāda “zivju” smaka noteikti nebija, es vispār esmu ļoti jūtīgs uz visādām smakām 🤢. Ja kaut ko tādu būtu sajutis, uzreiz būtu beidzis visu pasākumu ar viņu.
Negudreejies te,nekads vezis nav garanteets papilomas virusa,vinsh ir simtiem tukstusohu cilvekiem kuri pat nezin ka vinjiem taads ir,ir pret to arii vakcinas + japarbaudaas katru gadu vai nav progresija utt,ja dzivot pec visa lasitaa tad drochiit ar nevar jo var kautko noraut rokas nennomazgajot,bet nu jaa,maukas nevajag pist bez prezha un kautkaa pedeeejos gados shito netiro savairojies ir daudz,ipshi jaunaam sievieteem,shitaa,belamas slimaas maukas un parejas kas tur puhaa tusee dienu un nakti
O, nu gan .. 😃😊 Man patīk seks un vienmēr dodu skaņu 🤔 Varbūt, ja beigšana būtu bišku vēlāk, iespētu ieprovēt vēl kādas pozas 😘 Bet nu anyway .. Un tikšanās auto ir tikai pirmajā reizē, nākošo var sarunāt dzīvoklī 🙃
Varam sarunaat taa-satiekmies auto uz seks un tad braucam uz dzivokli uz sex?nu lai nav javizinas divreiz uz imantu,protams pa dubultsamaksu
Viņa taisa testus jo likumā ir noteikts ka ja viņai klients lūdz uzrādīt testu viņai tas ir jādara. Kā arī tādu vīriešu dēļ kā jūs kas viņu apmelo.
ko tavi testi dod ja tu visiem bez prezha dod?vot tevi arii ir jasoda,par tevi jau bij dzirdeets,kad nokjer kautko tad pazuud sezhot uz zaaleem,puss gada laikaa reizes 3 biji pazudusi,tad viens bars saprata ka talaak no tevis un saka fotoshopetas foto likt lai neatpaziist,tieshaam gruuti to gandonu uzvilkt?
Par sho bij ar dzirdeets ka kadam kautko pielaidusi.A ko juus maukam pieprasat tos testus?kada jeega?nu vinja uztaisa testu,viss ok un tajaa pashaa dienaa vinju izpis vel kadi 5ci 😁un tu esi nakamais
Ierakstīts · Paslēpto
vienigais kas tev var but tas ir tava netiraa roka