Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Lana 24802348
Ierakstīts
6 minutes ago, Donlucky said:

Skatos Tev ir sakrājies lielais aplauziena un škrobes gūzma))) Veseli trīs topiki )) par sievietēm ar pazemināti sociālās atbildības slieksni, bet paaugstinātu jūtību uz vīriešu spiedošo bikšu priekšu un vēlmi nomest naudas zīmes un izspļauj sakrājušos spiediena kokteili. 🍺🍺🍺🍾🍾

Jap, kaut kā nebiju sen rakstījis atsauksmes. 🤷‍♂️

Nika 26786605 Sakrājies
Ierakstīts

Kaut kad pirms pāris mēnešiem biju rkastījis šai meitenei. 130 e stundā. Ok, paldies, aizvakar izbadējos ,vakar - vēl vairāk, skatījjos tik ļoti daudz sludinājumus, puh, intim, gribu, visus. 

no rīta uzrakstīju - vai ir iespēja 30 min par 1 oranzhaais + 1 zilais  euro, atbilde - jā. ok Tas bija no rīta, aizbraucu līdz Gerturtdas 105, mazie jocīgie dzīvokļi,. Bildes ir ir uzņemtas kādus 10 gadus atpakaļ photoshop modeļu nometnē, kad 90-60-90 bija tiasnība. Durvis atvēra meitene ap 30-35. huj viņu zin, gan jau padzērusi normāli. pie dirsas, diemžēl, paliku, 70 euro jau bija organizēti atpūtai. 

Sejiņa mazliet apvēlusies, augums, vēders - apvēlies. Pupiņi - normāli. Piedāvāja masāžu, man vienalga, nav vajadzīga. Minets garlaicīgs, nemākslīgs, īss. Uzrei augšā uzgāja tusnīte, pēc pāris minūtēm ieliku no aizmugures. it kā viņāi patika, bet nepārliecinoši. Mģināju aiztikt viņas vietiņu mineta laikā, atgrūda, lai gan teica, ka to var, tad kāda, nahuj, vajadzība dirst kaut kaut ko. 

28717499 Karīna
Ierakstīts

5 zilie stunda, 3 zilie 30 minutes, redziet bildi, pieņemiet -40%izskatā. ŠĪ dāma ir pieklājīga, latviete, biju toreiz nogribējies, pabeidzu lietu ātri. Vēders karājās, kas nebija forši, orālais gumijā garlaicigs, kā mizot burkānus zupai. Aiztikt dupsi nevēlas, neko nevēlas. Patīkama latviešu meitene, bet nekas vairāk. ar katru reizi ar vien vairāk ir nepatika ir pie šim pērkamajām meitenēm. labāk mājās nosist normāli ar roku xhamsterī nekā dot tām mauk...ām naudu.

Lana 24802348
Ierakstīts

Tā arī nesapratu, vai no Ukrainas vai no citas vietas. Atbildēja ar patīkamu balsi, kas neko nenozīmē. Piekritu 30 min 1 oranzais. Aizzbraucu, todien , vasaras sākumā , bija barona ielā,k kā slavenajā ēkā, gruti tikt. tiku iekšā, sagaidija meitene, nezinu, ap, 25, īsāka nekā bildēs. Kārtētjais uzmetiens, bet man po...uj, nevvēlejos neko citu meklēt, parasts 6 nieks izskatā, normāla izskata meitene. Duša, apgūlos,, minets ar gumiju, garlaicigs, sekss garlaicīgs. paldies, uz redzēšenos

Papildus, cik sapratu, varēja be prez orālo, varētu būt ok. 

Saiva 25387900
Ierakstīts

Sen esmu reģistrējies, esmu lasījis daudz atsauksmes. Diemžēl neesmu pats paudis savu viedokli. Esmu apstaigājis daudz meiteņu, jo ir tāds hobijs bijis pēdējos gadus.

Viss ir bijis diezgan ok līdz šim. Kamēr nesastapu šo meiteni. 

Jau pēc balss likās kas nelabs, akcents baismīgs. Tālāk, laikam jau bērniņš mājās, tādēļ vajadzēja visu aizkavēt par 10 min, jo vajadzēja to nolikt gulēt otrā istabā.

Ok, pagaidīju, atveras durvis, it kā ok pēc pirmā 0.5 sek uzmetiena. Ieeju iekšā, parasts dzīvokllis. Meitene ar pašķībiem zobiem, akcentu. Ieeju kaut kādā nonēsātā dušiņā. Es pat neatceros, vai masāža bija, paglāstīju viņu mazliet. Tad sekoja 2 cm BJ. Augšā viņai kāpt nepatīkot. No aizmugures skats bija labākais, vismaz dupsis izskatījās pēc dupša, nevis pēc sūda. Man nogāja lejā pēc brīža.  Paprasīju ar rociņi, lai pabeidz, tā arī pāri sminūtes process un viss. Sliktākais piedzīvojums, kāds ir bijis šajā jomā. 

Purvciems, Teika
Ierakstīts

Sveiki, vēlējos painteresēties, vai ir kāda normāla meitene Purvciemā ? Dominas rajonā, Vef rajonā ? Madonas ielu nepiedāvāt, ir gadījies smagi aplauzties.

Neesmu nevienu reizi sazvanījis Juliju, kas pie Alfas. Man jau ir bail doties uz Purvciema pusi. Paldies

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.