Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Alise 29489071
Ierakstīts

Paviesojos pie šīs būtnes Juglas galā..

http://www.sexriga.lv/lv/direct/3523/alise-29489071

http://intim.lv/index.php?a=bHZ8c2x1ZGluYWp1bWl8cmVhZHwxMXwwfDIyMjQ1NA==

Nu skarbi, lai neteiktu vairāk - pēc balss jau tāda draudzīga un atsaucīga izklausījās, bet diemžēl dzīvē viss ir savādāk, jābūt ar īpašu gaumi apveltītam lai sadūšotos ļauties masāžai pie šīs būtnes dzīvoklī, kas ož pēc piedegušas eļļas un tikko ceptām pankūkām.

Preiskurants arī tāds dīvains - 30eles prasot par klasisko muguras masāžu, bet ja vēlās zemāk lai pamasē, tad tas prieks kopā maksā jau 60eles!!! Pabaidījos pajautāt par kontakta esamību, laikam tas tajā brīdī tas vairs post-7211-0-46542600-1311869345_thumb.jpgnelikās svarīgi.

Bildes nav viņas 100%

Man liekas, ka "pilns koferis" tai meičai toč nav, bet ja kāds netic - lūdzu, pamēģiniet paši

Kur Vina Ir? Lika, 22494847
Ierakstīts

Biju kādu gadu atpakaļ, pēc bildēm - ir īstā.

Tad arī uzrakstīju uz barons.blog. Šis ir pārpublicējums, moš kādam noder.

Smuka un nevar noliegt, ka kopta, viņa ir, ja patīk smalkās &tievās. Bildes atbilst patiesībai. Erotiskā veļa ir tikai bildēs un attieksmekopumā negatīva. "Strādā" vārda tiešākajā nozīmē, kaifa nekāda. Apmkasa(35 el es), kā izrādijās, ir par rūpniecisku, monotomu, orāli gumijotu,novešanu līdz noplūdei, nevis par stundu baudas, kā sola.

Neiesaku!

Ievads gandrīz kā lielākajai daļaišejieniešu. Pienāca brīdis, kad sajutu, vajag! Paceļoju pa saitiem, atlasīju,izlozēju, sazvanīju.. un te pieļāvu pirmo kļūdu. Atbildēja ne visai, nu kā laito pasaka, pieklājīgi, bet pietrūka dzirksts. Alkas pasexot aizēnoja intuīciju,kura bļāva, ka ar šito varbūt nevajag.

Aizbraucu. Purčiks, Stirnu ielasguļamrajons pie Dzelzavas ielas tirdziņa. Divistabu dzīvoklis pirmajā stāvā arbieziem, cieši aizvērtiem aizkariem. Guļamistaba un vannas istaba jevroremont,tīrs. Seja, augums un dotumi, ja patīk smalkās & tievās, ļoti labi. Mantiešām patika. Piedāvāja uzvārīt kafiju, kamēr es pa dušu. Kamēr dzēru kafiju,viņa pa dušu. Atnāca, teica, ka man jāapguļas. Uz jautājumu. Kur tad smukāsexīgā veļa, kas bildēs redzama, ļoti neapmierināti kaut ko nobubināja, bet pēctrim minūtēm parādījās tīkliņzeķēs. Masāža kā tāda nebija, uzreiz sākauzbudināt locekli, ātri, vārda vistiešākajā nozīme, uzmauca prezervatīvu.....

Krūšu galus atļāva nedaudz izbaudīt. Arī klitoram ar mēli ļāvapieskarties, bet nepatika bija tā jūtama, ka pārgāja da jebkāda apetīte.Rūpnieciski caur gumiju atsūkāja, un ar to arī viss beidzās. Domāju, ka nedaudzrelaksā atpūtīšos, iedzersim kafiju, papļāpāsim, ielūrēsim kādu porņuku unķersimies klāt nopietnāk, bet man paziņoja, ka tā kā viss... It kā ar naudu untās pielietojumu nav problēmu, bet uzskatu, ka tas toč nebija 35 el es vērts relaks.

Neiesaku. Vīlos. Nesenintim.lv ieliku komentu par viņu, tak šī aši vien savu sludinājumu izdzēsa unielika pa jaunam – patiesība nepatīk, bet ja nepatīk, moš vajag attieksmimainīt.

P.S. man likās,ka dzīvoklī bija vēl kāds, jo otras istabas durvis bija ciet, un viņa tur gājalīzdama pa šķirbiņu. Virtuvē redzēju pelnu trauku ar benīšiem, bet uzjautājumu, varbūt uzpīpēsim, kategoriski atteica, ka te nesmēķē. Dīvainisīkumi, bet...

Augums: 8/10

Krūšu izmērs: ~1

Seksa kvalitāte: 0/10 (sexa nebija vispār, nebija atdeves, tipa atsūkāju unlasies)

Bildes atbilstība: 100%

Cena: 35 ls (par minetu!!)

Telefona numurs: +371 22494847

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.