Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
18-20 Gadīgas
Ierakstīts

TIE dauņi .....

Vari izstāstīt kāpēc pats te uzņēmies dalīt viņas kontaktus pa labi un pa kreisi?

Pilnīgi loģisks iznākums. Nez kā taisījies izskaidrot meičai pēķšņu bara uzlidojumu, ar mēness fāzēm? :lol:

Nesaproti kāpēc? Tāpēc ka mums viņas visas ir "ja ņetakaja, ja ždu tramvaja" + vēl citi atvasinājumi no sērijas "odin raz ņe pidoras" (un 1x dienā arī :lol: ), profesionālās strādnieces pat sevi dēvē par masierēm, tas nekas ka masāža ir 5 min. kaķa glaudīšana, bet tu šo svēto cilvēku te "pataisīji par mauku šajā nožēlojamajā forumā".

Redz, pa labi un kreisi nedalīju, bet tomēr gadījās kāds idiots. Nu labi, turpmāk būs mācība. :)

Link to post
18-20 Gadīgas
Ierakstīts

Varam pateikt paldies tam ar pirkstu sausā vāverē taisītajam daunim, kuram iedevu kontaktus un kurš tukumniecei aizsūtīja skrīnšotu no šīs sarunas. Īsti nesaprotu kāpēc, bet skuķis sacepās un šķiet tagad visus sūta d!rst.

Link to post
18-20 Gadīgas
Ierakstīts

Es pirms kāda gada parotaļājos ar vienu jauniņu tukumnieci, storijs sekojošs:

Rakņājos pa gribu.lv, uzdūros sludinājumam, aizrakstīju, meitēns atsaucās - sarunājām 50€, bet šai vietas neesot utt., piedāvāja braukt uz Tukumu un ņemt viesnīcu. Tā kā tajā brīdī biju bez auto, pierunāju šamo uz Rīgu atbraukt, bija brīvs dzīvoklis. :) Sagaidīju šo stacijā - meitēnam tiešām gadi 18 - 19, diezgan simpātiska. Aizgājām pie manis, varēja redzēt, ka šamā nav profesionāle, diezgan uztraukusies utt. Ievedu guļamistabā, izģērbu noliku gultiņā - augums ļoti labs, svaigs, proporcionāls - nelielas, stingras krūtis ar smukiem galiņiem, dupsis smuki apaļš, superīga, maiga āda, pežiņai lielas mazās lūpiņas (patīk man tādas). Izkniebu šo vienreiz, diezgan ātri beidzu, aizgājām uzpīpēt, papļāpājām un uzliku šo uz desas vēlreiz. Kopumā kādas 2h pavadījām kopā. Pēc tam ar viņu vēl esmu sazinājies, bet meičuks sāka kaut kādus lielos ciparus prasīt, šķiet 150€ par reizi, līdz ar to viņai vairs nerakstīju. Numurs man ir joprojām, ja vien viņa nav nomainījusi, varu iedot, ja kāds grib mēģināt.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.