Esmu drāzis. Pieņem tajā mājā, kur restorāns "Elande", turpat arī dzīvo. Pieņem, kad dēls nav mājās un kad pati nav darbā (inbox.lv paradās jauns profils ar viņas bildi un telefonu). Sieviete ir maza auguma, savam vecumam diezgan pievilcīga. Sekss nekāds, jo redzams, ka ar to nodarbojas izmisuma dzīta (redzams, ka dzīvē ir noticis kaut kas dramatisks (šķirtene/atraitne?!)) - pišas laikā tupa aizver acis un gaida, kad tas viss beigsies. Pēc seksa jau nedaudz atslāba un varējām nedaudz izrunāties, kas man rada vēlmi pamēģināt vēl. Ja tad nekas nemainīsies seksā, tad pie viņas vairs neiešu.
Domājat, ka mēs, pieņemot pie sevis, esam no šī visa pasargātas? Nesargāsi sevi pats, Dievs jau ar nenosargās.
Un tātad:
1) Dušā var ieiet pirms ierodas dāma. Ja ir šaubas, ka viņa noticēs, ka ūdens ķermenim ir rādīts, ir taču visas iespējas atstāt sevi tādā formā, lai par to nevarētu strīdēties - teiksim, mitri mati. Tas ir pirmais, kas pasargā no dāmas atstāšanas vienatnē.
2) Telpu, kurā plānojat uzturēties ar dāmu, attīriet no visa, ko negribat pazaudēt - ar to es domāju telefonus, makus un citas lietas, kas var pazust nemanītas. Ja viņa sagribēs aiznest lielo plazmas televizoru, pieļauju, ka to jūs pamanīsiet gan.
3)Telpa atpūtau jāizvēlas tā, lai ejot uz wc, nebūtu jāiet cauri citām telpām, kur kko var paķert. Ideālā versijā tā var būt viesistaba. Ja vien tur nav superneērts dīvāns. Atcerieties, ka pašiem arī būs uz wc jāiet, tāpēc meitenes atstāšana turpat blakus, novērš draudus jūsu īpašumam. Protams, nav vēlams arī aizmigt uz poda.
4) Meitene ir jūsu ciemiņš, bet viņa nav ārzemju tante, kas atstās jums mantojumu pēc savas nāves, tāpēc čības piedāvāt, ja tas ir iespējams, ir ok, bet izrādīt visu dzīvokli nav obligāti, jo mazāk viņa zinās, kas atrodas citās istabās, jo mazāk draudu jūsu īpašumam.
5) Nekad nevajag ļaut meitenei pie sevis gulēt. (Te mums meitenēm ir savādāk, jo ja klients apmaksā laiku līdz 7:00, bet pats aizmieg 3:00, mēs viņu ārā mest nevaram, tāpēc nākas pārlakot nagus, pačatot ar draudzeni, nomazgāt traukus, piezvanīt mammai vai jebko citu, kamēr laiks ir beidzies). Tas tāpēc, ka pastāv risks, ka viņa pamodīsies pirms jums un ja jums ir gana ciešs miegs, tad varat pamāt ardievas arī jaunajam plazmas TV. Ja pašam gribas gulēt, meitene jāsūta prom, ja viņa ir pārāk piedzērusies, lai pavadītu laiku ar jums līdz rītam, rīcība tāda pati kā gadījumā, ja miegs nāk jums.
6) Ja telpā atrodas dators, tam obligāti ir jābūt ar paroli priekšā, ja neslēdzat to ārā. Ja dators tiek lietots filmai vai mūzikas atskaņošanai, izejot no telpas nekautrējieties izmantot lock funkciju - tāda ir visiem datoriem, neatkarīgi no operētājsistēmas.
7) Neturiet atslēgu durvīs - ja paši par daudz apdzersieties, meitenei nebūs citas iespējas tikt ārā, kā jūs pamodināt. Ticiet vai ne, bet visu, ko viņa būs paņēmusi, pirms modināt jūs, saliks atpakaļ, jo būs bail, ka jūs atcerēsieties pārbaudīt, vai telefons un nauda vēl ir vietā. Starp citu, ir pat ļoti vēlams to pārbaudīt - izņemta atslēga vēl nav pilnīga garantija pret to, jo kā jau zināms, mūsu valstī pietiek īpatnēji domājošu personu.
8) Ar dārgiem telefoniem utt, nevajag plātīties, tāpat ar lielu skaidras naudas daudzumu mājās. Ja jums redzamā vietā stāv vērtīgas lietas, tādas, kā gadsimtiem veci ķīniešu vai citu kultūru nieciņi, arī par tiem nevajag patiesību stāstīt, labāk uz tiem arī nenorādīt. Ja nu pati ko jautā, pasmaidiet un sakiet, ka nopirkāt to leišos uz tirgus vai Latgalītē, jo izskatās līdzīgs oriģinālam un iederas interjerā.
9) Lai gan gribas pilna komplekta atpūtu, jums mājās ir ciemiņš, neskatoties uz to, ka pašiem nākas par sabiedrību maksāt. Kontrolējiet izdzertā alko daudzumu.
10) Izvērtējiet izvēlēto dāmu ne tikai pēc bildēm, bet arī pēc balss un attieksmes. Šīs abas īpašības man jums ir grūti aprakstīt, kā lai novērtē, jo pieļauju, ka man izvērtējot klientus, ir citi parametri. Nepakautrējieties gan pajautāt, kādas būtu meitenes vēlmes atbraucot ciemos un, ideālā variantā pajautājiet, kādam viņasprāt būtu jābūt vakara scenārijam, tas ātri vien parādīs, vai meitene plāno ierasties pie jums piedzerties vai tomēr būt vienlaicīgi gan laba kompānija, gan relaksējoša atpūta.
Pagaidām nekas vairāk nenāk prātā no tā, ko pati daru, pirms pieņemt kādu pie sevis...
1) Dušā iegāju pēc seksa. Vai arī man vajadzēja iet sviedrainam gulēt ar viņas šķidrumiem uz ķermeņa;
2) Manuprāt, tieši otrādāk - visus telefonus es atstāju redzeslokā, jo skapī paslēpta telefona pazušanu nokonstatēt ir grūti;
5) Viņa palika pa nakti, jo sarunājām no rīta vēl pamīcīties;
6) Es ar savu mājas datoru nekādus maksājumus neveicu un interneta banku nelietoju, tāpēc atstāju viņu ieslēgtu. Vienkārši fakts kā tāds - interneta vēsturē bija swedbank lapa, lai arī es tajā nekad neeju;
7) Durvis bija aizslēgtas aiz milzu atslēgas un atslēga izņemta;
Par to cenu - nu negribu es maksāt vairāk par Ls 100 par dažiem kokiem (nevaru es beigt 10X pēc kārtas).
No savas pieredzes varu ieteikt - nevajadzētu saukt pie sevis nevienu uz mājām! Iepriekšējais variants, ko izsaucu uz mājām, šarīja pa maku un dokumentiem, kad es biju dušā, kā arī pārbaudīja vai es neesmu palicis ielogojies manā internetbankā (bija atstāts ieslēgts dators caur kuru es, par laimi, i-bankai nepieslēdzos). Krievuška, sauc sevi par Natašku - izsaucu uz visu nakti. Bet vairāk sanāca, ka viņa atnāca padzert vīnu, iekost šokolādi un izgulēties. Tas prieks man maksāja Ls 100. Numuru diemžēl dusmās no rīta izdzēsu.
a ko,neviens no tiem spechukiem kas te raksta n-taas atsauksmes forumos,nevar aiziet ievērtēt?????????????????????????????????????????????????????????????????????
Ko cilvēkam skriet uz turieni, ja piedāvājums neapmierina?! Es bildi esmu redzējis - "thanks, but no thanks!"
Tas ir tiešām pārsteidzoši, ko jūs, pērkamās meitenes, viena par otru zinat! Vispār es nesaprotu kā mūsdienās interneta laikmetā kāda vēl var strādāt pie sutika - organizēšanai tik tā darba - ielikt sludinājumu internetā.
Divos vārdos - "PILNĪGS PIZĢEC!" Vienreiz biju - neglīta, pumpaina, bija stāvoklī 9. mēnesī - paliku tikai pieklājības pēc, bet pēc tam, kad mans mazais kareivis kategoriski atteicās celties kaujai, es uzvilku ūzas un devos prom. Pēc tam no kauna vēl ilgi nevarēju sev spogulī paskatīties acīs.
Tu iedomājies - JĀ! Gribējās jau aiziet nesamaksājušam, bet tā dāmīte tiešām bija neadekvāta - negribējās, lai viņa pēc tam uzraksta iesniegumu par "izvarošanu", tāpēc noformēju pirkšanas/pārdošanas faktu.
Pirms Lieldienām biju (negribēju cilvēkam bojāt reputāciju, bet tomēr nolēmu, ka ir pelnījusi). Piezvanīju, sarunāju, atbraucu. Iegāju septiņdesmito stila dzīvoklītī Zvaigznāja gatvē/ielā/bulvārī (HVZ) - viņa uzreiz pateica, ka šeit nedzīvo, bet īrē istabiņu pie kāda tantuka. Iespaidu uzreiz viņa atstāja neviennozīmīgu - bildes īstas, it kā ir smuka, iesauļojusies ar pīrsingu nabā, BET jau no paša sākuma uzvedās neadekvāti (kā maza meitene vai kolhoza slaucēja) - smējās par maniem jokiem....pat tad, kad es nemaz nejokoju un visu laiku ķiķināja. Labi poh, nomazgājos un ķērāmies pie sekesa. Pirms uzsākt mutāciju viņa uzhujārijā uz mana draudziņa tonnu vazelīna, tad pa virsu prezi (gribējās kliegt WTF??!!). Mazliet vēlāk es sapratu kāpēc. Viņa mutēja, tad es palūdzu viņu atbrīvoties no apakšveļas, ko viņa ar lielu neapmierinātību arī izdarīja (laikam gribēja izbraukt ar sūkāšanu). Uzsēdās virsū! Jau aši skanēja visu mauku apmeklētāju nīstākais jautājums: "Ti končiš iļi ņet?" Es nodomāju, WTF?! Uz aicinājumu mainīt pozas atskan neapmierināts vaids un kārtējais: "Ti sobiraešja končaķ?" Viss process notiek ausis zāģējošu telefonu zvanu pavadījumā (kas, acīmredzot, arī bija iemesls steigai), bet uz aicinājumu izslēgt telefonu seko kontrolšāviens: "A ti predstavj, što eto muzika zvučit!" Kārtējie mokpilnie "končaj uže!", kas man deva pretēju efektu līdz viņa vienkārši ņēma un piecēlās un aizgāja uz dušu. Tā nu es te stāvu plikiņš un nebeidzis kad (SAGATAVOJATIES!) ienāca tantiņa (kādi 60 gadi), kas visu laiku bija blakus istabā un teica: "Ona hočet, štobi vi ušļi!"
Ja jums patīk justies kā apķēzītiem, ka vecas tantiņas skatās uz jūsu krāniņiem un vēl gribiet par to samaksāt, tad tas ir īstais variants priekš jums! Personīgi es jutos kā sūdos izvārtīts un nopietni apsvēru LOHA tetovējuma uztaisīšanu uz pieres.
Man liekas, ka šitā kādreiz bija Kristīne pie Go Planet. Nav tas sliktākais variants
Par Kristīni neko nezinu, bet šitā runā krieviski, bieži pinot latviešu vārdus + viņai nekaitētu plastiskā operācija zodam (tā izveidošanai ). Vēl viņai bija lēts iņ-jaņ tetovējums uz pēdas un tikpat lēts kaķa tetovējums uz tās vietas, kur kaķa tetovējumus parasti liek .
Es zvanīju ar citu numuru - zvanīju piecas reizes, bet neatbild. Pēc divām stundām šī piezvanīja un pārjautāja, kas zvana. Es teicu, ka esmu aizņemts un pārzvanīšu vēlāk, bet vēlāk viņa vairs necēla. Meitene, laikam, arī maina simkartes un strādā, kad naudiņas ievajagās vai brīvdienās vienkārši čuč.
Sagribējās man vakar maza auguma miesu tādēļ es piezvanīju uz numuru, ko jau sen biju saglabājis, bet līdz šim nebiju izmantojis. Piezvanīju, sarunāju pēc pusstundas satikties. Kad biju atbraucis pārzvanīju, bet viņa pacēla tikai pēc kāda piektā piegājiena - es jau biju nikns. Par meitēnu - viņa patiešām augumā ir ļoti maziņa (varētu būt arī vēl tievāka, bet resna viņa nav noteikti) - man tādas patīk. Seja viņai, kā sacīts - "na ļubiķeļa" - tāds maziņš gremlinveidīgs labsirdīgs ģīmītis. Sākām ar masāžu, kas ilga labu laiciņu sarunas pavadībā. Teikšu uzreiz, ja viņa sāk runāt, tad slūžas aizvērt ciet nevar. Man, godīgi sakot, iebildumu nebija, jo pa dienu biju noguris un nodomāju, ka varbūt šoreiz iztikšu tikai ar masāžu (masāžas laikā gandrīz aizmigu - būs man mācība, ka pie maukām jāiet tad kad grībās, nevis tad kad ir brīvs brīdis). Pēc pusstundas klausīšanās viņas vārstuļos, pagriezos uz muguras un viņa sāka sūkāt (kā par brīnumu viss nogurums man bija pazudis). Sūkāšana viņai, acīmredzot, nav mīļākā nodarbe - par dziļo to nekādīgi nevarēja nosaukt (tāda galviņas aplaizīšana mazajā mutītē), tāpēc ātri vien es palūdzu viņai uzsēsties man virsū. Nezinu vai mans metamais bija viņai par lielu un mazajai meitenei sāpēja, bet seja viņai saspringa un manāmi nosarka. Tālāk vēl dažas pozu maiņas, līdz es nolēmu meiteni vairāk nespīdzināt un ar dziļajiem grūdieniem beidzot pabeidzu. Pēc tam vēl nedaudz papļāpājām par globālām lietām.
Secinājumi: Meitene jauka, draudzīga ar labu attieksmi. Visu dara ar prezervatīvu. Patika, ka viņa nepraktizē maukām tik ierasto mākslīgo vaidēšanu un stenēšanu, kas parasti liek manam draudziņam sarukt līdz blusas izmēram. Naudu viņa pati nepaprasīja ne pirms, ne pēc procesa, par ko saņēma piecīti pa virsu. Seja, atkārtošos, ir gaumes lieta.
Kā jau minēju-bija asa nepieciešamība izšaut kuli,tāpēc vienojāmies par 15 naudiņām(biju labi ja kādas 20 minūtes).
Dzīvoklis protams raud pēc remonta,bet ja neņem to vērā tad -test the west:)
Nezinu, kad tu biji, bet es vakar biju un dzīvoklī, izskatās, bija uztaisīts remonts. Tante izskatās daudz reiz labāk nekā fotogrāfijās un pupi tiešām ir teicami - reti kuram skuķim tādi ir! Iešu vēl!
Ierakstīts
Esmu drāzis. Pieņem tajā mājā, kur restorāns "Elande", turpat arī dzīvo. Pieņem, kad dēls nav mājās un kad pati nav darbā (inbox.lv paradās jauns profils ar viņas bildi un telefonu). Sieviete ir maza auguma, savam vecumam diezgan pievilcīga. Sekss nekāds, jo redzams, ka ar to nodarbojas izmisuma dzīta (redzams, ka dzīvē ir noticis kaut kas dramatisks (šķirtene/atraitne?!)) - pišas laikā tupa aizver acis un gaida, kad tas viss beigsies. Pēc seksa jau nedaudz atslāba un varējām nedaudz izrunāties, kas man rada vēlmi pamēģināt vēl. Ja tad nekas nemainīsies seksā, tad pie viņas vairs neiešu.