Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Mana Pirmā Reize
Ierakstīts

Viss tas ir mulķibas - tas nenozimē ka viņš ir strašns vai tas kas viņš ir idiots, es nesaprotu kas notiek ar cilvēkiem ka viņi tadu hujņu raksta. Kapēc kad mēs redzām kaut kām kaut kādu vajību - uzreiz vajāg smēties un runāt slikti par cilveku? Mēs saucam sevi par civilizāciju bet neesam civilizēti, brīnums. Varbūt viņam vinkarši pietrūkst pašparliecinatības vai drosmes parunāt at meiteni. Es biju līdziga situacija, man bija 20 un man nekād nebija seksa. Un es nevarējo uzsakt attiecības ar meitenēm jo baidijos ka viņi sāks smēties kad to uzzinās. Principā es baidījos no tadas reakcijas kādu es tagad redzu šeit. Es atrīsinaju to problemu tada paša veida ka viņš meģinā, es aizgaju uz mamba.ru uz uzrakstīju visām meitenēm kuriem bija rakstīts anketā "meklēju sponsoru" ka es viņiem piedavaju 70 latus par 2 stundām viesnicā, ka tā ir mana pirmā reizē un es gribu visu pameģināt un es gribu lai viņa teiktu kas viņai patik un kas - nē. Apartamentus es panēmu Brivibas ielā, pie vefu tiltā, 3 stundas 15 lati laikām bijā. Meiteni atrodu arī, viņa nestradajā visu laiku, vienkarši nodarbojas ar seksu par naudu kad naudas pietrukst, bet viņai bija ari darbs birojā. Mēs satiekamies un vis notika normāli. Es uzzināju visu ko es gribēju uzzināt, un ari sapratu ka es neesmu "strašns" un viss ar manī ir kartība. Pēc tam man bija vieglāk ar meintenēm un pēc meneša laikā man bija pirma reize par brivu. No tā laikā man bija seks ar sievietiem 8 dažadas valstīs, no tās puse par brivu, puse par naudu. Bija gadījumi kak es ņemu meiteni par naudu un viņa palika ar mani uz 4 dienām par brīvu. Es varu brīvi pārvietoties pa pasauli un dzīvot tur kur es grību, jo darbām man vajadzīgs tikai internets. Es esmu apmierināts ar savu dzīvi un man patīk kā tas iet un man nav žel ka mana pirmajā reize notika velāk neka citiem un notika tādā veida. Man nevajag nevienam neko pieradīt, es to visu aprakstīju vienkarši lai tas džeks kas uzsaka topiku nedomaja ka ar viņu kaut kas nav kartība. Un es atvainojos par sliktu latviešu valodu, tā man ir treša valodā un es to nelietoju tik daudz ka grībētos.

Mana Pirmā Reize
Ierakstīts

Ej uz 4sex.lv un uzraksti visiem meitenēm kas is or online ko tu piedava, cik daudz tu viņiem iedosi, ka vieta tev ir (ja nav - jaņēm kādus apartamentus vai viesnicu uz dienu) un ta talāk. Ir varbutība ka tu atrodisi labu variantu.

Nika 29786406
Ierakstīts

nu 1 bilde gan strasna veca un nesmuka labak butu nelicis

Labak butu nelicis? Kapēc? Tās ir reālas fotografijas, bez apstrades un pozēšanas - kā primajā. Mēs taču šeit meitenēs nereklamējam bet apspriežam un cenšamies atdalīt labu no slikta, feiku no patiesības. Man nepatīk kād es pasutu restorāna ēdienu no bildēs, bet atnēs kaut ko lidzigo bet divreiz mazāk, šeit ir tas pats, man butu žēl terēt laiku un iet pie tās sievieties kas ir uz pirmām bildēm un atnākt pie sievietēs no otra bilžu seta. It's all about managing your expectations.

Lea Or Pepper, 20303490
Ierakstīts

ja,tur ta problema,ka izskatas jau mila un laipna,tacu vina mani apzaga.sikumos varbut negribetu izklastit,bet secinajums--nevajag attiekties pret perkamam meitenem ar cienu,labu attieksmi,jo pretim sanemsi ne jau respektu,bet reali uzmetienu jeb sai gadijuma zadzibu. es saprastu,ja es butu smirdigs,vai nekopts,vai slikti attiektos,bet tak neee!!! esmu loti dusmigs, laikam dosos tomer uz policiju!!!

Es domaju kā joprojam vajāg, bet ja tu esi pie meitenes pirmo vai otro reizi - labāk neņemt nekā liekā līdzi. Es nekad neko nedzeru no viņu piedavatā, man visu laiku līdzi ir soma kurā ir visas mantās un kuru es ņemu ar sevī dušā pirms un pēc un līdzi man parasti ir tikai tik daudz naudās cik es tur planoju atstāt, lēts mobilais telefons, un atslegas no automašinās.

granny - в правом верхнем углу есть поиск, ищи по ключевым словам femdom, domina, strapon, lomu speles Несколько тредов на форуме было, ну и вообще здоровайся и говори пожалуйста периодически. Вот пара ссылок на интересующие тебя треды, остальное ищи сам и не забудь написать отзыв ;)

http://www.xtra.lv/topic/3558-femdom-un-tam-lidziigas-spelites/page__hl__femdom__fromsearch__1

http://www.xtra.lv/topic/2948-lady-victory-t-20555706/page__hl__femdom__fromsearch__1

Lea Or Pepper, 20303490
Ierakstīts

Es ar viņu esmu bijis. Vasaras laikā. Bilde ir viņas bet dzivē izskatas vecāka un apaļāgaka, tomēr samēra ar citām stradajošām meitenēm ir skaistule. Nestrada visu laiku, bet pa brižiem - viņai ir pātstavigs darbs un mazais berns. Runa krieviski. Mūms bija ta saucamais GFE uz divām stundām. Samaksāju 70 ls. Atrodiju viņu mamba.ru majaslapā. Cita numura man nav.

Anusling
Ierakstīts

ReXXX - davai bez stipriem vārdiem, es nezināju ka tada nelaimē ar linkiem - man otrais posts kā tu varī redzē.NEWBIE

Man, diemžel, nav laikā tagād ieladēt bildes, bet ja kas grib paskatitues uz bildēm un palasīt sludinājumus, lūdzu Google sekojošus numurus:

-Mans links - 26729002 (ir arī atsauksmes šī forumā un sexriga.lv)

-Ctrs linku nevāru atrast, jā nav grūti - var ielīkt telefona numuru šeit un nelielu aprakstu - kā bija, kada cēna, kāds dzivoklis un tt.

-Vvilka links - telfona numurs 29890330

Lai meklēt Latvijās lapas, vār pirms meklējama ielikt "site:.lv", nu jūs to visi droši zināt.

Man nebija pieredzes ar anuslingu Latvijā (Taizemē, Ķīnā un Hongkongā tā ir standarta prakse taisot masažu, viņi "tur" pavada kopumā kādas 15 - 20 minutēs no 90 minutēm, un tās maksā no 20 līdz 100 dolariem par vienu seansu, bet vairāk nekā 50 ir ekstrims un turistu atrakcijā. Tadas lietas.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.