Apmēram 35-40 gadi, izskatās ļoti slikti, maza auguma, vēders sašūts, skatīties nevar. Seja nekopta, īss matu griezums, izskatās, ka pat tas mazums nav mazgāts vismaz pāris dienas.
Dzīvoklis Brīvības ielā, pirms vefa tilta, vienistabas (tie laikam bija maksimums 20m²), koka mājā, šausmīgi nosists.
Strādā uz Lāčplēša ielas. Pie krustojuma ar Avotu ielu.
Piezvanīju, sarunāju, ka pēc 10 minūtēm atbraukšu, viss kārtībā. Mašīnu nācās nolikt uz Avotu ielas un nedaudz paiet kājām. Atbraucu, piezvanīju, nosauca durvju kodu.
Veca māja, kāpņu telpa nav remontēta, bet ne tik šausmīgi kā mēdz būt – iespaids jau labs.
Durvis atver blondīne, jau sen visiem zināms, ka nav tā kas bildē bet izskatās labi. Lielas gribas nebija, tāpēc uzreiz zināju, ka ja nepatiks – iešu projām, mierīgi vakariņot, nedomājot, ka paņēmu priekšā "krokodīlu", kā izsakās. Seja nav modeļu, bet jauka, patīkama.
Dzīvoklis – nav eiroremonts, bet ļoti labi saglabājies, stāvoklī. No šīs tēmas nekas netraucēja.
Meitene sagaidīja tīkliņ-zeķītēs un sarkanajā pidžamas kreklā.
Nav no tievajām, nav arī resna, vidējas miesasbūves, bet viss ļoti tvirts, izņemot krūtis, kas bija nedaudz kā "tukšas" - bet izskatās labi. Mūzika skanēja 104.3, paveicās uz mierīgam dziesmām, kā nu kuram. Sākumā novilka kreklu, tad sāka ar orālo, ļoti lēni, sākumā bija sajūta, ka pavisam švaki, bet padomāju, ka sākumam tādam arī jābūt. Nebiju vīlies, pēc minūtēm divām sākās jautrāk, dziļais tas nebija, bet es arī negaidīju un biju gandrīz gatavs beigt, bet palūdzu viņu apgulties un "beigšanas" process tika apturēts. Apgūlās, augums tvirts, patīkams, standarta poza, kājas gaisā, es augšā, viņa skatās man acīs, tad skatās uz savu kājstarpi, kā mans "x" ienāk viņā. Tad mainījās pozas - viņa uz manis, viņa guļus no aizmugures, viņa "sunīšu" pozā, tā arī beidzu. Jāsaka, ka reti sanāk beigt, kad meitene no aizmugures, bet tur bija lielais spogulis pa labi no gultas - varēja skatīties, kā tas notiek no malas, tas arī laikam nospēlēja interesantāko momentu.
Skaņas bija tikai pāris reizes un pavisam īsas, un izklausījās pavisam īstas, pārējā laikā ļoti grūti un īsti elpoja (ja arī aktiermāksla – tad uz labu 9). Gulta liela, diezgan augsta, nečīkstoša. Nevaru pateikt vai bija īsti tīra, bet tāda netīra arī nebija. Es tā teiktu ka pāris dienas atpakaļ mainīta gultasveļa (ja salīdzināt ar mājās gultu, nevis šada tipa nodarbēm).
Duša standarta, arī nav eiroremonts, bet tīra, viss pa plauktiņiem, tīrs dvielis - pat smaržoja kā tikko no veļas mazgājamās mašīnas.
Pateica, ka strādā ar vēl vienu meiteni tajā pašā dzīvoklī - draudzeni neredzēju, nedzirdēju.
Apmēram stundu aizņēma viss pasākums, otrās reizes nebija, nejautāju.
Cena 25 lati.
Atzīmes nelikšu, bet kopumā viss bija labi, pats aiziešu vēlreiz, pēc kāda laiciņa.
Ieteiktu.
No ieprēkšējām atsauksmēm uzrakstīšu vērtējumu:
* Dzīvoklī nebija piesmēķēts un nekādas cigarešu smakas nebija ne dzīvoklī, ne no meitenes.
* Skūpstīties var - jā. Es nemēģināju.
--
Šeit jau bija topiks par Ievu, bet bez detaļām, tāpēc izveidoju jaunu ar, cerams, labu sākumu.
Iespējams, aizmirsu kaut-ko pateikt. Jautājiet, atbildēšu. Dalieties ar pieredzi.
Ierakstīts
Adrese laikam bija Brīvības 151, tieši neatceros, ieeja mājā no pagalma. Virs ieejas pagalmā rakstīts - Kažokādas.
Vēl aizmirsu pateikt pašsaprotamo - ka bildes nebija īstas, bet bildēs bija blondīne, dzīvoklī - brūniem matiem.
Reklamējās intimmeitene.lv, tagad sludinājuma tur vairs nav, bet kešs no Bing'a bez bildēm: http://cc.bingj.com/...0a599b,1c7c3299