Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Gribu.lv Kloks69
Ierakstīts
On 15.05.2025. at 16:50, Donlucky teica:

Mani 5 centi par šo neikdienas darboni. Kā jau kapitālismā un brīvdienā, tad kad ir pienācis kārtejais brīdis nolaist *tvaiku", tad pārbaudītas un zināmas,  man pieņemamā budžeta fejas nav modušās ir devušās ceļojumā vai vienkārši ir brīvdiena. 

Tātad no mana nelielā saraksta neviena nebija pieejama, nācās izmantot plašo interneta pasauli sašaurinot līdz rīgai, un man pieņemamu lokāciju(daudzās vietās vienkāršak ir aizbraukt ar sabiedrisko un nestresot, ka mašīna jāatstāj pāris kvartālu vai km attālumā it sevišķi brīvdienās). Nonācu līdz šai damītei, kura bija gatava pakalpot par attiecīgu atlīdzību pieci nule eināri, kas neko spīdošu nesolīja, bet nu labi.

Lokācija pļavnieki nevis purvciems kā norādija porziņgis , ātra komunikācija, laiks adrese, kods un devos. 

Sagaidīja halātiņā, zem kura bija tikai seksīga apakšveļa, kura nevēlos nevienu aizvainot izskatījās nedaudz savādi uz 50+ 60- gadigas  sievietes ķermeņa, bet bija uzbudinoši. Tomēr negāju, lai kaut ko izteiktu par fejas izskatu vai kaut ko citu(vienmēr ir iespēja, atvainoties, apgriezties un aiziet, bet  atstājot vismaz  1/5 tējas naudu no runātā darījuma vērtības  par traucējumu), tomēr man  bija cits mērķis nolaist tvaiku un restartēties( zināju kur dodos un pie kādas vecuma kategorijas). Sākām ar small talk, nauda uz galda, duša, un tad pareja pie darbibām:  mutiskie darbi patika, ņemot vēra mazo augumu un smalkumu,ļoti labi darbojās (man pašam škita, kā pašai arī patīk sniegt orālo)  pēc tam pargājam pie fiziskām nodarbēm , mērki sasniedzu, palika vieglak, tikai jāpiebilst, ka bija ļoooti mitra-ja ne slapja visa procesa gaitā.

Pēc tvaika nolaišanas vēl uzkavējies uz īsu sarunu, pēc viņas vārdiem, šī nav viņas patstavīgā nodarbe, jo stradā arī vēl kaut kur, un tur ar algas apmēru ir nepietiekoši.

Apstakļi diezgan bēdīgi, īres dzīvoklis, noteikti ne lēti, bet tādā stāvoklī varētu būt zem tirgus cenas, kas pie Rīgas cenām un rajona kopsumma tāpat nav lēti, dzīvo viena ar kaķiem, no kuriem jaunāko var  dabūt sev līdzi uz majām, man arī piedāvāja. 

Kopsavilkumā, interesanta sieviete-feja, un nedaudz atgrieza realitatē, par to kā sieviete viena dzīvo, viņai ir jāvelk kopā finanses, u.c. 101 darīšanas un patstāvīgās problēmas, kuras velkas no ieprieksējās "dzīves" dzīves posms. Snieguma vērtējums nebūs, jo viņa ir cilvēks nevis klauns vai piedalās konkursā, kur jasaņem vertējums. Nedaudz atgādinaja to interesanto runātīgo masierīti  no Maskavas ielas netālu no globusa.

Iesaku apmeklēt, kaut vai tīri atbalstaīt ar naudu. Vai pats iešu, drizāk jā nekā nē, kaut vai, lai ar savu ierašanos nedaudz atbalstītu šo ne tā jau saldo laika periodu, kurš arī par nākotni neko spīdošu nesola. 

P.s. Dodoties pie viņas, ieteikums paņemt līdzi lielāka izmēra dvieli. Varbūt arī savas pirts čības.

Lai jauks Maijs neskatoties uz vēsumu.👍☀️☀️🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺

Pielavu kļūdu rakstot pārskatu nepiebilstot par komunikāciju ar šo feju, tātad  atbilstoši cilvēciguma sajūtai un pietātei pret feju par saziņu ar viņu un dažiem skaisti noformulētiem punktiem juridiskajos labirintos -sekojosi  no juridiskā skata punkta viņa, dama/feja formāli man nav devusi atļauju izplatīt viņas numuru jebkuram gribētajam. Ja ir vēlme viņu satikt, tad sākotnēji  būs vien jakomunicē  gribu.lv , ja izturesi viņas filtrāciju, tad pati iedos savu numuru, vietu, durvju kodu.

Lūk ši ir atskaite. Vecīt, MALACIS!!! Dažiem jāmācās no tevīm, nevis copy - paste.. mince mitra.. —_

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.