fhg 0 Ierakstīts 2014. gada 22. janvāris Vaksacija Ierakstīts 2014. gada 22. janvāris Daudziem keksiem dzīvē gadās vienkārši debilas idejas. Es neesmu izņēmums. Par vienu no tām rakstu šeit - Nez kāpēc biju iedomājies, ka man vajag... - vaksāciju (blj....!!!).Biju 2013.novembrī pie Palladium varianta. Tā man bija pirmā un pēdējā bikini vaksācija. Pieļauju, ka dažiem ekstrēmu SM izjūtu cienītājiem tas ir ok, taču ne man. Attieksme 9/10Vizuālais 8/10 (man patīk mature). Bija tā mammīgi seksīgi ģērbusies halātiņā utt.Izjūtas -100/10 Vai kautko pēc tam vēl gribējās? NĒ!!!Neko nepiedāvāja, bet mājieni bija (laikam tikai pastāvīgajiem). Turpmāk skūšu čomu reizi nedēļā un jutīšos laimīgs kā murgu atceroties manis aprakstīto inkvizīcijas pasākumu . Īsumā viss, HAU! Link to post
fhg 0 Ierakstīts 2014. gada 17. janvāris Māte Ar Meitu Vai Māsas Ierakstīts 2014. gada 17. janvāris Varbūt kāds zin kādu māti ar meitu vai māsas, kas piedāvā ...? Link to post
Ierakstīts
Daudziem keksiem dzīvē gadās vienkārši debilas idejas. Es neesmu izņēmums.
Par vienu no tām rakstu šeit -
Nez kāpēc biju iedomājies, ka man vajag... - vaksāciju (blj....!!!).
Biju 2013.novembrī pie Palladium varianta. Tā man bija pirmā un pēdējā bikini vaksācija.
Pieļauju, ka dažiem ekstrēmu SM izjūtu cienītājiem tas ir ok, taču ne man.
Attieksme 9/10
Vizuālais 8/10 (man patīk mature). Bija tā mammīgi seksīgi ģērbusies halātiņā utt.
Izjūtas -100/10
Vai kautko pēc tam vēl gribējās? NĒ!!!
Neko nepiedāvāja, bet mājieni bija (laikam tikai pastāvīgajiem).
Turpmāk skūšu čomu reizi nedēļā un jutīšos laimīgs kā murgu atceroties manis aprakstīto inkvizīcijas pasākumu
.
Īsumā viss, HAU!