| QUOTE (Sasha @ Jan 5 2004, 06:20 PM) | ||
Nu, ja tu kaadreiz buutu atnaacis pie manis, tad tu sanemtu 100% atteikumu par taadu piedaavaajumu
Bet protams katram ir savs viedoklis! viss jau no $ daudzuma atkarigs... par daudziem $, gan jau, ka ari Sasha piekristu. Bet vai ir verts to "uzspiest" par $, ja meitene saka, ka labak nee, jo nepatiik... Diez vai. |
L.Lux-am: doma ir laba veidot atsevisku saitu ar darbonem ap 40 un vist Ls. Support!
arii man man izdevies vinu sazvanit... laikam nestrada
Piekritu ieprieksejam komentaram!
kad sameja tikko paradijas ladylux, biju panemis.
Augums smuks un atbilst bilde redzamajam, bet seja 3-.
Viss parejais bija sudigs:
sex - 2
oralais - 2
un... vairak ari neka jau nebija.
Vispar meitene loti pasiva. Tik tiesam attieksme - "te es esmu, nem mani". Vina atnaca un nogulas, nu tipa tagad nemies ap mani...
Garam variants. Meitenei nav ko darit saja biznesa.
Lai gutu to, ko tu sauc par "moralu baudu" vienlaikus ar fizisko, ir jabut jutam pret to cilveeku... vispar jau abpuseejam. Tikai tad var sasniegt patiesu baudu un apmierinajumu. Netere velti laiku un naudu prostitutam, to mekledams!
Patiesiba arii, lai pilniiba izbauditu seksu, to vajag dariit ar partneri, kam pilniigi uzticies un kas uzticas tev, jusu starpa valda abpusejas jutas (es speciali neraksturoju kadas, jo tas var but no vieglas iemilesanas lidz pat patiesi dzilam milestibas jutam; ta var but ari vienkarsa kaisle...) un nav nekadu aizspriedumu. Tada gadijuma var nelietot ari prezervativu (ar nosacijumu, ka ari par grutniecibas iestasanos ir padomats vai arii ta ir velama
) un patiesi izbaudit seksa priekus... Gumijas jau vispar slape to baudu.
Seksojot ar prostitutu vinas darba laika, tadas lietas ir gruti iespejamas... ![]()
nu, gan meiteni nolikaat...
Vakar biju pie Lindas. Kopuma loti labi. Meitene simpatiska
Attieksme uz 5, minets un sex 4+.
Dzivoklis tads pasvaks, bet, cik noprotu, tas ir tikai pagaidu variants.
veel viena. vispar jau smukas ![]()
te vell bilzuki
intersatni, kads sim meiteneem cenniks: www.baltichostess.com
Protams, ka viss orientets uz arzemniekime, bet butu intersatni uzzinat. Ja kadam ir info, padalieties. Varbuut kadam ir login un passowrd?
njaa, meituks jau smuks, bet vai ir ta verta? Profesoram taisniba... piemeers ar tam nelkeem ir trapits desmitnieka ![]()
ja tomeer, kads nomegina, butu jau labi uzzinat, vai bija veerts.
vajadzeja iet prom uzreiz, nevis veel meginaat nomazgaat rokas
Iespejasm, ka sejieniesiem ir jaarstejas, bet, protx, tev jau nu arii ![]()
kad zvaniju, peec bals izklausijas tada paveca sieva... tapec nemaz neriskeju un nebraucu. thanx, fuckster - tagad tiesam nebrauksu
ok, piekriitu,ka kruutis vinai nav diez cik stingras.... ![]()
ja saak verteet atseviskas lietas sai meicai - bus kur piesieties..., bet es vairaak veerteeju visu pasaakumu kopumaa.
Principa, jaa, piekriitu. Nu forsa vina bija. Bet, zini, ta jau ir gaumes lieta. Tev un man vina patiik, bet citiem skitiiss parak "latviska"... un vel tur kas (pa lielu, pa resnu, krutis nav parak stingras utt.).
Ar dupsi vinia viss ir OK. Atbilstoss vinas augumam. Metene gan dikti feina. man patika! Attieksme ladziiga un pati loti simpatiska.
ka tu to zini?
Nekaa izvirtusa tur nav, kakss! Tev veel daudz apguustama, ka izskataas...
Preiksdziedzera jeb prostatas masaza ir manipulacijas, ko izdara ar pirkstu vai kadu citu paligierici, iedarbojoties uz viriesa prieksdziedzeri.
Prieksdziedzeris ir tas organs, kas izdala sekretu, kas paliidz taviem spermotazoidiem "celot". Prieksdziedzeris veic vienu no svarigakajam fnkcijam viriesa seksualaja dzivee...
Kad iepazisi, kur tas atrodas, tad sapratisi, ka nekada "olu camdisana" ta nav.
Shematiski vari aplukot, kur tas atrodas siet:
http://www.aids.lv/public/men/?id=160
Savu intiimo organu uzbuuvi, veciit, jau nu vjadzeetu zinaat...
"Prostata ir relatīvi mazs kastaņveidīgs orgāns. Tas ir tikai vīriešiem, atrodas tūlīt zem urīnpūšļa, vietā, kur sākas urīnizvadkanāls. Prostatas priekšējā virsma saskaras ar kaunuma kaulu, mugurējā - ar resno zarnu, apņem urīna izvadkanālu, tādēļ ietekmē urīna strūklu, ja tā sāk palielināties.
Prostata ir dziedzeris un sastāv no miljardiem kanāliņu, kuri izdala škjidrumu sēklai. Apskatot detalizētāk, tā sastāv no divām daivām, kuras apņem kapsula. Bez saistaudiem, kuri pieškjir stiprumu, dziedzeris satur arī lielu skaitu muskuļu škjiedru - tām ir nozīme ejakulācijas laikā. Urīnkanāla prostatiskajā daļā uz sēklas pauguriņa atveras sēklas kanāliņi, pa kuriem izplūst spermatozoīdi, kuri veidojas oliņās. Sēklas pūslīši atrodas aiz urīnpūšļa, tie ir neliela sēklas krātuve un saistīti gan ar sēklas kanāliņiem, gan ar urīna izvadkanāla prostatas daļu.
Virs un zem prostatas atrodas urīnpūšļa muskuļu slēdzējmehānisms, kurš nodrošina ne tikai urīna saturēšanu, bet arī sēklas sajaukšanos ar spermatozoīdiem ejakulācijas laikā.
Prostatu un dzimumlocekli saista smalkas nervu škjiedras, kuras regulē erekciju."
Ierakstīts
Ir buts. Ar dazam meitenem kadreiz (apmeram pusotru gadu atpakal) ir izdevies ari sarunat sex, piemaksajot vel 20 Ls. Pec tam vairakas reizes meitenes teicas, ka tikai maseejot un uz sex pierunat neizdevas. Metenu kontingetns tur samera biezi mainas. masaza atkariga no masieres. Ir bijusas reizes, kad normala masaza sanak, paris reizes ir bijis ta, ka pat masaza ir galigi garam. manuprat, salidzinot ar citiem rigas er masazas saloniem, sis nav tas sliktakais variants.