Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Melnas Vai Mulates
Ierakstīts

Iesaku Berlīnes lielāko klubu Artemis. Meklējiet www. Tur vakaros reizēm ir kādas 100, visās iespējamās krāsās, formās (98% tomēr slaidās). Ir pat īstas irānietes, brazīlietes, afrikānietes utt. Nekad neesmu redzējis īstās ķīnietes vai japānietes. Arī īstas indietes nav redzētas. Saliekot kopējo bildi pēc dabas dotā skaistuma, šarma un temperamenta, pirmā vieta ziemeļspānietēm - košas, kontrastainas, ar gaišo ādu un melniem matiem. Un kā viņas rīkojas - uh! Otrā vieta - cik arī nebūtu dīvaini - ungārietes.Parasti blondas, nu bet karstas gan. Lieki piebilst - tie augumi kā princesēm. Ir arī izņēmumi - dāma ar plastmasas detaļām da jebkur. Reizēm ir perfekti, bet kapēc bija lūpas jāizveido kā pīlei? Paši ieraudzīsiet. Vēl ir tās kuras daži sauc par "beach party girl" - arī LV tādas ir, tikai ar interesanta paskata vīriņiem blakus. Visas meitenes klubiņā (3 stāvi) ir tikai pa pliko, nu varbūt kāda ķēdīte ap gurniem. Saunas, baseini, bāri, var arī steiku aprīt, ja vājums piemetas. Pat ja cilvēks ir no ratiņkrēsla, nekas, apsargs uz rokām aiznesīs līdz istabiņai, jo arī tas ir cilvēks ar savām vēlmēm. Bija labais skats kā sirms vīriņš 150cm un kādi 70 gadiņi ar spieķīti aizgāja uz istabiņu ar divām (!) 180 cm blondām princesēm.tā brīvā roka, kurā nebija spieķītis, tā bija meitenei uz dupša!

Tātad ieteikums - gribat uzzināt kas ir pasaules krāsas, brauciet uz Berlīni. Vēl kas tur ir - viegla nesamocīta labvēlīga attieksme un arī perfektas zināšanas par "lietu". Honorārs ir konkrēts - 60eur. - par perfektu mulati!

Ir arī blakus efekts( nu vismaz man) - kad esmu uzzinājis kas ir pasaules krāsas - manī ir miers. Es tagad zinu un miers. Man vismaz būs ko mirstam stundā atcerēties, jo viss kas bija - tas bija perfekti.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.