Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Laura Imanta
Ierakstīts

Laura - laba meitene. Vienīgi pirmo reizi nomīzu, jo savācu viņu mašīnā un viņa liek braukt uz imantas mežu. Prasīju : vai nebūs tā, ka tur mežā viņas čomi mani paņems, nevis es viņu? ;) viņa pasmaidìj un teica, tad redzēsim. Ar humoru viss kārtībā. 

Par procesu. Dupsis seksīgs apaļš. Sūkā labi. Paņēmu mutisko pa 40, bet pati piedāvāja seksu. Tākā pa 40. Teiktu labākais variants Rīgā.

Ewa Love 22100973 ( 26698818 ; 29657700 )
Ierakstīts

BIEDRI. Šī ir ļoti pārgudra darbone. Attieksme vienkārši psc. Neiesaku. Izkats - uz 45 - 50. Tur no ābolu formas ne smakas. Resns bumbulis. Vagonu ielas studio tipa 13m2 ūķis. Ieejot nobļāvās: " Ti chto hohol? " snimaj obuv. Uz rokām uzreiz uzšpricē spirtotu hujņu. 20 eur atsūks, bet pa 30 pieejams esot seks. Kartupeļus nepisu, tapēc, ja jau atbraucu, domāju, nu nekas. Mutē jau var izpist, ja jau reklamē "dziļo". Kăds dziļais? Vārda tiešá nozìmē uzmauc prezi un berzē aiz vaiga, starp smaganām un vaigu. Un jautājums: drīz beigsi. Nah.... sliktākā pieredze pēdējo pāris gadu laikă. NEIESAKU. 

Some Help Needed
Ierakstīts

These days for 60.00 been a foreigner you can only get an ugly 40 years young :-D prostitute, who will stimulate your prostate with a walking stick and that's about it. Good recession days are long gone. even as a local man it is hard enough to get a decent girl.

Vai Ir Kāda Skaista Bargā Kundze
Ierakstīts

Tev pašai neapnīk rakstīt šīs bezgalīgās "Teiksmas par Nārniju"? Varbūt uzraksti "Krēslas" sāgai turpinājumu? Nevienu neaizvainotu! Un netaisos, bet savu cenrādi gan nevajadzēja publicēt :-D

Turklāt, ja nepamanīji, tad tēma šim postam ir " ... skaistu bargo kundzi..", uzsvars tika likts uz SKAISTU, tādēļ arī izteicu savu viedokli.

Šīs strīds sāk atgādināt kliba kucēna stāstu. Es par vienu, Tu par kaut ko citu.

p.s.

Tu man pārmeti par pareizrakstību, negribu uzspiest, bet, cik atceros, tad latviešu valodā cilvēki lieto garumzīmes! Esi par gudru lai nomainītu kompī valodu?:-D

Ierakstīts

Domina 65: Atvaino, bet ne jau es iesāku liet samazgas, kā tev labpatīk izteikties. Es nepiesējos tavam postam ar traktātu apjomā iz divām A 4 lpp., kurā tikai izteicu savu subjektīvo viedokli, ka ir grūti atrast Rīgā skaistu bargo kundzi. Tā pati Keit, kas reklamējās ar tekstu: U TEBJA NET VIBORA! ir briesmīga paskata kustonis ar neglītām rētām uz vēderā, kuru piesedz korsete. Nepaliku pie viņas. okKas attiecas uz Tevi, tad tavas bildes esmuu redzējis seksam.lv - lai Dievs nogrābstās! Thank you, but no, thank you! Tāpēc nevajag moralizēt. Ja kādam ir ok maksāt par kaut ko tādu, tad tā ir viņa problēma. Labus vārdus es varu teikt par Oksanu , kas šeit ir aprunāta, seksam.lv viņa ir kā pupsjulka. Skaista meitene, prot SM elementus, adekvāta cena (40 ls ), pilnīgs pretstats lielajam vairumam darboņu šajā jomā.

p.s.

pamēģini parakstīt no telefona šajā forumā, tad zināsi, cik viegli tas ir, bez android versijās.

Ierakstīts

Tak ejiet dillēs Jūs! domina65! Netaisos lasīt kaut kādas maukas disertāciju par tēmu: "Es esmu viszine, bet diemžēl mans izskats man vairs neļauj tirgū nopelnīt pietiekoši $$$$$," tāpēc rakstu memuārus un piesienos citiem memberiem un viņu postiem.

Jā neesmu pieredzējis BDSM jomā un lepojos ar to! Bet sievieti vēlos redzēt slaidu, koptu, bez liekā svara augumā virs 170! Šādas būtnes nav nesastopamas! Sākot ar 50LS var dabūt normāla izskata sievieti!

Kas attiecas uz tevi, tad domāju, ka tavas komplikācijas sievietei es nepieskārtos pat ūdenslīdēja tērpā!

p.s.

Tev, Gators, arī iesaku nevazāt gudrības! Get some life instead!

Karina 28753348
Ierakstīts

Kr. Barona 24 5. stāvā strādā arī cita meitene meitene_coJdQ9QMr1P5w3Xf9kMRbdxmWo_thumb.jpg

29810740 Draugi ieteica, ka esot baigi labā pa 30 Ls. Viens no viņiem pat paņēmis šo uz 3h. Nu es aiznesos uz turieni, bet pretī bija tas jau augstāk aprakstītais pokemons 160 cm gara, tiko no gultas izlīdusi. Prasīju, kur otra meitene, esot izbraukumā!Es nepaliku, par spīti tam, ka n;ac;as kāpt piektajā stāvā un gaidīt 15 min pie durvīm!

To otru labprāt pamēģinātu, jo bildes atbilst, vismaz draugi saka, ka ir laba!

Dana, 26068513
Ierakstīts

Ārprāts! Aglonas iela Dieva nav! Tāds elles izdzimums! Sākumā tumšs koridors, lai neredz tās kara šausmas, kad ieveda istabā, pateicu, ka pārdomāju.

Dzīvoklis bomžatņiks, darbonei konkrēta riepa, un haris kā vicinam no labās PSRS klasikas. Nevienam neiesaku......, ja nu vienīgi gribās kodēties pret seksismu, pēc šitās točna uz seksu nevilks ilgi.

Elvira - 27196763
Ierakstīts

Sveicināti.

Parasti neko sliktu nerakstu, cenšos tikai labas atsauksmes par meitenēm rakstīt, bet šī persona gan izpelnījās manas dusmas, he, he..

Teikšu tā: labāk es būtu nodračījis un neiet runa par 25LS, Tas nekas, naudu nav žēl, bet ārā izmestā laika gan. Long story short:

Bija slinkums pēc dsarba kaut kur braukt, tādēļ izdomāju izsaukt uz mājām. Sazvanīju vel būdams darbā, tur pretī tāds nopīpēts krievu baritons. :) Sarunājām, ka uz 20:00 viņa būs pie manis, kad zvanīju 20:20 viņa teica, ka nekas konkrēts nav sarunāts, tāpēc viņa var atnākt uz 23:00. Labāk nebūtu nākusi! Pirmkārt pretī tāds bābietis uz 40, Ķerās uzreiz pie lietas, minets, kā putekļsucējs, aizstikt viņu procesa laikā nedrīkst, nedrīkst frizūru bojāt. :) Prasu, lai palaiza olas, to viņa arī nedarot. Tiklīdz ciets, tā sēžas virsū un jāj, pieturot ar roku, lai neiet pārāk dziļi, esot liels...Vopsem beidzu, lai beigtu to maskarādi..., + vel runā par horoskopiem, ezotēriju un tādām lietām..inteliģente atradusies....Lielos vilcienos 2/10 Fuj, neiesaku....

http://www.sexriga.lv/lv/ads/index/12

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.