Lielakā daļu veneņu strādā un dara to gadiem un tapat viņam ir klienti....Vai viņa netīra ar smirdīgu vāveri vai vēl sazin kas, bet ir tak Chali ar dažādām novirzēm....
Un citiem tas uzbudina. Esmu pie šitās bijis reizes 3..nu uznak brīdis kad pauris prasa to viņas "odziņu"
Man patīk vecenei pipeli dziļi rīklē iestums un patīk ka pakaļu man izlaiza Šī meitene to protams nedara ....bet tas taaa
Meitene na lubitela.
Kad būs mums tāda skā vācu bordeļos kas smukiņas stav aiz logiem tad gan jau visiem patiks
Man ir viens chals pazīstams...nezinu kā viņš to dabū gatavu, bet viņam ir daudz 18-30 gadīgās kuras viņaš baro ar alkoholu un kokaīnu un pish 2-3 uzreiz tad pēc stundas atbrauc nākamās un viens ar kādam 5 jau bakstās....
Un ta nesteidzīgi pa viesnīcu kādas 2 dienas padzīvo...ties vecenem gan uzmet kādu kapeiku pēc tam, bet tās vecenes nav pērkamās ko mē ste parasti apspriežam
Mūsdienās vispar vecenēm baigi patīk iešņaukt un apjatie snormali....kam kabata ir maisiņš tam arī viņas sūkā to beku
Man ir ģimene es nevaru atļauties sitādu spasākumus....
Ka viņš to dara es nezinu, bet nu chals prot pieķert sieišķus....
Vienreiz esmu ar viņu piedalījie shitāda pasākumā...KRUTA KRUTA....Osti un valējies bez apstajas....
Klaus...? Varbūt tu pats sev kaka uz galvas? Mes nedzivojam Vacijā kur maukām kas stav aiz stikla jāsūka pipeles pa noteiktu naudu....Te ir bardaks un ar to ir jasadzīvo...Kad sniegsi razkladu taja portālā tad noradi savu īsto vārdu un uzvārdu Lai tauta zin savus varoņus
Seit bija viens topiks ka Latvija mauku bizness ir pilniga ateja....un ta ari ir ! Nekas te nav palicis vairs
kuras to piedava, un kura vislabaka? zinu ka kaarumniecei patiik dupshi.
Pamekle gribu portala pec miniaturnaja watenka...taj ari shokolades acs garsho Un ja patik ka pirkstinu tev pakala iebaz tad ari vina labi mak tik prasa 35 naudinas ...maza auguma na lubitela, bettoties dabu ko gribi
Kāds var ieteikt kādu meiteni/sievieti, kas tiešām labi pieprot dziļo minetu? man vēl nevien tādas nav gadījusies.
Būšu priecīgs par ieteikumiem!!
Dzilo taisa Nimfomane Vinai patīk kad viņai iestumj rīkle un kad viņa sāk rīstīties....agrak arī Imantā bija viena sieviete, bet nez kur tagad pazudusi....
Par cik man dziļais munets arī dikti saista tad nolēmu uzzvanīt šai, bet pēc sarunas sapratu ka vecene laikam pa pēdejo piķi ielikusi pupus un galva smagi sakāpis šai...ja protams ta bildēs ir viņa vispār ! Man par vienu koku teica ka 40 Ls, es šai sakuk ātri beidzu traļi vaļi šī man uzreiz es te neiešu vergot pa 40 Ls...nu telefonisku attieksme pilnīgi pretīga un par vienu koku maksāt 40 ls nē paldies....varbūt kādam ir noveicies un attieksme laba tad atsauksmes studijā
Pus forums piedirst ar viena teikuma topikiem ar tekstu minets bez gumijas.
Bļa rumbulā paņem mauku, iebāz viņu bagažniekā un pis viņu ar un bezx gumijas cik tik lien. Ja nav slinkums te spamot, tad nebūs slinkums arī tur.
Ja lapa strada "Search logs" normali tad atkristu shadi jautajumi...cilveki atrastu to ko mekle ! Lai uztaisa normalu mekletaju un tad nevajadzes stresot
Ierakstots "minets Bez" vai Minetu bez" neko netrod !
Sveiki. Zinu ka Darija to taisa, vina ari piedava analo, http://intim.lv/inde...HwxMXwyfDgyMjY2 bet varbut ir kadas citas meitenes no pieredzes kas to piedava? Varbut ari masieres kas to inkorporee massažā? Paldies par atbildeem.
Man ka patstavigajam klienta taisa divus minetus par 15 ls ! Dupsi ari izlaiza un meliti pabaz analiti ieksha Suka bez gumija un lauj beigt kur vien velies ari mute protams
Meitene nav nekads cukurs, bet nav jau vina japrec ejam pec baudas tak pie vinas ka ne ka
Izskats pienemams nav tik traki, bet suka labi, man ari analiti izlaizija kas ir ekskluzivs variants ari meliti pabaza man caurumina kas vispar rauj jumtu nost ! Atrodas Bruninieku iela !
Ierakstīts
Katram ir sava mēraukla pēc kā kas ko vertē...
Lielakā daļu veneņu strādā un dara to gadiem un tapat viņam ir klienti....Vai viņa netīra ar smirdīgu vāveri vai vēl sazin kas, bet ir tak Chali ar dažādām novirzēm....
Un citiem tas uzbudina. Esmu pie šitās bijis reizes 3..nu uznak brīdis kad pauris prasa to viņas "odziņu"
Man patīk vecenei pipeli dziļi rīklē iestums un patīk ka pakaļu man izlaiza
Šī meitene to protams nedara ....bet tas taaa
Meitene na lubitela.
Kad būs mums tāda skā vācu bordeļos kas smukiņas stav aiz logiem tad gan jau visiem patiks