"Alexxa", man patīk Tava pašpārliecinātība, bet ir brīži, kad tā mani sajūsmina, jo es redzu cik tā ir bezcerīga. Tā kā Tu konsperējies un slēp savu identitāti, tīri cilvēcīgi es to tālāk privātajās ziņās arī neizplatīšu. Mirklī, kad Tavas provokācijas kļūs neizturamas un man smieties vairs negribēsies, es labprāt par Tevi sīkāku info te izplatīšu. Bet nevis segvārdu, bet īsto vārdu, nevis meloto vecumu, bet īsto vecumu, utt.. Manā dzīvē no tā nekas nemainās un nemainīsies, Tavā gan
Pagaidām izstājos no bučošanās topika. Paldies par uzmanību.
vardu, numuru un visu parejo studija, ludzu!!! mos vel kikers kadu slepeno foto var pievienot pavasari jau diedeleju no sis damas kontaktus. prieks IZIREJAMAS sai peleko suninu vairak neka vajag, tas ari piesaista.
ari precetas tev zvana... taas tapat ir sievietes.
mana pieredze: biju dusa, sieva pacela klausuli un ar visu trubu ievelas pie manis- tipa baigais "urgency" zvans. milakas stasts- virs so izmetis uz ielas, sai nav kur palikt. sieva ari neatiet ne soli. BLE KO DARIT??? joprojam debilakais, ko sava dzive esmu izdarijis- es aizbraucu pie tas milakas, aizvedu uz radisonu. majas atgriezos trijos nakti. sievas nav. kaut kaa mazliet vientuli... devos atpakal pie milakas. kad no rita astonos nacam ara no viesnicas- preti stav sieva... apbrunojusies ar kalashnikoviem, rpg un atombumba ari tur bij. bet sava zina taja bridi kluvu no puikas par veci. no tas reizes iemacijos ari but atbildigs par saviem nedarbiem. rezume- ar tam milakajam viss ir ok lidz vienam bridim, kad vairs nav ok
pagajusi gandriz 3 gadi kops sita atgadijuma. ar milakajam vairs neielaizos. labak eju pie tam, kuras tev nezvana un neskade dzivi.
VISS IR TĪRA UN BALTA PATIESĪBA, tāpēc arī domāju, ka ir vērts šo meiteni pareklamēt.
Pazvanīju, sarunāju, aizbraucu, atkal pazvanīju, maza instrukcija kā tikt līdz durvīm, "kling klang" esam klāt un durvis atvēra meitene rozā apakšveļā. Bildes īstas... YESSS!!!
Pat nepaspēju paprasīt kur atstāt apavus, vēlreiz izdiskutējām visu kas ir piejams, un kas nav piejams. Piedāvāja orālo bez skafandra un pabeigt mutē pa 60, es atteicos. Ja viss ar gumiju [kā pienākas], tad 40. Masāžas viņa nesniedz. Naudu paprasīja uzreiz, kas man patiesībā dikti dikti nepatīk, bet dažos gadījumos pieļaujams OK, noģērbos, paprasīju kur duša. Pabrīdināja, ka no dušas apakšējās "obšivkas" var ūdens tecēt. Duša ok, bet ūdens toč tecēja, bet nebij krimināli. Dvielis sauss un tiko no veļasmašīnas! Nomazgājos, iznācu no dušas un šī jau gaida kaila. Nu krūtis super, kā jau silikons. Uz vēdera nav riepas, uz pēcpuses zonas celulīta pazīmes arī neatradu. Augums patiešām ir tāds, ko var pabaudīt. Par seju, un balsi- gaumes lieta. Man tas šajā gadījumā vispār neinteresēja
Tagad pie galvenās sastāvdaļas:
Gulta ok, tik mazliet čīkstēja. Pāris minūtes orālais, tad minūtes 40 drāzu viņu dažādās pozās.. Kaut kur pie 25 min šī gribēja tā orāli ātri mani noslaukt. Loģiski, ka nekas tur viņai nesanāks (pat pie sevis klusībā mazliet sāku smaidīt). Tā nagla pateikt, ka tāpat mani nenoslauksi, negribējās. Pateicu, ka es tik ātri negribu beigt kā viņa vēlas. Viņa saka, ka laiks jau nāk uz beigām. Nu OK, tad sēdies virsū, tas būs mazliet efektīvāk. Kādas 10 min viņa centās . Nu ok, jāņem priekšā tā, lai pats varu kontrolēt visu. Laiks jau nāca pavisam uz beigām, tāpēc 5 min vēl padrāzu viņu un babāh Pēc seksa patika tas, ka viņa domā par klientu arī pēc nodarbes. Arī par higiēnu kas nav mazsvarīgi priekš manis.
Nepatika tas, ka pulkstenis pie dibena
Par skaņām seksa laikā grūti teikt- tēlo vai nē. Nu vismaz viens vaids nebij notēlots, kad laikam pa dziļu iebāzu Protams atvainojos.
Pēc seksa sapīpējām, papļapājām pāris minūtes. Pēc sarunas var spriest, ka viņa šajā nozarē strādā pietiekoši ilgi un ka pie kājas, ko domā klients par viņas intelektu. Bet vismaz atklātība un godīgums, nevis Dailes teātris šajā ziņā.
Iesaku tiem, kam pie sirds silikona krūtis, un galvā sēž uzskats, ka masāža ir lieka laika nosišana.
irena, tu galigi ne pa temu kaut ko plerksti visu laiku... visu laiku te apdirs tos, prieks kuriem sis forums ir domats. tu tagad velies, lai mes te visi partraucam lietot so forumu??? nu aizej uz kadu, piemeram, elektriku forumu, pasaki tur: "tagad viss- jus visi esat pilnigi lohi, jo made in china ir tads pats kaa made in usa!!!"
es saprotu ari tevi- vairs jau neder nomainit: 1)tel.nr, 2)e-pasta adresiti, 3)jaunas bildites no google un tad tu esi no jauna unikala vai ne? redz, ka ar to adresiti taa pagrutak
taa ka:
hip hip urra, blacklistam!!! (tris reizes skali jaatkarto)
par to izskatu gan vairak vajadzetu piedomat tam, kas to pakalpojumu sniedz. no klientiem nav prasits, lai vini suta bildes pirms apmeklejuma. tads fakts, ka tev pasai veders kurkst, un nav izveles [klientu], nedod tev nekadas tiesibas vinus apdirst. butu labak paldies pateikusi, ka vispar kads ari pie tevis ir atnacis
Bildes gan bija citas, bet tas pats stils ar kāju foto un garajiem zābakiem/zeķēm.
Dzīvoklis bija štruntīgs! Meitene pēc izskata normāla. Bet viss beidzās tajā brīdī, kad ņēmu šo no muguras. No ānusa šai bija kaut kas izlīdis, nezinu, varbūt zarna vai kas cits. Gandrīz apvēmos.
3) adekvāta vieta un atmosfēra šo pakalpojumu sniegšanai,
tad arī nebūs ne šāda foruma, ne balsošanas, ne apdiršanas, kas man dažreiz arī liekas pārspīlēti. Bet ja bildē redzu 25-gadīgu meiteni, bet aizbraucot ieraugu 45-gadīgu, tad ko man darīt pēc tavām domām??? Rezultāts ir tāds: papists laiks- gan man, gan meitenei.
Īsāk sakot- mazāk dirst vajag (!!!)- tad arī mazāk smirdēs atradusies te klientu aizņemtā... ej tak tu dirst!!!
Iesaku aizceļot uz Batamu (Indonēzijas sala- blakus Singapūrai), Āzijas Ibiza. Lielākā daļa tautas no Singapūras tur atpūšas, jo tur var dabūt ko vien vēlies un sirds/krāns kāro par adekvātu samaksu.
es gan uzskatu, ka daziem mazgadigajiem puiseliem vins varbut ir izglabis iespaidu par sievieti, varbut pat kadam seksa trauma ir tikusi noversta.
vienigais kas man nepatik visa saja foruma, ka dazreiz meitenes netiek novertetas adekvati cenu kategorijai nevajag salidzinat servisu pa 60 LVL ar latvijas peleko pa 20-30 LVL.
un par sievietes fizisko trukumu publisku apspriesanu (nejaukt ar objektivi subjektiva vertejuma pazinosanu) man pat skumji palika un kauns jusu vieta tadas sarunas var vest pipelvakaros, kad nav nevienas sievietes blakus, to taa kaa vajadzetu saprast
Ierakstīts
http://www.sexdraugi.lv/lv/eskortpakalpojumi/111980-noslpums
pats vari aiziet 😁