Kaut kā aizmirsu uzrakstīt, bet nē, nebija ne viens, ne otrs variants. Patiesībā bija ļoti viduvēji. Kad prasīju, kāpēc cena tāds kosmoss, teica, ka no tiem 300 īrē viesnīcu, pats biju vietu noorganizējis, tāpēc atstāju 150 eirojēnas, atnāca laikā, izskats atbilst, varbūt nedaudz sliktāk dzīvē, ne sliktāk, bet foto varētu ķādu gadu veci būt - figūra atbilst. Mazs novērojums, bez gredzena, tātad vīra nav vai arī novilka, lai neskaitītos krāpšana😁sliecos uz pirmo. Laiku neskaita, bija tās 3 stundas aptuveni, sūkāja bez gumijas, bet neteiktu, ka kaut kas baigi labs, diezgan vienveidīgi, mehāniski, bez izdomas.. pie seksa arī nekas vispār atmiņā nepalika, pozas mēģināja ķādas es gribēju, bet kad teicu, ka varam darīt arī kaut ko, ko viņa vēlas, teica, ka ir labi kā ir. Izstaipīta galīgi nav, visu ar prezervatīvu. Teica, ka ja gribu, var arī anālo, pašai patīkot. Pupi normāli, nav tukši kā rakstīja, smaržo normāli(nesmird), bet sekss bija tāds kā Jūs iedomājaties vidējo, pelēko latviešu peli, kura ar seksu nodarbojas 2 reizes mēnesī - nelikās 150eu vērts, 300 nu nooteikti nē. Nelaimīgs nebiju, bet laimīgs arī nē, kaut ķā pohuj bija pēc tam
Nu redzi, vismaz kādu izglabi np nelietderīgas 300 eiro izmešanas. Malacis! Bet gan jau noteikti tāpat vēl būs tādi, kuri paši grib uz grābekļa uzkāpt.:)
Es nesaprotu, kādēļ jūs traci ceļat par to, ka dāma prasa naudu pašā sākumā. Paši šeit lasījāt, ka cilvēki mēdz nemaksāt, tādēļ es neredzu problēmu, ka meitene grib uzzināt vai viņu potenciāli nepiečakarē
Nesamaksā 10% klientu, zemas kvalitātes pakalpojumu sniedz 90% priekšapmaksas prasītājas...., tāpēc ar tāds neliels tracīts
Nemaz neliegšos... Bet meitene ļoti skaista bija, nespēju pretoties kārdinājumam
Zinu kā tas ir... Bet kamēr mazā galva, ik pa brīdim, ņems virsroku pār lielo galvu, tikmēr jau ar būs tāds bardaks tirgū..., un diemžēl jāatzīst, ka uz doto brīdi, tas bardaks ir diezgan nopietns...
Piekrītu... paši esam tirgu sapisuši... es te vienu masierīti gribēju izdrebināt- viņa man paprasīja 300 eiro Beigās atdevās par 120+30 Un tas bija šausmīgi pārmaksāts... Bet meitene bija ļoti skaista un jauna...
Nu redz, pats ar savu artavu ieliec tirgus sačakarēšanā, jo tā kura dabūjusi 150 pa kniebienu, nekad vairs negribēs piekrist pat pa 100...
Tas, ka viņa paveca, tas tiesa, bet tas, ka sakopta un seko sev līdz, arī tiesa. Sieviete ar pieredzi, zin ko vecim vajag. Nezinu kas bijis par iemeslu, bet to, ka viņa atsaka, dzirdu pirmo reizi... Parasti nav ne mazākā iebilduma.
Tāds pats topiks bij pie atsauksmju pieprasījuma. Neviens atsauksmi neierakstīja, nācās riskēt pašam.
Laikam jau nevajadzēja... Divas dāmas ne no Rīgas, kurām sen vairs nav 40. Saka ka neesot resnas, bet tomēr vairāk tovojas apzīmējumam resnas, nekā tievas. Rieksti pilni, atļāvos palikt. Pilnīgi un galīgi nav bi, tāpēc viena vēro kā otra tiek darbināta. Vagīnas muskulatūru trennēt nevēlas vai nemāk, tāpēc tā "iebrauktuve" diezgan plaša. Vienu "izšāvu", otru vairs negribējās. Morālās nebij, bet otreiz neiešu.
Ierakstīts
Kā minimums 20 gadi šajā sfērā, kaut ar pārtraukumiem. Kādreiz bija viena no labākajām par adekvātu ciparu... Tagad, ir auni, ir cirpējas