Paši gudrākie Davai ieteikumus. Savādāk jūs mak tracinat, ar labiem variantiem nedalīšos, bet no citiem atsauksmes palasītu labprāt.
ļesom kā saka. Tie kas gribēs, tie pievienoisies, tie kas negribēs varēs turpināt gaidīt labas atsauksmes.
kad ir būts pie labas meitnes..ar viņām sanāk takš uzsist klačiņu
kā viņas saka "mēs tak ar esam DAŽĀDI "
ne visi aiziet uz dušu(ok ne visām ir kautcik laba tā duša) tā smuki noskaloties,nomazgāties,apmazgāt galu galu galā
bet nu spriežam,aprunājam-salīdzinām viņas uz nebēdu
ok tas tā..
paradoks(nu ganjau ne visiem tas bij noslēpums) tāds ka dažas saka "tikai neliec atsauksmi xtra.lv " nav viņām viņa vajadzīga..bijušie BOSI rakstīs uzreiz ko sliktu un tt
tobiš jo mazāk raksta atsauksmi jo dziļāk viņas kordinātas paliek XTRA serveru dzīlēs jo meitenēm labāk..
Nu es par to ka jā žēl itkā labu,ļotu labu meiteni atdot "izvarošanai" , BET protams ka gribētu kādu citu labu kontaktu dabūt
Bļin..dilema
Var jau būt ka ūber slēgtais loks ala Iluminatas jebakas grandus palīdzētu tik ar šo dilemu galā
Vai kāds zin, kas tā par vietu uz Ģertrūdes - Barona ielas krusta? 'Man tur viens choms netālu dzīvo, saka, ka mājas iekšpagalmā ir pagrabiņš ar sarkanu izgaismojumu, vazājas pa nakti ārzemnieki, meitenes utt.
masāžas vai bordelis? cenas, numuri?
ieeja no Martas ielas ?
tur bij kkad sen atpakaļ tas krogs kur šampis maksāja 500Ls
Ierakstīts
Arī es biju kādu laiku atpakaļ..
Bļin tak atcerējās ka biju bijis pirms viņa aizbrauca euro challenge
par cik bijām abi steidzīgi paņēmu dienas piedāvājumu pa 15 ls
patika,nebij ne vainas
vai iešu vēl -jā
ieteikt citiem - paši lieli puikas