Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Alda-26908614
Ierakstīts

neviena nav ista, es to meiteni pazīstu arī dzīvē. vienīgais pēdējā varetu būt īsta, bet viņi nav taisni mati, un tik labā stāvoklī....

biju domājis pēdējās trīs vienādās bildes, ar to zilo palagu kāreiz'. es viņu esmu redzējis tikai vienreiz :)

lai arī par madonas 25 še atsauksmes ir tās sliktākās, man torez tieši ar Aldu viss likās ok

Iesakat Meiteni Pārdaugavā/āgenskalna Priedēs?
Ierakstīts

Šitā pa manam ir totāls briesmonis, arī izlasot atsauksmes biju iebraucis, bildēs likās nu tā... dzīvē bija galīgi garām. Moš gaume man slikta :D

man ir tāda īpašība, ka ja gribas drāzties, esmu aizbrau

jep, ir tā pati. palieku pie sava, ka bija labi :) protams, ja nepatīk seja ar to viss ir izteikts, bet izlasi tās trīs lietas kur liku uzsvaru - nekur nav minēts, ka viņa ir klasiski skaista sieviete.

divas lietas, lai biedri labāk mani saprastu:

1) subjektīvi, viņai ir laba attieksme un savdabīgs šarms

2) objektīvi, ļoti forši pupi UN man ir vaījība uz vecākām, piselīgām kundzēm ap 40 :) attiecīgi arī zinat, ko ieteikt ja nāk kas atbilstošs pratā :D

Iesakat Meiteni Pārdaugavā/āgenskalna Priedēs?
Ierakstīts

sheit kautkur ir aprunaata "mazliet" vecaaka, ar epastu pesnja35@inbox.lv.. esmu bijis, iesaku ar visu to ka neatbilst vecumam. 1kaart, kruutis ir vienkaarshi fantastiskas, 2kaart vinja reaali tev atdodas, 3kaart ir visas iespeejas sajusties inteligjentam, padzert teeju, papljaapaat - piekam saturiigi. ja gribi obligaati aagenskalnaa, labaak brauc pie shamas. 20lvl par reizi, divas var sarunaat par 25-30, kaa sanaak

Baseina Iela
Ierakstīts

esmu bijis tur vairākkārt, kādreiz tur bija tāda Vera - laba! bet, šķiet, ka vairs jau sen nav. pedējās reizes turp vienmēr esmu braucis pie 28367035 - neliela auguma, apaļīga (tb ir pupi, vēders un dirsa), bet labi pišās UN labi taisa masāžu (tas viss, protams, subjektīvi). negruzī un ir uz vietas gandrīz vienmēr

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.