Tātad: Meitene vecumā ap + - 25 gadiem. Pieņem Saharova ielā 3. Vienistabas dzīvoklis, nekas īpašs. Sludinājumos bilde nav īsta. Meitene stipri izplūdusi + - 90 kg. Patika dibens , jo man patiik samērā lieli dibeni, pārējais nu tā nevisai. Ir paliels puncis, sānos ir kārtīgi mīlas rokturīši kur ieķerties . Naudu atstājam pirms tam. Ieejam dušā. Apguļamies, ķip sāksies masāža. Es šai prasu, ka gribētu tagad izšaut, tad masāžu, un pēc tam jau redzēs kā sanāks. Viss ok, HJ,BJ, un sex. Tad sekoja masāža, ja to var nosaukt par masāžu.... Viņa mani paglaudīja minūtes 15, tad prasiija nu kā ar otru reizi. Es teicu, ka otras reizes nebuus. Pirmkārt jau tamdēļ, ka nevar atslāpināties nezinot kas tur virtuvee sēž visu laiku, otrkārt viņai telefons pie gultas zvana vienā laidā, treškārt attieksme pilnīgā dirsā, ceturtkārt kas tā par masāžu wtf??? es domāju. Tāda vēsa, vsp nekādas sarunas nekā... nemāku izskaidrot, katrā ziņā nepatika, un otreiz neiešu, īsti neiesaku, tur nav ko dariit. Pēc sajūtām likās ka konvejera variants, kur vagīnā var iebāzt 3l burku malām nepieskaroties.
viņas tur ir divas, bet otro neredzēju. Piepīpējušas gan normāli. Fonā lietuviešu dziesmas skanēja
Ierakstīts
viņas tur ir divas, bet otro neredzēju. Piepīpējušas gan normāli. Fonā lietuviešu dziesmas skanēja