Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Modeles?
Ierakstīts

Es iemīlos visās sievietēs, ar kurām esmu bijis kopā, no pirmā acu skata, kaut uz mirkli, kaut 30 minūtēm... Ar dažām gan neesmu uzdrošinājies palikt ;) Izņēmums ja viņas ir divas un sākotnējā ir nesmukāka par otro - pirmo reizi paņēmu nesmukāko, jo domāju, ka pieredzējušāka, bet aplauzos! :D Tagad ņemu to, kas man vairāk patīk - mana nauda, manas vēlmes un fantāzijas! Customer is always right, just not always bright...

Baltkrievija 2012
Ierakstīts

Sen nav būts, bet drīz jau PČ hoķī nāk virsū... Klubos uz ārzemniekiem arī pelēkās čikas bija kā trakas :) Parasti pa Krasnij Oktjabrj tusējām...

Kā parasti visā pasaulē - taksisti visu zina. Arī apsargi viesnīcās ir kursā. Takši bija pa saprātīgām cenām, joprojām valsts monopols, jāierodas 8 minūtēs pēc standarta. Atceros kā hohmu, kad zvanījām uz sadabūto telefoniņu, paprasīja no kādas viesnīcas un tad: "podozdjite, schas soedinju c vashim rajonom..."

Principā lieta bija rūpīgi noorganizēta, prece bija laba, izskatīga, atveda ar rezervīti izvēlei - bet viesnīcās jau parasti ir labākas, tik 2x dārgākas, kā meklējot pa dzīvokļiem.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.