Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
3 часа назад, cucispeps сказал:

Kāpēc?

Šeit jau sen rakstīja, ka viņš attiecībās 😄

Tā ka laikam mūsu galvenais “Rīgas degustators” ir oficiāli noņēmis kedas no trases.
Tagad droši vien vakaros nevis forumu lasa, bet brauc uz IKEA pēc svecītēm un plediem 😄

Squirt/skvirts Rīgā/Latvijā
Ierakstīts
1 час назад, RedMacho сказал:

Есть какие-то новые девушки в Латвии которые сквиртуют? Поделитесь пожалуйста контактами.

Вроде взрослые люди а в сказки про сквирт верите. Я думаю что каждая вторая за доп плату с удовольствием тебя обоссыт 

Ziepniekkalns
Ierakstīts
10 минут назад, Saulvedis сказал:

pie kājas tas uzspēlētais  teātris ,  lai antiņi meklē to GFE.  bet kad piestaigā pie vienas fējas un viņa zin , ka esi normāls , samaksāsi un sūdus netaisīsi , arī attieksme   ir laba . atrodas pat kopējas  intereses. viņa zin , kas  patīk un nepatīk , līdz ar to arī mīlēšanās proces ir veismīgāks , nekā parasta nostumšanās.

Tā jau arī ir tā pati GFE būtība, vienkārši tu to apraksti citiem vārdiem 😄Tu domā, ka, ja ej pie vienas un tās pašas sievietes, tad starp jums parādās kaut kāda īpaša dzirksts. Bet realitātē tu vienkārši kļūsti par zināmu klientu,  paredzamu, drošu un bez problēmām. Viņai ar tevi ir vieglāk, jo viņa zina, ko sagaidīt, nevis tāpēc, ka pēkšņi sākas romantiskā komēdija. Jā, attieksme kļūst siltāka, process dabiskāks, parādās kopīgas tēmas un komforts. Bet tas nemaina pašu būtību, tu joprojām esi viens no daudziem. Vienkārši tādā formātā viss kļūst cilvēcīgāks un mazāk mehānisks. Un godīgi sakot, tieši tāpēc daudzi arī uzķeras uz tās sajūtas, jo cilvēkam pēc būtības gribas nevis tikai seksu, bet sajūtu, ka viņu gaida un pieņem.

Ziepniekkalns
Ierakstīts
10 минут назад, aizgaralaika сказал:

Vienam normāla pašsaprotama atteiksme liekas kā nezkāds GFE. Citam tas pats GFE (not really) liekas kā dirsā līšana.

Normālu GFE vispār ir ļoti grūti nospēlēt. Iedomājies pats, pie tevis katru dienu nāk vesels konveijers ar večiem: plikpauri, resnie, šķībie, greizie, un tu pēc būtības nevari izvēlēties, ar kuru gulēt. Daži vēl atnāk ar tādu “aromātu”, ka acis sāk asarot 😄 Tu jau tikai mammai esi pats skaistākais, pārējiem cilvēkiem gaumes ir ļoti dažādas. Un tagad iedomājies, ka tev pirms katra vēl jāuztaisa šovs, ka viņš ir pats seksīgākais un tu viņu nenormāli gribi. Psiholoģiski tas vienkārši nogalina mentāli. Tāpēc man dažreiz tiešām rodas jautājums, kā tās meitenes vispār turas tajā visā teātrī un nesajūk prātā. Jo visu laiku spēlēt emocijas un tuvību, kad tev pašai varbūt sen viss ir līdz kaklam tas nav viegli.
Protams, ir arī nimfomānes un tādas, kurām tiešām ļoti patīk sekss un vīrieši, bet nu tas tomēr ir retums.

Olga 23 gadi esat uzmanīgi!
Ierakstīts
6 часов назад, Mak.mak сказал:

https://www.gribu.lv/sludinajumi/masaza-un-intims/ol33333-8749805

Esat uzmanīgi ar šo būtni!!!

Parasa manu foto biju atsūtījis un visu sarunājām. Atbrauca galīgi pipelē ok paņēmu un samaksāju 150 un ļoti par to nožēloju. Kad bijām jau gultā smaka bija neizturama gan no mutes gan no kājstarpē.... sapratu,ka nav mans un palūdzu atpakaļ naudu un tad šī izsauca Policiju uz mani un sāka draudēt ka es uzbruku ukrainietei, kad policija ieradās visu atrisinājām. Nākošajā dienā viņa atrada manu instagram un uzrakstīja manai ģimenei ka es viņai uzbruku. Paldies Dievam ka esmu jau izšķīries. Esat uzmanīgi ar viņu.

Būtu labi, ja tu posta sākumā vēl pievienotu viņas sludinājuma ekrānšāviņus un telefona numuru, lai vēlāk varētu vieglāk atrast.

Laura +(371) 28325931
Ierakstīts
1 час назад, Thanks сказал:

Shai kadreiz bij zivtinjas,tad bija nozudusi no aprindas,tagad nezin kas un kaa,atceros tik ka kadu bij aplipinajusi,kadaa veidaa hvz 

Ar Lauru tikos pirms mēneša, viss bija labi. Tiešām tīra un patīkama meitene. Nekāda “zivju” smaka noteikti nebija, es vispār esmu ļoti jūtīgs uz visādām smakām 🤢. Ja kaut ko tādu būtu sajutis, uzreiz būtu beidzis visu pasākumu ar viņu.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.