Ok, ja vajag pirmajai reizei, vai tā gribās, ka acis spragst ārā, tad var. Bet nevajag to sākt kā ieradumu. Pirmkārt, tā ir dārga atkarība, otrkārt, kā kolēģis teica- tas tavu domāšanu visdrīzāk nemainīs. Nu varbūt daži pašpārliecinātības punkti nāks klāt, kas ir ok, bet ir risks arī galīgi sapisties
+371292**057 nau mentali stabils pilnā nozīmē! ja kāda ar vinu ir tikusies dod ziņu un ziņo ! divi deviņi divi viens četri nulle pieci septiņi, es varu deret ka viņš jau kadai ir kadreiz kko nodarijis jo šādi tipiņi kas šantažē meitenes ar iebiedēšanas formam piemēram ka ja tu darisi vai teiksi man kko preti es ziņošu policijai ir jau bijuši paši policijas redzes loka šādu psiholoģijas taktiku viņi pielieto bieži un plus viņš raksta ka brauks ar sabiedrisko transportu tas ta lai tam kuram vins raksta atpazist ja nu vins nomaina nr!
Pats uz sludinājumu atbildēja? Gribētos viņu patroļļot
Biju kkad vasarā- maza auguma, sakarīga, smadzenes nečakarē. Bija ar apaļumiem par ko pati nedaudz komplekso, bet man patika. Process un price/performance tīri ok.
кстати касательно духов у фей- это прям пиздец какой косяк.
с одной стороны пахнуть вроде как должна,с другой,наверняка большинство мужиков кто ходят к ним- или женатики или в отношениях.
я к одной сходил недавно и вся одежда провоняла ее духами , слава богу что духи были стремные и не было ясно вообще,что они женские- просто странные.
еще косяк,когда у них хата вся в благовониях - потом тоже воняешь.
Vot par smaržām tas gan... Ir viena, pie kuras sanāk ciemoties +/- regulāri, bet nu mājās jābrauc ar visiem logiem vaļā un jāskaita lūgšanas, ka sieva nesaodīs, jo smarža gan pašai, gan dzīvoklī tik specifiska, OMG...
Par šito (a.k.a Zanīte) tēmas tiek regulāri dzēstas. Meitene sakarīga, pēc manas gaumes arī smuka, dzīvoklis labs, tikai kā jau kolēģis teica - smuks baļķis, ņem un pats darbojies
Ierakstīts
Ok, ja vajag pirmajai reizei, vai tā gribās, ka acis spragst ārā, tad var. Bet nevajag to sākt kā ieradumu. Pirmkārt, tā ir dārga atkarība, otrkārt, kā kolēģis teica- tas tavu domāšanu visdrīzāk nemainīs. Nu varbūt daži pašpārliecinātības punkti nāks klāt, kas ir ok, bet ir risks arī galīgi sapisties