Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Lindiņa-27111089
Ierakstīts

Zin viens vārds celulīts neko neizsaka es pie vinas ar esmu bijis vienreiz pirms laba laika labi ka kāpostu neprasīja vispirms kā novilka kleitu tā es biju gaismas ātrumā prom tādas šausmas vēl nebiju redzējis (šausmīgs vēders un nevis krūtis bet kaut kādas ādas atliekas nokarājas) sorry bet vinai man būtu tur ne 40 bet pat 4000ls jāpiemaksā lai es apsvērtu domu par viņas drāzšanu.

P.S Cik nožēlojami gan ga atrodas tādi kas pie viņas paliek, NU cmon tā ir necieņa pašam pret sevi, laikam jau daļai veču vajdzīgs prasts caurums kur nogrūsties, zin moš labāk sekšopā nopirkt silikona lelli tā būs seksīgāka nebūs celulīta, var drāzt cik gribi nav laika limita un diezgan izdevīga investīcija tik vienreizēja nu lab nē, vēl jāpeiskaita lubrikants bet tas jau neko daudz nemaksā, ā vēl bonuss var pez preža ar HIV utt nevar noķert :P:D

jā, bija man morālās paģiras, nezinu, kas bija noticis, ka neaizlaidos... :( vismaz te padalījos un citus pabrīdinu.

par higienu piekritu, bet par to celulitu un riepinju gan var ierekt. nu tu gan sagribeji perkamu meiteni ar modeles arieni. jaa, ir tadas meitenes bet nu vinjas maksa vairak neka nieka 40 lati stunda ;)

nav tik traki, pa 40Ls var atrast ļoti sakarīgus variantus.

Galja 28144948
Ierakstīts

Ir būts. Nezinu vai toreiz, vai vienmēr, bet viņai kaut kas nebija kārtībā ar roku. Citādi- runāja klusu, jo teica, ka kaimiņi visu dzirdot. Vienu brīdi likās, ka viņa kaut ko salietojusies, jo nedaudz tāda lēnīga, bet citādi ņemama- nav tas trakākais, kas redzēts. Ļaujās.

Lindiņa-27111089
Ierakstīts

Stāsts būs par šo sludinājumu: http://intim.lv/lv/a...3625/index.html

Pēc balss un foto (starp citu - ir īstā) bija tā neko, taču dzīvē viss apgriezās ar kājām gaisā. Pieņem Tērbatas ielā 26. Var gadīties, ka saskrienas iepriekšējais un nākamais klients, kas ir "patīkami", jo acīmredzot meitene strādā bez pauzes. Meitene rukā tā, ka ir nedaudz iesvīdusi, bet galvenais - ir neliels celulīts un nokerena riepa, kas rezultātā izskatu padara nepievilcīgu, turklāt prasa 40 Ls par stundu. Bonuss - var sarunāt anālo. Rezumē, šķiet, meitene ir atradusi "zelta āderi"- nogribējušos zēnus, bet aizmirsusi, ka jāpadomā arī par savu izskatu un higiēnu, jo tas kā bumerangs var nākt atpakaļ.Orālo vismaz veica centīgi. Bet sajūta pēc tam tāda vairāk morāli netīra, nekā patīkams atvieglojums. Neiesaku. Tas, ko sev joprojām jautāju- kāpēc uzreiz negāju prom!? Varbūt dēļ tā bonusa..

Lasma 25940180
Ierakstīts

Nav jau tā, ka visi te ir tik "piselīgi". Tā ir fizioloģija, ar kuru ir jātiek galā vai nu pašam, vai ar citu palīdzību. Ja nav laika vai ir citas likstas, ka neveidojas attiecības, kas ļauj to darīt bez maksas, tad nākas to darīt pa naudiņu.

Turklāt, nedomāju, ka šeit rakstošie būtu galīgi garām, jo galu galā kurš katrs jau arī to naudiņu šādām lietām nevar atlicināt. Kaut ko jāprot un kaut kā tā ir jānopelna. Tā kā, ja darbs kā jūra un ilgstošām attiecībām laika nav, tad "sekss pa samaksu" ir risinājums. Manuprāt, daudzi, kas te raksta, ir priecīgi, ka vispār ir šādi forumi un ka par šo tēmu var ar kādu aprunāties, jo ikdienā par to runāt nav pieņemts un ir nepiedienīgi, nereti uzreiz jau iekrītot stereotipu jūrā ar apzīmējiem "slims", "samaitāts", "perverts" utt. Protams, runāju tikai par savu pieredzi, jo cilvēki uz vispārinājumiem nereti reaģē ļoti saasināt. Bet vispār mani pārsteidz, ka šajā forumā aktīvu dalību sākušas ņemt sievietes vai vismaz personas, kas par tādām uzdodas (jo forums ir un paliek forums - anonīma būšana).

Salons Labi
Ierakstīts

Noteikti var dabut vairak. Meitene "Mara" vai "Marija" strada visos 3 salonos. Masaza 10ls, minets 15ls, sex 20ls. Par parejiem neko nezinu.

Pa 10 Ls tur vari varbūt pats kādam kaut ko pamasēt... Masāža tur vairs nav masāža, bet kaut kāds gudrs nosaukums - tipa, relaksētā papļāpšana. Cena - 35Ls. Ja vēl gribi sev kaut ko uzķūnēt, tad rēķini vēl kādu 10 vismaz par virsu.

Brīvības 151 vai Cēsu 41/2 (abas adreses pieminēja telefona sarunā) - bildes ok, balss pa telefonu ok, pilnīga Latviete, bet aizbraucot - piepīpēts dzīvoklis, krievene, kas neko latviski nevelk, ieinteresēt negrib un vēl acīs skatoties lej, ka bildes viņējās.

Vai tas ir pie Brīvības ielas sākuma sētā? Tagad vairs neatceros vārdu un telefonu, bet pirms kāda laika bija līdzīga pieredze - bilde forša, balss forša, latviete, bet, kad atbrauc, nesaproti, kur nokļuvis - lai gan meitene bija laipna un piekritu visu darīt (masāža arī jauka), tomēr pilnīgi neatbilstoša attēlam i-netā. Respektīvi, Cēsu ielas sākums (pie Brīvības ielas, Statoil galā) ir fake pasākums.

Meitenes No Ielas
Ierakstīts

Да я сам таких никогда бы не взял! Я просто хотел сказать, что когда видишь глазами выбор и он есть - тогда проще, чем придти в квартиру а там крокодил откроет, и что тогда? убегать?

Найти бы реальный вариант латов за 40, что бы не страшна была...

vot, vot, toč maji misļi. pilnīgi piekrītu- kad zvani vienai - neceļ, zvani otrai - izslēgts, tad tur vismaz var redzēt, kas ir kas. tā vienu, pilnīgi prom no pērnavas ielas jau pie matīsa ielas, satiku - meitene neko, pat šaubījos, vai nepajautāšu kādai parastai sievietei, vai viņa tur strādā. bet nē - strādā. un bija ok. otreiz jau sanāca iet pie viņas uz dzīvokli ārpus centra pie deglavas ielas. teicās, ka pat internetā ielikusi savu sludinājumu. tiesa pēc darbiņa padarīšanas viņa jau attiecās kā pret savējo un paralēli, kamēr ģērbos, runāja ar kādu pa telefonu un stāstīja par šausmīgajiem klientiem, kas vienu piekāvuši, cita kāja salūzusi pa logu lecot un bēgot no klienta, cita komā.... tā kā iespējami dažādi varianti; arī no klientu puses.

protams, esmu arī redzējis galīgi tievas un nonarkojušās ap pērnavas ielu sēžam, protams, tādām ir jāmet ar līkumu.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.