Izlasīju šīs atsauksmes bet tomēr aizgāju, jo jaunais meitenes vecums un lielās kannas uzrunāja. Gatavojos jau, ka būs vairāk jādara un jāizbauda process mazāk jārunā un tieši pēc tā šoreiz gāju. Samaksāju par 30min. Tiešām lielas kannas proporcionāli tik mazam ķermenītim. Meitene ir simpātiska. Maza auguma, nebūs tur nekad skinny pie tāda kannu izmēra bet resna noteikti nav - ar nedaudz tauciņiem ap gurniem un vēderu, viss sievišķīgā daudzumā. Viņa patiešām nav runātīga un starplaikos vairāk klusi sēž savā nodabā telefonā. Pēc ķermeņa valodas gan nevarēja teikt, ka attieksme ir negatīva, nebija arī nekāds 'kāpēc vispār te esi atpisies' vaibs pēc sejas nolasāms. Viņa bija smaidīgā noskaņojumā. No masāžas atteicos. Sajutu atsaucību procesa laikā. Jātnieces pozā pati darbojas kā šujmašīna . Vēlējos arī vienu nestandarta pozu, visu izpildīja. Teica, ka man liels izmērs, lai gan man ir standarta - pie citas pozas teica, lai tik dziļi neeju. Pats process ilga apmēram 15-20min, kamēr man pašam pietika, steidzināšanas vai 'kad beigsi' jautājumi nebija. Kopumā pieredze patika (drīzāk vilka uz GFE nekā konveijera pusi). Pie nākamās izdevības iešu vēl.
Pirms kāda laika biju aizbraucis bet nepaliku. Neiesaku nevienam, jo galā tevi sagaida pilnīgs "atstojs". Atrodas Bolderājā, jaunajās sociālajās mājās, dzīvo tur kopā ar vēl kaut kādu meiteni (tā uz 21-25) un pie tam vēl tajā dzīvoklī ir bērni!!!!!!!!
Pirms tam, kamēr gaidīju pie mājas, redzēju viņu pašu, kad viņa nāca iekšā poģikā ar visu "semejku" un iepirkumu maisiņiem (mani nepamanīja). Iekšā nebiju, bet pa telefonu piedāvājās to darīt mašīnā. Es atteicos un aizbraucu prom. Par viņas vecumu neņemšos spriest, varbūt, ka arī ir tie 18 vai pat vairāk, bet viņa ir maza auguma un nedaudz paresna. Vārdsakot, izskats nekāds, vietas arī var teikt, ka nav. Velti tikai iztērēju laiku un līdzekļus dzenoties uz Bolderāju. Netērjiet laiku un benzīnu, draugi. Nav vērts.
Jau kādu laiku atpakaļ ar šo biju norunājis tikšanos pie viesnīcas, taču viņa mani uzmeta un necēla telefonu. 20 min pagaidīju un atmetu ar roku. Tā jau augumiņš izskatās labs, bet ja var ticēt atsauksmēm, nebij nemaz ar vērts ar viņu tikties.
+1, jēga celt augšā 2 gadus vecas tēmas? viss forums tagad piekakāts un takš sen jau vairs nevienam neinteresē atsauksmes par tām vecajām maukām, kas vairs nesludinās
Nu labi. Esmu arī bijis pie viņas, tāpēc padalīšos ar savu komentāru. Bildes tiešām nav viņas, bet līdzība ir. Gadi varētu būt 28-30. Paliku, jo pirmais iespaids likās ok, seja, kā jau iepriekš teica, arī bija ok. Pēc tam gan jutos drusku sarūgtināts, jo viņai bija diezgan liela riepa un pats process arī nebija nekas īpašs.
Attieksmes ziņā man bija savādāka pieredze. Steigties it kā nekur nesteidzās. Pati jau nu ļoti runātīga, kā jau krieviete. Pārbaudīju viņas latviešu valodas zināšanas, viņa manas krievu. Tā arī sazinājāmies katrs savā valodā. Kaut kā stulbi tomēr. Varēja neko nepiemaksājot palikt uz otro reizi, bet nepaliku, jo pēc pirmās reizes doma bija pēc iespējas ātrāk no viņas notīties.
Otreiz neiešu, jo tomēr patīk slaidas meitenes. Ja nav nekas pret apaļumiem, varat arī mēģināt iet.
Ierakstīts
Izlasīju šīs atsauksmes bet tomēr aizgāju, jo jaunais meitenes vecums un lielās kannas uzrunāja. Gatavojos jau, ka būs vairāk jādara un jāizbauda process mazāk jārunā un tieši pēc tā šoreiz gāju. Samaksāju par 30min. Tiešām lielas kannas proporcionāli tik mazam ķermenītim. Meitene ir simpātiska. Maza auguma, nebūs tur nekad skinny pie tāda kannu izmēra bet resna noteikti nav - ar nedaudz tauciņiem ap gurniem un vēderu, viss sievišķīgā daudzumā. Viņa patiešām nav runātīga un starplaikos vairāk klusi sēž savā nodabā telefonā. Pēc ķermeņa valodas gan nevarēja teikt, ka attieksme ir negatīva, nebija arī nekāds 'kāpēc vispār te esi atpisies' vaibs pēc sejas nolasāms. Viņa bija smaidīgā noskaņojumā. No masāžas atteicos. Sajutu atsaucību procesa laikā. Jātnieces pozā pati darbojas kā šujmašīna . Vēlējos arī vienu nestandarta pozu, visu izpildīja. Teica, ka man liels izmērs, lai gan man ir standarta - pie citas pozas teica, lai tik dziļi neeju. Pats process ilga apmēram 15-20min, kamēr man pašam pietika, steidzināšanas vai 'kad beigsi' jautājumi nebija. Kopumā pieredze patika (drīzāk vilka uz GFE nekā konveijera pusi). Pie nākamās izdevības iešu vēl.