Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Meitenes Uz Mājām
Ierakstīts

No savas pieredzes varu ieteikt - nevajadzētu saukt pie sevis nevienu uz mājām! Iepriekšējais variants, ko izsaucu uz mājām, šarīja pa maku un dokumentiem, kad es biju dušā, kā arī pārbaudīja vai es neesmu palicis ielogojies manā internetbankā (bija atstāts ieslēgts dators caur kuru es, par laimi, i-bankai nepieslēdzos). Krievuška, sauc sevi par Natašku - izsaucu uz visu nakti. Bet vairāk sanāca, ka viņa atnāca padzert vīnu, iekost šokolādi un izgulēties. Tas prieks man maksāja Ls 100. Numuru diemžēl dusmās no rīta izdzēsu.

Uz dušu jaaiet kopaa :) bet nu protams atstaat nepazistamu cilveeku kopaa ar tavu maku ir maigi izsakoties bezatbildiigi....., pat ja makaa nav skaidras naudas daudzi nepadomaa ka var norakstiit tavas bankas kartes datus un tad internetaa iepirkties..... taa kaa taas ar nosleepjam ...

Xtra Top 2012
Ierakstīts

"v chom problemma?" ble par problemu iepriekseejais postotaajs jau rakstiija skaidri un saprotami, tad pricom tu te saac atkal ne pa teemu dirst par 15Ls kam princesi vajag da nevajag pa 15ls princesi, vajag lai neraklameejas 45 gadiiga resna daamiite kaa 22 gadiiga modele.

Pilnīgs Absurds
Ierakstīts

Pieņemu, ka daudzas meitenes lasa šo forumu tapat ka es, tā kā ziņojums visiem meiteņu apmeklētājiem un meičām

Es šokējos par tām trakajām, kas piedavā bez preža kaut ko, tas ir pilnīgs sviets, tikai bez obidas lūdzu, nesaku par nevienu konkrēti, bet man ir zināmas dažas slimās, ar kurām var sarunāt visu ko vajag, bet vai tiešām tas vīrietis ir tik dumš un uz to visu parakstās, ja pats vien nav jau ar kaut ko slims? nafig bendēt citiem dzīvi, ej un bendē pats savu. cik vispār ir tādas kas strādā ar dzeltenajām pasēm un regulāri reizi mēnesī iziet hiv un sts testus? padomājat ar galvu, JUMS VEČI IR VISAS TIESĪBAS LŪGT MEITENĒM UZRĀDĪT VESELĪBAS KARTES, JO MUMS IR ATĻAUTS UZŅEMT VIESUS TIKAI AR ŠĪM PASĒM!!!

ja meitene zin ka ir slima teksim ar HIV un apzinaati sekso bez preža tad tas jau ir kriminaals gadījums!!! Nezinu kaa bija ar citaam slimiibaam.

Top 3
Ierakstīts

1x tas ir ok .. man parasti beidzu un girbaas atraak notiities no bordelja :D , smuka ir?

nu vina bordelii nestraadaa bet privaati kopaa ar savu draudzeni, smuka gan ir tas tiesa apaliiga bet seksiigi apaliiga man parasti apaļās nepatiik bet vina man patika tik kaa jau teica par attieksmi iisumaa kapriiza, viltiiga kuciite. Nu nav taa ka neiesaku pavisam katram pasam jaaaiziet un jaaizmeegina, veel jau jaanem veeraa ka smuku meitenu sajaa jomaa ir uz vienas rokas pirkstiem skaitaamas

Vina straadaa kopaa ar draudzeni viktoriju bet nu viktorija ar ne par gramu labaaka nav karoce bij taa 6.00 vakaraa biju aizbraucis zvanu sii saka ka jaapagaida nu lab es gaidu 10 min peec 10 min tieku ieksaa dziivoklii sii uzcienaa ar kafiju utt (tas ir nevis laipniibas, pieklaajiibas žests bet prosta lai laiku nosistu) tad jau ir 18.25 sii saka ies dusaa es veel taa noprasu kaa liidz cikiem laiks ut sii saka liidz 19.00 es tad nu ahujel 60ls par pusstundu taa kaa pa daudz un gaaju prom sii protams neapmiernaata man pohuj

Top 3
Ierakstīts

Tā Laura kas tip LAURA-HOT, ar shampi forcheejas un prasaq 50-80Ls ir reaali hot ? Peec sejas smuka ? Minets/klasika/anal ? Buchoshaanaas ?

Paldies.

lauru neiesaku kapriiza kuciite prasa daargi draazt var vienu reizi Buchoshaanaas??? nesapno :D

Skyline
Ierakstīts

janisxxx, ja rēkina visu kopā tad kopānaudam jābūt ap 50Ls, ļimonadņiki var iet tusēt pa Lienes ielu.

50ls = 20ls taxistam 17.5 bordelim un 12.5 meitenei vai pa 12.5 kaada piedaavaas sekss????

piemeeram cool.lv agraak bija 25Ls masaza 25ls meitenei nu tad vinai savi 35+ tocna palika ir starpiiba

Agate 29689766
Ierakstīts

Es pieskatiju tadu meiču. Var but zinams bildes ir fake? Vai kada ir viņa?

Atrodama uz www.intimmeitene.lv

biju pie vinas bet aizgaaju prom bilde vareetu buut iista bet gadu viani ir vismaz 30 ko peec bildes nevereeja pateikt izskatiijaas pupi ar taadi nokaraajusies :D peec balss loti zoliida iespeejams sekss buutu labs bet nu prieks manis vina pa vecu kadam kam ir 30+ gadi varbuut buus OK

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.