Nu nav jau tikai jums Skotijā tādas. Ap 2005-2006 gadu ar līdzīgu auguma komplesiju pazinu tepat Latvijā. Īpašas reklāmas viņai nebija, bet kā jau teicu, lai atrastu, ir jāmeklē. Patreiz uzsākusi godīgu dzīvi. Tas nu tā . Aizsūtīšu tev uz meilu vienu numuru, kā Latvijas patriotam neatkarības atgūšanas svētkos. Teiksi,ka numuru paziņa iedeva . Maksa 50LVL,
Nu jau esmu pabijis rigaa savas tris nedelas un tiesam esmu sapratis kaa iisti tevis notiek ar tam meitenem. 0024 nav gluzi galigi garam, jo var dabut labu 40 gadigu kura daris visu, tas tiem mekletajiem kuri ir super uzvilkti kaa es biju vienu bridi, veca pat paludza man palikt pec paris stundam pa velti uz nakti. (pateicu: nee es eju est karbonadi)
Bet tas taa. Liels paldies NOlimits par padomiem un pieejamu informaciju forumos un protams Clitlicker par Evu no Juglas un aspratigu valodu, tiesa neesmu bijis bet vel paspesu pie Evas pirms dosos atpakal uz arzemem
Tatad lieta ir tada ka reali te ir jadabuj kontakti kaa piemineta Eva un jasaglabaa nakotnei, jo ISTAS MEICAS seit par 30 vairak nemem un pulksteni neskatas, respektivi maratonu caliem kaa man vienkarsi jadrazas kamer meica likam kajam staigas pec pavaditas nakts.
Ludzu foruma biedri padalaties ar savu pieejamo info un bildem par kartigam nimfam un profesionalem, protams saprotu iespejams jums ir pazistamas kuras piekodinaja lai durakiem nedod info, esmu 23 gados, latvju brunais, patik paplatat un sagadat baudu ari meitenei, joprojam rigaa uz paris nedelam, pikis kabataa deg un loti nepieciesam to izteret 18 gadus lidz teiksim 55 kas reali daris gandriz visu (baigi gribas kadu smalku krievu meiteni uz gadiem 18-24max vismaz uz doto mirkli)
ja kas rakstiet uz emailu hotboy11111@gmail.com
PS NOlimits tev piekritu par to ka tie latvju saiti kaa intimmeitene jau dzen ari mani depresija
ieciko sito saitu, es dzivoju skotijaa edinurgaa un tur ir biski dargak bet tu dabu sekojoso
Ierakstīts
Paldies