Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Metiens - Ketijasex***@inbox.lv (273382**)
Ierakstīts

Biju diezgan nesen. Meitene ir liela, lielāka, nekā biju iedomājies. Bet būtu arī dīvaini sastapt kaulu kambari pēc redzētajām bildēm.

Meitene visādā ziņā ir atsaucīga, pakļāvīga. Visu norunāto programmu izpildīja godam, nekādu īpašu iebildumu nebija.

Bet neliels ieteikums meitenei, ja lasa šo forumu. Labāk neuzrunā klientus uz Jūs, sevišķi procesa laikā :) Tas procesu padara par baigi oficiālu, kā pie daktera. 

Marika
Ierakstīts

Biju nesen apciemot. Kaut kā iespaids velk uz 5/10

Sākumā par pozitīvo :)

Augums ļoti smuks, viss savās vietās, smuki iesauļota, slaida, bet nav kaulu kambaris, kad kauli sitās, ņemot priekšā :)

Attieksme arī pozitīva.Bet...

Kopumā process kopā ar dušošanos un masāžu un vienu fikso bija 0.5 stundas. Baigi centās ātrāk novest mani līdz beigu rezultātam. Es pieņemu, ka pa 20Ls tas tā ir ok, bet pa 40Ls gribējās arī nedaudz pabaudīt augumu, nevis fiksi nogrūzties.

Sākumā man likās, kad varbūt man laika izjūta nojukusi. Protams, ja es būtu baigais ērzelis, tad jau laikam varētu es viņu ilgāk pamīcīt, bet tomēr vairāk vai mazāk par 40 zivīm varēja tomēr pus stundu masāžu un tad nesteidzīgu seksu.

Bet procesa gaitā tas bija vairāk tāda ātra kules izšaušana 15-20Ls vērtībā.

Vārdu sakot pats neiešu, bet citiem varu ieteikt vienreiz aiziet pabaudīt smuko augumiņu. Varbūt iepatiksities un process ilgāk notiksies :)

Massiere Imantā.
Ierakstīts

Pašam interesanti, vai maz eksistē tāda Laumiņa...

Kādreiz pirms gadiem biju vairākas reizes, katru reizi bija cita masiere, Pirmā patika, pārējās divas bija briesmīgas. Laumiņu gan tad nereklamēja :)

Margo varētu būt tā vecā sutenere, kura apmāca masieres, kuras tur strādās.

Ja gadījumā kāds aiziet unn izrādās, ka ok, dodiet ziņu :)

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.