Ko vari pateikt par Katju, salidzinajuma ar Lisu? Lisa loti patika
Kaa jau teicu abas meitenes ir labas! Man personiigi lielu lomu speelee meitenes attieksme saakot ar tel. sarunu un beidzot ar pashu tikshanos. Cik esmu runaajis ar pashaam meiteneem arii vinjaam tas ir svariigi, jo ir tachu dazhaadi klienti..Katja ir ar tumshiem matiem, (augumu vari ieveerteet bildees).Par cik man pasham patiik gan tumshmates gan blondiines tad biju pie abaam Nevareetu teikt ka viena par otru ir labaaka vai skliktaaka ..Saku ka abas bija labas Noprovee pats
Baigi interesē tā jaunkundze ar vārdu LISA. Jautājums ir kāds bijis?
Sveiki! Esmu bijis pie Lisas...Bildes ir iistas Un viss ar to kantori ir okey Tiem kas nevar atljauties maxaat 150 vai domaa, ka tas pa daargu...vienmeer ir opcijas atrast leeto galu...
Un par to Katju ir kkur topiks?
Pie Katjas arii esmu bijis...Bildes iistas un attieksme ir ljoti laba
Ir, ir Sindija samākslota - silikona pupi, botokss lūpās, vienmēr demonstrē savu augumu, kas nenoliedzami ir kļuvis daudzreiz labāks kā pirmssākumos.
Geisha Freyas (Yasmine) bildes ir īstās mājas lapā, bet jau daudzus gadus un ar fotoshop, viņai ir daudz draudzenes, kas strādā pie viņas, dārgas lelles.
Jā...cik man zināms viņas reklāmās nav...Esi kādu viņas draudzeni darbinājis?
Esi noguris,noteikti ienac uz masazu,esmu sazvanama pa numuru 28831360 tikai dienas laika no 11.00-20.00,nepiedavaju analo un visadas extras tikai masaza un klasiskais,stundas laika piedavaju 2x,ja patik tas ko redzi-tad uz saredzesanos!
Bļa, razvods.........
Tipa tikai masāža, a bet pārējo uz vietas jārunā, jo lūk policija dzenājot un sodus uzliekot,,,,,
Nosauca adresi - Brīvības/Barona stūris (Brīvības 196).
Tad sākās klasiskais zajobs - pagaidi es tūlīt atzvanīšu, man kredīts beidzās, piezvani, etc
Īsāk, aizvilkos uz 17 numuru 3 stāvā - veru durvis, a tur pretim kaut kāda krievene, baisāka par nāvi, uz gadiem 50 ...
Šis atkal ir Cēsu ielas 41 vaiants...Bilde neatbilst...Sludinājumā rakstīts: "INDVIDUALI DZIVOKLI VIENA,ESMU TIKAI DIENAS LAIKA NO 10.00-15.00,TIKAI DARBA DIENAS UN JA ESI IENTERESETS LUDZU PIEZVANI UZ SMS NEATBILDU,FOTO ATBILST"
Viena viņa tur arī nav jo runāja, ka ir arī draudzene...
Vai Te vari luudzu siikak pastastit? Cik reiz ko lava, ka oralais utt
2 x! vienreiz kulakā norāva kā visos masāžas salonos, bet otreiz jau vāleju kopā laikam ap stundu tas pasākums bija...Nebija nekas baigi tur wow..nu bet patika...vairaak uz taadu VIP pusi vilka pasākums...
Tagad es domāju ka tur tik masāža kā jau te tauta raksta 30 Ls
Nu var iebaazt pirkstu var arii divus pirkstus Palaiziit arii vari Es tikai saku to taadaa kontekstaa ka masaazha maxaa 35 Ls Diev vai izdosies pirmajaa reizee sarunaat visu komplektu (bez sex) pa 40 Ls...Bet ja esi bijis jau 4 reizes tad jaaprasa atlaides Lai veicas !
Sveiki...http://intimmeitene.lv/new_big.php?id=0000050543&lang=lv Diana Cēsu 41/1. Sākums viss kā vienmēr. Sazinājos, piebraucu un nekā....Durvis atver cita čikita...Jautāju kur Diāna? Atbilde: viņa tulīt būs...Paiet 5 min. tad 10 min. Tad nu aiz neko darīt sāku runāties ar dāmu kura mani ielaida dzīvoklī. Šī saka ka Diana esot tālu, bet ir cēļā...Beigās no meitenes izvilku, ka Diana nemaz nav ar tumšiem, bet ar blondiem matiem. Sajutu, ka būs auzas devos prom....
Ierakstīts
Kaa jau teicu abas meitenes ir labas!
Man personiigi lielu lomu speelee meitenes attieksme saakot ar tel. sarunu un beidzot ar pashu tikshanos. Cik esmu runaajis ar pashaam meiteneem arii vinjaam tas ir svariigi, jo ir tachu dazhaadi klienti..Katja ir ar tumshiem matiem, (augumu vari ieveerteet bildees).Par cik man pasham patiik gan tumshmates gan blondiines tad biju pie abaam
Nevareetu teikt ka viena par otru ir labaaka vai skliktaaka ..Saku ka abas bija labas
Noprovee pats