Nu džeki mani sabiedējāt - tagad iešu pārbaudīties....
Bet pieredze man ar viņu patika. Meitenei ir pāri 20, maza auguma, apaļīga nedaudz, bet izskatās kopta un seja ļoti simpātiska (bet tas jau pēc gaumes). Aizbraucām uz klusu vietu, viņa saka - priekšā nevarot, jāiet esot uz aizmugures krēsliem, tā esot ērtāk - viņai bija taisnība, jo minets ilga gandrīz 40 min.
Prezis viņai nebija, likās sakarīga un es arī tos neciešu - tāpēc notika bez.... Bez tam palūdza pavisam novilkt bikses, lai es ērti un platām kājām izguļoties, sākumā neiebraucu, kāpēc, jo nezināju cik tas process, aizņems. Pati atkailināja savas lielās smagās krūtis - atļāva tām arī pieskarties.
Sūkā - dievīgi, pakaitina, skatās, acīs (ar savām lielajām brūnajām), bieži maina tehniku, improvizē,ik palaikam paņem rīklītē - kad iebildu, ka tā viņa pie rezultāta ātri netiks - viņa atbildēja, ka ātri nemaz negribot, lai es atguļos un baudu. Nu tad es arī baudīju, līdz pēc 40 min izšāvu mutē un viņa vēsā mierā norija, vēl nokomentējot, ka bija tīri neko....
Ierakstīts
Man no viņas nekā - pēc nedēļas taisīju pilnu asinsainu un urīna izmeklējumus - viss ok =)