Nu speciaali nemekleeju shaadu izklaidi, bet tas viss sanaaca pats no sevis. Pirmajaa reizee vinja neko taadu nepiedaavaaja, bet otrajaa reizee, ar paaris meeneshu paartraukumu shii pati parakstiijaas uz ko taadu. Laikam jau juta ka neesmu nekaads " slimnieks", bet bija forshi...
Man viena pirms paaris gadiem atsuuca bez izsargaashanaas. Bija baigi labi... shii saciija ka zinot ko darot... nekaadus sts neesmu sakjeeris... bet nu shii laikam vairs nenodarbojas savaa amataa. Bet nu jau kaadus paaris gadus nesludinaas. Laikam metusi pie malas nodarbi, vai arii apkalpo tikai pastaaviigos klientus...
Nu taada vareni duushiiga buutne. Nezinu kapeec vinja taa dariija.
Ja kaadam interese, varu padaliities ar vinjas taalr nr.
Nav jau spiesta lieta un Tev nepārmetu. Paldies par epastu
Laikam jau mazliet japadalās pašam pirms prasīt no citiem.
Tad lūk, budžets 50 eur, ieteiktu laikam erotisko masāžu ar minetiņu. Aleksa uz Matīsa ielas 26352282. Bez minetiņa tikai masāža Džolija 28277530.
Kategorijā ap 100 eur pilns komplekts, iesaku Daniela Meirovica bulvāris 28131914; likās sakarīga arī Diāna Čaka iela 26590185; protams pieminēšanas vērta ir Viktorija 27174937.
Kategorijā 150-200 eur, patika Evelīna ar 6 izmēru, bet skatos, ka viņas privātais numurs nekur nefigurē, tādēļ pagaidām viņu nepubliskošu. Bet ja interesē kādam, pat nezinu, varbūt privāti nosūtīšu.
Kategorija 300-350 eur, nu jā, mana mīļākā kategorija. Patīkamas bijušas daudzas - Kristina; Katja; Masha, bet nu diemžēl zinu tikai privātos numurus, kurus nu gan negribētos dot tālāk bez meiteņu akcepta. Būs akcepts, padalīšos!
P.S. Esmu izbaudījis prostitūtas visā pasaulē, sākot ar Brazīliju un beidzot ar Turciju, varu tikai pateikt, ka cenas pie mums ir pārspīlēti augstas. Un tomēr mans verdikts ir, ka lābākā vieta ir FKK klubs, kur ir gan cenas adekvātas gan meitenes super! Visiem iesaku aizbraukt un izmēģināt Vācijas vai Austrijas FKK klubus. Bet nu VIP mauciņas var vienmēr izsaukt
Vai tad pie Aleksas (26352282) var sarunaat minetu???
Ierakstīts
Nu speciaali nemekleeju shaadu izklaidi, bet tas viss sanaaca pats no sevis. Pirmajaa reizee vinja neko taadu nepiedaavaaja, bet otrajaa reizee, ar paaris meeneshu paartraukumu shii pati parakstiijaas uz ko taadu. Laikam jau juta ka neesmu nekaads " slimnieks", bet bija forshi...