Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
pirms 3 minūtēm, Alina40 said:

Es par to arī rakstīju, gadu atpakaļ tas preteklis  iebraucis bija, es viņu pēc pāris frāzēm hafig izmetu. Varat apskatīties šeit pat kādā 2019 gada janvāra sākums ierakstīju, brīdināju. 

Te ir tik daudz lapas, nevarēšu tagad atrast, tad ilgi jāmeklē. Būtu labi, lai visas meitenes izlasa manu brīdinajumu un aprakstu par šo personu, lai neuzraujās. Galvenais ir atcerēties viņa ārējās pazīmes, jo tel.nr. iespējams viņam varētu būt ar cits.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

+371 28004885

Acis nepamirkšķinājusi, lieku šo numuru blacklistā.

Meitenes uzmanieties! Tātad situācija sekojoša - krievs (runā tikai krieviski), stādās priekšā kā Deniss (pieļauju, ka vārds izdomāts) apm.37-38 gadi, pagara auguma apmēram ap 185-188 cm, skūtu galvu, seja nobarota resna taukaina, pēc sejas izskatās kā resns ruksis.  Melna āra jaka, melnas džinsas un rokās tāds paliels melns ādas maks apm. A5 formātā ar rāvējslēdzēju pa vidu. īsziņās raksta krieviski ar krievu burtiem. Vairākkārt komunikācijā uzsvēra, ka esot savs bizness, ka esot precējies (laulības gredzena pirkstā nebija) un nodrošināts, ka vēloties beidzot atrast tikai vienu, pie kuras iet regulāri. 

No sākuma piedāvāju viņam apsēsties, parunāties, lai saprastu kas par putnu (jo pie manis pirmo reizi), arī šajā sarunā vairākas reizes minēja, ka esot savs bizness, esot nodrošināts, esot precējies jau 16 gadus, bet  sen jau esot gribējis atrast vienu sievieti pie kuras šad tad aiziet, ar tādu figūru tieši kāda ir man. Atrunājām ko mēs darām, gribot labu masāžu un beigās seksiņu. 

Rumpis šim liels, nopūlējos ne pa jokam, lai tādu tēvaini izmasētu, pēc tam nobeigumā viss tieši kā bija runāts. Nobeigumu apzināti vilka garumā. Laiks bija vairāk kā stunda viss kopā. Par cik nekad naudu uz priekšu neprasu, jo cilvēkiem uzticos, tad pēc sākotnējās komunikācijas pati pie sevis sapratu, ka cilvēks norēķināsies prom ejot. Kad jau bija saģērbies, teica, ka iešot ārā uz bankomātu izņemt naudu. Teicu, ka tā tas neies krastā, lai ejot atpakaļ istabā un norēķinās par pakalpojumu, jo visu jau iepriekš izrunājām, un viņš galu galā zināja uz kurieni brauc. Tad viņš ar savu resno taukaino mūli tizli iesmējās un teica, ka nekad nemaksājot, viņam esot sava stratēģija kā šādā veidā visur izbraukāt pie meitenēm un saņemt pakalpojumus par velti, un neviena viņam neko nevar izdarīt.

Skatoties uz šo rukša purnu, padomāju, lai jau viņš iet, gan jau vienreiz viņš kaut kur aplauzīsies ar savu sacerēto pasaciņu kā meitenes apčakarēt 'a la biznesmenis nodrošnātais' Tādus cilvēkus agri vai vēlu pašus kāds cits apčakarē kādā citā dzīves jomā.

Ierakstīju Googles meklētājā, tāds tel.numurs 28004885 nekur neparādās, tātad nekāda "biznesa" nav. Vai arī visticamāk, ka tas viņam ir kaut kāds Zelta zivtiņas numurs vai tamlīdzīgs, kuru ikdienā nelieto.

Bet lai vai kā, meitenes,  izlasiet manu sākotnējo viņa ārējo aprakstu, neiekrītiet, tāds tipāžs ir ļoti uzkrītoši pamanāms (pagara auguma krievs, skūtu galvu, resnu rukša seju), un esiet uzmanīgas! Prasiet naudu pa priekšu! 

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Ja esi atteicies no mana specpiedāvājuma īpaši Tev, tad loģiski, ka nevienam citam tādas iespējas vairs nav! ;)

Un ja vēlies diskutēt par Fen Šui un citām maznozīmīgām tēmām, laipni lūgts man rakstīt privātu ziņu, atbildēšu uz visiem Taviem jautājumiem.

Nepiesārņosim, Cienītais, šo topiku ar tukšu muldēšanu! Saprotu, ka esi Daiļdirsējs, kā esi sevi nodēvējis, bet tomēr, esi tik laipns un ievēro Foruma noteikumus! ;) 

 

Nu skaties ka pie Tevis kādi 30 viltus Capi neaizbrauc ar šo "paroli" :lol: :lol:

Es pats gan dēļ bonusa ar ādas rīksti tomēr atteikšos no šī piedāvājuma :D

 

Es neteicu ka nemāki, bet ka tādu priekšstatu tas var radīt, tas nav gluži viens un tas pats.

 

Fen Šui smadzeņu kompostrēšana vai tad arī vairs nav modē masāžu sniedzējām?

"Visus krāmus, saplēstās vai nelietotās mantas izmet, tās tikai aizkavē labklājības enerģiju."

:D

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Cienītais, vai šis ir tas topiks, kur tiek apspriestas kāda masāžas prasmes? Redz, neesi nekad bijis pie manis un jau gudri spried par to, ko nekad neesi darījis.

To vai es protu vai neprotu masēt, lai spriež mani pastāvīgie klienti.

Ok, speciāli priekš Tevis ir iespēja atbraukt pie manis un izbaudīt vienu reizi manu īpašo masāžu par velti, ar noteikumu, ka stādīsies priekšā kā Inspektors Caps!

Vēl eksluzīva luxus iespēja speciāli priekš Tevis būs bonusā saņemt pērienu ar ādas rīksti!  ;)

Ja tomēr čuriņa noraustīsies un neatbrauksi, tad pats saproti, būsi uzreiz iekšā melnajā sarakstā! 

Eva, piedod, bet bildēt saraksti telefonā ar citu telefonu vai fotoaparātu ir šedevrs :lol: :lol:

 

Par vienu masāžu es Tev varētu iemācīt kā screenshot taisa un pie reizes nebūtu te jāblamējas, ka nemāki masēt u.t.t. un nesanāk neko nopelnīt lai varētu nesaplēstu telefonu atļauties :D

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

29360722 - Cilvēks, kurš neatbrauca jau 5 reizes! Meitenes atcerieties šo numuru un nekad neatbildiet viņam vispār! Šis cilvēks šodien izlūdzās man kārtējo reizi tikšanos uz masāžu, un kārtējo reizi neatbrauca bez iepriekšēja brīdinājuma, ka nebūs. Iepriekšējās reizes vēl piecietu, bet šodien izlēmu, ka likšu viņa numuru klientu melnajā sarakstā, protams arī brīdinot par to viņu pašu.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

A moš ATM ir Evas alter ego un šitas bardaks ir slēptā reklāma? :D

Ak jēziņ... ilgi domāji šito?

Varbūt esi ATM maigais draudziņš? Nu aizbrauc pie viņa, viņš noteikti būs laimīgs. Viņa telefona numuru zini. Ja nezini, varu atgādināt. 

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Braucot izbraukumā, samaksa jeb naudas esamība ("parādi ka ir") pirms pakalpojuma tiek prasīta drošības pēc. Cik reizes neesmu dzirdējusi "pēc tam uz bankomātu aiziesim" utml. Pāris lpp atpakaļ ir gadījums kad pa durvīm izlika ar 1/2 summas, vēl vairāk atpakaļ - kādai no meitenēm viltotu naudu iesmērēja. Loģiski var secināt, ka neviena meitene pēc šādas ziņas pie viņa uz Valmieru nebrauks, tikai elementāra piesardzība.

 

ATM, jumtnieku tiešā var iesūdzēt, ja viņš ar naudu negodīgi rīkojas, savukārt ne klientu ne meiteni.. pats saproti. Vai arī ne, jo man liekas, ka tev pret šo dāmu ir kāds privāts aizvainojums. ;)

Te jau arī netiešā veidā viss ir atrisinājies kas ir kas. ATM pats ir pieminētais Valmieras personāžs, tāpēc viņam arī ir "privāts aizvainojums" uz mani. Viņa ieliktais teksts "man ceļ māju un tūlīt liek jumtu" arī izskaidro, ka tas ir viņš pats, un te arī pierādās,  kur viņš tā "pēkšņi un negaidīti" ir patērējies pērkot būvmateriālus.

Starp citu, pārsteidzošā kārtā man uzrakstīja privāti divi atsevišķi vīrieši (acīmredzot viņš ir plaša profila darbonis, nesmādē ne sievietes, ne vīriešus), kuri arī ir līdzīgā veidā iekrituši uz šīs personas melotāja shēmas. Un gan jau kāda vai kāds arī iekrīt un izdara to, ko viņš vēlas, pretī nesaņemot neko no solītā.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Cepiens par to, ka klients piedāvāja norēķināties pēc pakalpojuma saņemšanas, kas ir pat ļoti pieņemami, lai šļuras neizlaižas, saņemot naudu uz priekšu, nevienā brīdī neatsakoties no maksāšanas. Savukārt pakalpojuma sniedzēja atteicās, kas arī ir viņas brīva izvēle. Nepieņemami ir fakts, ka klients nonāk metēju sarakstā, lai gan nevienu nav metis un ir gribējis maksāt.

Labi atkārtoju vēlreiz, izskatās, ka švaki Tev ir ar saprašanu! Ja klients nāk pie manis Rīgā uz manu dzīvokli, tad jā, ir šāda kārtība - viņš maksā pēc pakalpojuma sniegšanas. Šajā gadījumā bija savādāk. Izrādās arī Tu lasīt neproti - šis cilvēks PATS man uzrakstīja vēstuli un PATS man piedāvāja minēto naudas summu teikdams, ka maksās PIRMS tikšanās. Tas bija viņa apsolījums, mūsu, tā teikt, vienošanās, kuru es pieņēmu un tikai tāpēc braucu tik tālu ceļu no Rīgas uz Valmieru, tikai pamatojoties uz viņa solījumu, plus vēl aiz savas labās sirds, vēlēdamies cilvēkam izpalīdzēt, un uzticoties viņam. Bet rezultātā izrādījās savādāk, tikai tad, kad es jau biju turpat jau Valmierā, viņš pēkšņi paziņoja, ka viņam naudas NAV un, ka it kā samaksās man pēc tam, pārskaitot uz kontu. Nu atvaino, čalīt, es tomēr neesmu tik naiva, jo ir pilnīgi skaidrs, ka tas bija viņa izplānots plāniņš un, ka pēc tam nekādu naudu viņš uz konta nepārskaitītu. Un vispār neviens nekad nemaksā uz kaut kādiem kontiem, kas vēl par kaut kādiem murgiem?

Palasot blakus tēmas, redzu atkal un atkal jaunus postus - baigais tukšums Valmierā.. baigais tukšums Liepājā.. baigais tukšums Jēkabpilī, utt., visi sūkstās, ka attiecīgajās pilsētās, un arī citur, nevienas nav, nav kur aiziet, masāžas nekādas nav, meiteņu nav, utt.. Tagad saprotu, ka nevienas nav un kāpēc nav. Un nebūs arī. Jo ar tādu attieksmi "lai šļuras neizlaižas" u.c. tikpat daiļiem epitetiem, loģiski, ka neviena nebrauks! Pēc tam nesūkstieties par sliktu attieksmi, jo paši tādu attieksmi ar savu rīcību esat izprovocējuši. Diemžēl, bet fakts. Ja nav nekādas savstarpējās cieņas un elementāras kultūras, tad neko arī labu pretī negaidiet.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

tu jau necieni sevi, ja uz dullo brauc uz valmieru.

Es jau Tev atbildēju uz šo pašu jautājumu augstāk. Neproti lasīt vai plate ieklemmējusi? 

Labi, nākamreiz, kad sadomāsi nākt pie manis, pirms tam atsūti man savu pases kopiju, lai nebūtu "uz dullo".

Vismaz labi, ka Tu pats sevi "cieni", tas jau ir daudz! :)

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

tu gadījumā ciparus nesajauci? 20€ tev varētu dot, nevis 200€ :D par 200€ varētu ņemt slaidu, 20 gadīgu ar foršiem stingriem pupiem un dupsi, nevis 50 gadīgu mātīti

Tavai zināšanai man nav 50 gadi. Tas ir viens. Otrs - pie manis nekad nav bijis un nebūs 200,-, es zinu, ka esmu mature kategorijā un tik daudz nevaru prasīt (nekad nemaz arī nav bijusi tāda doma tādu summu prasīt). Labi atkārtoju vēlreiz īpaši priekš Tevis, acīmredzot Tu neproti lasīt - šis cilvēks PATS man uzrakstīja vēstuli un PATS man piedāvāja tādu summu, vēl žēlīgi noteicās, ka esot dikti noguris, gribot relaksēties, tik daudz darba esot, ka nu galīgi nav laika atbraukt uz Rīgu,  vai es nevarot izlīdzēt un aizbraukt pie viņa uz Valmieru izņēmuma kārtā. Un kā tu tādam "nabadziņam" neizlīdzēsi..

Vispār visa šī sakarā, man ir radušās pārdomas. Mīļie vīrieši, cieniet lūdzu savas sievas un mīļotās draudzenes, mīliet viņas. Kāpēc gudri vīrieši nežēlo līdzekļus savām sievietēm? Tāpēc, ka viņi zin, ka apmierināta sieviete ir labklājības un laimes avots; tieši caur sievieti pie vīrieša plūst vai nu labklājības un veiksmes straume, vai nu straume, kas visu savā ceļā noārda.. Tāpēc mīliet un lutiniet savas sievietes un esiet laimīgi savā ģimenē! Un nemeklējiet ārpus mājas kreisos variantus. Bet, ja nu tomēr, tāda vajadzība ir radusies tādu vai citādu apstākļu pēc, tad esiet lūdzu pieklājīgi un cieniet to sievieti, kas to dara. 

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

eu tu vecā svinene, a moš viņš tiešām iepirkās un naudu tev būtu pārskaitījis? Ko uzreiz liec viņu šajā topikā? Un vispār, par tevi pašu diez ko labas atsauksmes nav, būtu ta kā laiks pensijā iet un nečakarēt normālus biznesmeņus, čalis moš būvniecībā raujas a tu viņu te šitā noliec, jepatķ

Nu re, izskatās, ka te pats dienas varonis arī ir uzradies. "Normālais biznesmenis"  :)  Kas Tev liedz sarīkot romantisku randiņu mājās un nodarboties ar bezmaksas priekiem ar mīļoto sieviņu? Ja nevar celt, tad nav ko velt. 

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

cik stulbai vai izmisusai jābūt lai brauktu uz dullo uz Valmieru?

Savus tikpat stulbos komentārus paturi labāk pie sevis! Tepat blakus tēmās visi raud, ka nav nekādu variantu Valmierā vai Cēsīs. Un kāda starpība Rīga vai Valmiera? Man nav grūti aizbraukt, ja viss ir korekti. Ja pie manis Rīgā nāk kāds jauns klients, tas arī ir "uz dullo", jo iepriekš jau viņu neesmu redzējusi. Šis cilvēks pats man uzrakstīja vēstuli ar piedāvājumu, ka dos naudu pirms tikšanās. Kas vēl te nav saprotams?! Telepātiski jau es nevaru izzīlēt kurš ir krāpnieks un kurš nav. Šis izrādījās krāpnieks, tāpēc es ar šo paziņojumu brīdinu citas sievietes, jo esmu pārliecināta, ka viņš darbojās pēc atstrādātas shēmas.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Kautko nesapratu. Te ir rakstīts, ka viņš grib uz haļavu papriecāties. Kur tad tas prieks? Kā saprotu, tikšanās nemwz nenotiek, jo meitenei jau pirms tam tiek paziņots, ka naudas nav.

Protams, ka tikšanās nenotika! Jo tik naiva es neesmu, lai ticētu tukšiem solījumiem, ka naudu viņš pēc tam pārskaitīs man uz kontu! (wtf kādu vēl kontu?)

Runa jau ir par to, ka šis cilvēks bija domājis, ka es uzķeršos viņa izplānotajai shēmai un tiks pie intīmajiem priekiem na haļavu (iespējams, ka šī viņa atstrādātā shēma daudzreiz ar citām sievietēm ir nostrādājusi, tāpēc es brīdinu citas sievietes, lai neuzķeras uz šī meļa un uzmetēja!).

Tātad viņa shēma ir sekojoša - pats nosūta sievietei vēstuli ar tekstu, ka piedāvā tikšanos par 200 eiro, un ka naudu maksās uzreiz pirms tikšanās skaidrā naudā uz rokas, plus vēl atmaksās ceļa izdevumus. Sievieti viņš izraugās vēlams no tālākas pilsētas, lai viņai ir laiks ceļā, (jo ja viņa būs tik tālu ceļu braukusi, iespējams viņa piekritīs viņa plānam, lai nebūtu tā kā veltīgi braukusi). Tālāk notiek sekojoši - tad, kad sieviete jau ir atbraukusi gandrīz Valmierā pēc laika (laikam viņš līdzi seko, jo zin cik ilgs ir brauciens) (es braucu no Rīgas), apmēram kādas 15 minūtes pirms atbraukšanas viņš atsūta īsziņu, ka tikko esot neplānoti iepircies būvmateriālu veikalā, un ka visu naudu esot iztērējis, īsāk sakot viņam naudas nav, bet viņš piedāvā risinājumu - pārskaitīt naudu uz kontu uzreiz pēc tikšanās. Pat jebkuram stulbākajam āmuram ir skaidrs, ka šis džeks ir izdomājis shēmu kā tikt pie bezmaksas seksa, jo skaidrāks par skaidru ir tas, ka nekādu naudu viņš uz kontu nepārskaitītu. Un vispār tā tās lietas nenotiek, kādi vēl konti? Protams es uz viņa āķa neuzķēros un braucu uzreiz atpakaļ. Rezultātā puse izčakarētas dienas, veltīgi iztērēts laiks un sabojāts garastāvoklis. Šo visu ieliku tādēļ, lai citas sievietes neuzķeras uz šī krāpnieka un meļa izplānotās shēmas!

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Uzmanību meitenēm un sievietēm! Neuzķeraties uz krāpnieka, meļa un uzmetēja - jauna vīrieša no Valmieras! Parasti norāda, ka viņam ir 26 g. Tātad scenārijs sekojošs - viņš pats uzraksta vēstuli un piedāvā tikšanos pie viņa Valmierā, un ka uzreiz pirms tikšanās došot 200,- eiro. Bet realitāte ir tāda, ka tad, kad jau esi atbraukusi gandrīz Valmierā, viņš atsūta ziņu, ka esot neplānoti iztērējis visu naudu samaksājot par kaut kādiem būvmateriāliem, un ka naudas viņam vairs neesot. Īsāk sakot melis, kurš ievilina tīklos ar daudzsološiem tekstiem, bet rezultātā vienkārši ir krāpnieks, kurš grib na haļavu papriecāties. Viņa telefona numurs ir 25886080. Meitenes, neuzķeraties! Būsiet pazaudējušas ceļā pusi dienas un tikušas vienīgi pie sabojāta garastāvokļa.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.