Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
QUOTE (Sasha @ Aug 3 2005, 01:23 PM)
jaa.... taa arii ir mana bilde unsure.gif , bet es domaaju, esat ieveerojushi, ka esmu beigusi savu darbiibu cool.gif ! Un tas, ka gjertruudes ielas kombinaats nevar sabildeet pashi savas bildes - es neesmu vainiiga mad.gif ! Protams ir aizvainojoshi, ka izmanto manas bildes, bet parasti saka taa - jo mazaak suudu aizatiksi, jo mazaak tas smirdees, vai arii kaut kaa taa! wink.gif

jaapieprasa autoratliidziiba smile.gifbiggrin.gif

1 reize ar kaadu no ladylux
Ierakstīts

QUOTE (Sasha @ May 31 2004, 04:23 PM)
QUOTE (kazzz @ May 31 2004, 03:13 PM)
... otraa lieta, nekad nedod naudu pirms, ( jo kad es esmu devis pirms padariitaa darba, vienmeer ir naacies vilties), ja skukkis sataisa skaabu ggiimi iedod pusi, tad ir ceriiba ka skukkis daudz maz centiisies wink.gif 

Nu nezinu gan, vai veel ir palikushas daudz meitenes kuras piekriit taadam variantam huh.gif , ka naudu peec tam...... es vairs to nepieljauju, ja nebuus naudas nebuus sex.. cool.gif ..Pavisam vienkaarshi!!!

Ir naacies vilties cilveekos!!!! unsure.gif

Un uzticiiba leenaam zuud, lai arii ne visi viirieshi ir cuukas!!!! wink.gif

man jau ar nepatiik, kad njem naudu pirms, kaut-arii zinu, ka neesmu cuuka, bet laikam pareizi jau vien ir, ka panjem, citaadi dazreiz naakas vilties un tad ja nauda nebuutu maksaata diez-vai taa vienkaarshi visu maksaatu.... un saaktos "stiiveshanaas"...

Sasha
Ierakstīts

QUOTE (Sasha @ Jan 24 2004, 08:43 PM)
QUOTE (damian31 @ Jan 24 2004, 08:31 PM)
Tomer ko jus par vinju sakat ir verts vai nav??

Nav, nav, nav.........

nav, nav nav - ko? preceet, vai apciemot??? wink.gif

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.