Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Ziepniekkalns
Ierakstīts
pirms 17 minūtēm, anonims63 teica:

Cik "rozes" prasa par pirti un seks? Uzraksti man messidž.

Pirtoshanas jau nebija,pirts telpaa  notika masazha un seks,100 vai 150 bija,neatceros konkreeti.Ja gribi pirti lai iekurina tad jarunaa ar vinju,domaaju var sarunaat par papildus maksu ,bet kads te rakstija reiz ka pirtii masazhas laikaa bij ievaljijis virs kautkam pakalj😂kad es biju tad viiru neredzeeju,ne masazhas laikaa,ne kad arii merceeju vinjai iekshaa

Olga 23 gadi esat uzmanīgi!
Ierakstīts
pirms 5 stundām, snaiper teica:

я вообще не понимаю как она работает если бегает в полицию с заявками на всех в подряд...  ( вчера у меня был/была гость которому звонили по поводу🤦‍♀️ при мне)

уже прям интересно сколько человек пострадало!? и что будет дальше?

а, здесь что все такие тихие? у неё по 3-4 выезда в день... а тут как будто у неё нет людей с форума!? - смешно ( и я смотрю не все афишируют - а, пора бы уже) 

как работают нормальные мало кому нравится - вам приключения подавай; любители шантажа и садомазохисты 

вечно обдолбаная под Ксаноксом и т.д... -выпьет обосытся, бливанёт, истерику устроит на весь падик - то что надо👍

23 года (хотя она постарше) и выглядит как я☝️

да уж... смешно ( за 3 -4 года все довольны😁☝️) по её рассказам терпил на много больше -а, тут все молчат! нонсонс

Ganjau te pilns ar kjerpilam kuri vinjai adevushi visu lai tik nemusarnulasj un tas jau pats par sevi saprotams,neviens tak negrib pa musarnjam vazaties delj kautkaadas maukas un kautko razberatsja,es ar butu kjerpila,bet tas tapat vien nepaliktu noteikti 

Ziepniekkalns
Ierakstīts
pirms 5 stundām, stock125 teica:

precize, jo esmu bijis pirms 1.5 gada, vina parvacas uz citam telpam, biju uz massazu un teica, ka neko iznemot massazu tagad nepiedava + tajas telpas nav gultas.

vina nomainija telpas? un ko tiesi var tagad sarunat?

Par kuru Tu runaa?Taa kas frizetavaa?Arto var sarunaat masazhu un seks,turpat frizetavaa,pienjem arii jurmalaaa savaa pirtii,tur labaak,ir normalaa dusha,kaa jau pirtii,masazhas galds,divans kur vinjai merceet,bet nu izljurkaata galiigi jau

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.