Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Pārdaugava
Ierakstīts

Paldies par ierosinājumu. Vienreiz, pirms kāda gada, esmu bijis, gadi ne tuvu 34, drīzāk +10, kopts MILF statuss.

Es gan nevaru iedomāties procesu bez pirmās sadaļas...

Varbūt ir vēl kādi ierosinājumi?

Pārdaugava
Ierakstīts

Labdien!

Vai ir kādas darbones, kas pieņem ciemos pārdaugavā (Imanta, Zolitūde, Agenskalns utt)? Der arī masāžas speciālistes...

Search neko jēdzīgu neparādīja, visas pavecas tēmas. 

Paldies!

Anete 24402125 Blacklist
Ierakstīts

Piekrītu, kā jau teicu, neuzskatu, ka rīkojos pareizi. Būs pieredze priekšdienām.

Kaut gan smagi pārdomāju šādu pasākumu nepieciešamību LV vispār. Ir entās valstis, kur var tikai slavēt un salvēt servisu. GER, CZE, POL, AUT utt. Ir nedaudz dārgāk, bet rezultāts un izvēle ir nesalīdzināmi.

Anete 24402125 Blacklist
Ierakstīts

Pastāstīšu par pēdējo piedzīvojumu.

Pēc sludinājuma 4sex.lv sarakstos ar meiteni no Jelgavas - Sexiga333, bitch988@inbox.lv. Piedāvā orālo, klasiku, vietas nav - piekrītu auto.

epastā atsūta bildes, kurās viss ir ok.

Dodos uz Jelgavu, norunātajā vietā pēc brīža ierodas. Tad radās pirmās pazīmes, bet ja jau esmu atbraucis, tad tak jāizdara līdz galam. Meitene bildēs attālī līdzīga, bet resnāka, ar riepu, pumpaina.

Sākot braukt sajūtu mašīnā kaut kādu smaku, zivis tās nebija, bet konkrētu avotu nesapratu.

Iebraucot mežiņā un apstājoties pirmais bija, ka uzreiz jāsamaksā 40E. Tikko kā nauda bija iedota, tā uzreiz tika ieslēgta pilna atpakaļgaita. Pirmais, ka "nezinu kā man tas sanāca, bet nav paņēmusies līdzi gumija". Tas neskatoties uz to, ka pa telefonu biju specifiski noprasījis par šo. Tā pat liku lai izģērbjas, bet tad sākās frāzes, ka nav jau īsti ērti mašīnā utt. Varbūt labāk citu reizi utt. Jebkurā gadījumā izģēŗdšanās vien prasīja 10min katru apģērba gabalu trīs reiz apskatot, salokot utt. Tajā mirklī līdz augšējām smadzenēm beidzot ir aizrāpojis, ka aršanas nebūs, un dēļ dzeltenajiem, nekoptiem zobiem par kaut kā darīšanu bez gumijas nevar būt ne runas, paziņoju par pasākuma atcelšanu.

Naudu protams atpakaļ nedod, neesot viņas vaina. Tagad protams nav īsti skaidrs ar kuru galu domāju atļaujot tam nonākt tik tālu (vispār jau skaidrs par galu, bet ok). Ātrāk tinos prom lai butu beigas pasākumam.

20416567
Ierakstīts

Searchā neko neatrada, tad nu ierakstīšu

18 gadi, runā krievu valodā, 20416567, mandown1900@inbox.lv nav profesionāle, tapēc nebombardējiet, labāk epastu.

Sarakstījos pēc sludinājuma, pašai vieta nav, sarunājām mašīnā.

Aizbraucu, izskatās salīdzinoši normāli, figūra arī 4/5, samērā smalka meitene, tumši mati.

Nepatika gan attieksme procesa laikā, visu ātrāk un ātrāk, pati uzņēmās iniciatīvu, samērā vulgāra attieksme :)

Sāka ar orālo (piedāvāja bez gumijas, bet atteicos), turpinājām ar klasisko. Beidzu samērā ātri, un labi vien bija, jo drīz parādījās zināma smaka (laikam jaunās tomēr īsti nezin, ka sevi ir jākopj).

Kopumā pasākums 2/5, otreiz nevēlos. Bet nu gaumes dažādas :)

Prieks izmaksāja 30 Ls.

Jerk_girl
Ierakstīts

http://www.gribu.lv/...last=1309084670

Izlasīju sludinājumu. Tas ir vai nu joks, vai kāda piāniste/kramplauze trenējas no darba brīvajā laikā ?

Darbībs filmē viens čalis. Ko viņa dara pēc tam ar to video es nezinu, bet pieļauju ka tiek notirgots kādam specializētam saitam...

Pats gan neesmu bijis, bet šo info uzzināju no sarakstes, attiecīgi nekas slēpjams laikam tas nav.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.