Nu nez, es meitenam pa smadzenem pabraucu, vina uzreiz atvertaka palika, oralais nebija bet sexaa loti labi atveras meitene, biju nedaudz vairak par stundu, taka laikam atkarigs no klienta un garastavokla
Laikam.esmu starp vinas klientiem ar kuriem vina celj aigsha! Kas attiecas uz pasu procesu- ja to zakji uzbudina, vina nemas taka traka, un 40 rublus atstrada kaa nakas!
Pirmaja reize, ja izodas vinai tikt klat paludz lai pievieno tevi uzticamo klientu lokam un viss stokos !
Nebusim naivi, neviens savus labakos sex objektus sheit neliks... kada jega man savu labako zakju info nodot kadam, kurs ir es nezinu ar ko varbut slims, un no kura es neko pretim nesanemu...
Es vienu sitadu zakji atceros, paprasija man 150rubljus... teicu kad ok, bet nu tad tas meitens iekapa masina un loti laikam apvainojas, kad teicu, ka 150ls vina nav verta... Krutis 1 izmers, seja un acis ka bezdeligai, kas sasnaukusies vitaminu...
Ierakstīts
Uhu, paskaties nevienai no tam meitenem nav latvijas nr, un varu deret ka 99% tur ir razvods...
Ladylux-riga.com ari feiki, tada nika - milana strashnijs krokodils, bridi kad vina cik man gadu atbildeju ka 15, un devos ara!