Ja džeks atnāk pie fejas un izrādās, ka nav īsti atbilstoši gaumei (vai bildes ir daudzus gadus vecas vai mākslīgi uzlabotas, vai pat fake), un nolemjat aiziet - tad tas noteikti ir jāpasaka fejai, jo citādi, ja nepasaka, tad tādus arī var ielikt bāzē, kā timewasters. Kas man personīgi nešķiet īsti pareizi - jo drīzāk tad jau bāzē jāliek tādas fejas, kuras liek mākslīgi uzlabotas vai fake bildes. Esmu uzreiz aizgājis nepasakot meitenei, ka man viņa galīgi šķiet garām - bet nepasaku vienkārši negribot lieki neko negatīvu teikt, jo ko tur lieki tērēt laiku. Un bāzē iekritu 🤦♂️😆
Izskatās, ka ir tā pati, kas iepriekš Valmierā bija, bet pat aizdomīgi, ka īsto bildi ielika. Es teiktu, ka nav appisēja, taču izvēlīga vai uzmanīga gan varētu būt.
Sūkā ļoti labi, pupi skaisti un slaids viduklis, bet ģērbjas kā pusaudze (viņai 19 vai 20).
Ja kādam izdodas šo sarunāt, tad padod man PM - varam sarunāt 2v1
Vai GFE ir tas, ka tu aizej uz masāžu un ķerot kaifu pats izmasē meiteni tā, ka beigās viņa pasaka, ka, ja tur salonā drīkstētu, tad noteikti pamīlētos ar tevi? Un tad viņa iedod savu numuru un pasaka, ka satiksies NE par naudu, bet gan tāpat un tad jūs satiekaties un tiešām vienkārši tāpat normāli nojārējaties? Ķip jūtu ķīmija? Ja tā, tad es saprotu to
Eu, a kas tieši tiek domāts/sagaidīts ar GFE? Gribat pabučoties vai arī lai viņa kliedz ekstāzē, vai ka bez preža ņems mutē, ļaus beigt sevī? Vai arī pēc seksa bik pazvilnēt kopā, palaiskoties? Vai arī, ka ēst vēl uztaisīs?
Ierakstīts
Kā ir ar to latviešu Martu (Bonda) kas ir bijusi webcam girl? Ir kādas bildes/video?