Biju, man nepatika. Nu bet ko lai dara, laiks dara savu. Sludinājums šķita labs, bet onlainā - figūra vēl neko, bet uz seju jau var arī neskatīties. Brrr vecums ne nazāk par 43 gadiem.
Esmu dzirdējis, ka vecākas kundzes esot tā neko - to dara it kā tā būtu pēdējā reize, bet tas nav par viņu!
sievietei ap 45 gadi, resna, ~165cm, varbūt kļūdos, bet šķiet ~ 85 kg, laikam Baltkrieviete
cena 40 lati
hatons 4/10
masāža ilga min.7
minets gumijā. reizes desmit iepūta un piekusa... saka lai es rāpjos virsū, bet man kaut kā tas nepiedūra, saku lai turpina fleitēt. ..nu tā vēl 5 minūtes papūta un piekusa galīgi, norāva prezi, lai varētu ar roku pabeigt. .. izšāvos un devos dušoties
Skaitot to ka 2 reiz biju dušā uz ielas jau biju precīzi pēc 30 minūtēm
Zvanīju 2 dienas atpakaļ, pacēla 40 gadīgas sievietes balss, teica ka atrodoties Talku ielā 2 (kur tāda ir nezinu). Bet par cik uz darbu bija pēķšni jāskrien nekur neaizbraucu.
Zvanu šodien, šī saka, ka masāžu varot piedāvāt. Prasu adresi - Rūdolfa iela 1 - 45 dzīvoklis. ..es jau uz strjoma!
Bet interese ir, aizbraucu. Sazvanu. Man nosauc kodu vārtiem un saka lai eju uz 45 dzīvokli sētas mājā.
... protams, durvis nav kam atvērt! Klauvēju, klauvēju, bet nekā! No 25449702 atnāk SMS ka nevarot pieņemt
Tātad... 25449702 Katrina ir DISPEČERS, NEVIS MASĀŽISTE!
Ierakstīts
Biju, man nepatika. Nu bet ko lai dara, laiks dara savu. Sludinājums šķita labs, bet onlainā - figūra vēl neko, bet uz seju jau var arī neskatīties. Brrr vecums ne nazāk par 43 gadiem.
Esmu dzirdējis, ka vecākas kundzes esot tā neko - to dara it kā tā būtu pēdējā reize, bet tas nav par viņu!
pasākums 3/10 lai ko arī tas maksāja.