varu padalitiese ar savu skopo pieredzi par bulgariju, kadus gadus 3-4 atpakal. gentelments club diezgan standarts, meitenes dejo un tuse pusplikas, shmiga pa dargo, jegas nekadas. taksists gan zinaja, kur jabrauc, precizi nezinu, bet ap 100eiram bija par reizi, vieta mana. meitene forsha bija, bet biju paalii un beidzu tikai otraja dienaa kopuma - tas pats, kas pie mums, bet -10 gadi. rakstiet, ja kads bijis nesenak par mani, negaranteju, ka tagad ir tapat
Izskatās, ka tur viss mainījies uz slikto pusi vai arī vnk tev nepaveicās Pirms pāris gadiem man tur pat ļoti labi patika, 2x, uzrakstīju pat rakstu savā blogā par erotisko masāžu, bet nu, meitene bija modele
Ierakstīts
varu padalitiese ar savu skopo pieredzi par bulgariju, kadus gadus 3-4 atpakal. gentelments club diezgan standarts, meitenes dejo un tuse pusplikas, shmiga pa dargo, jegas nekadas. taksists gan zinaja, kur jabrauc, precizi nezinu, bet ap 100eiram bija par reizi, vieta mana. meitene forsha bija, bet biju paalii un beidzu tikai otraja dienaa
kopuma - tas pats, kas pie mums, bet -10 gadi. rakstiet, ja kads bijis nesenak par mani, negaranteju, ka tagad ir tapat