Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Meiteņu Cenas Latvijā - 2016.gadā.
Ierakstīts

Praktiski piemēri:

2 varianti: 1. izslavētā Lelde (un hvz kas vēl tajos sludinājumos) prasīja laikam 70 ls toreiz: meitene izskatās labi, bet nu laikam nebīju īsti gaumē, vai nebīja viņai garīgais, man arī toreiz kautkā uz pussešiem... vobšem ne tā labākā diena... Normāli ja maksā lielāku kā vidējo piķi, meitene nedrīgstētu atļauties nekādus vipendronus un katrai reizei klientam būtu bijis  jābūt apmierinātam... Nekā tāda nebija... Bija tipisks konvejera variants, bez iekāres, bez nekā... -tiešām pēc tam jautāju kāpēc vajadzēja maksāt vairāk kā vīdējo cenu?

2variants: Jelgavā, 25ls??? Braucot domāju nu kas gan tur jēdzīgs galā būs, bet tā kā ziņkāre un brīvais laiks bija vairāk nekā veselā saprāta, tomēr braucu. Galā sieviete uz 38, bet nu 8/10... Jaunībā droši ka bija 10/10. Bet izkatās ļoti ņammīga: melni mati, lielas krūtis, tvirts dupsis, nerātns seksīgs purniņš viss ko vien var dzīvē vēlēties... Sekss ar viņu bija vienkārši debesis... Viņai es patiku un mēs ņemāmies kā traki...

Esmu maksājis max 150 eirikus par reizi... tā bija pirmā un būs pēdējā reize par tādu summu,.. esmu sev noteicis robežas max 100 eiro un tikai izņēmuma gadījumos kad super-truper izskats... Augstāk nav ne mazākās jēgas... 

Vēl kā jau raxtiju labākais seksa tirgus šobrīd ir Krievija... 25-30eiro maksā meitenes kādas pie mums sludinās pa 150-200... Tapēc, ja niez nagi iztukšot maku, iesaku brukt uz kaimiņzemi...

Praktiski piemēri:

2 varianti: 1. izslavētā Lelde (un hvz kas vēl tajos sludinājumos) prasīja laikam 70 ls toreiz: meitene izskatās labi, bet nu laikam nebīju īsti gaumē, vai nebīja viņai garīgais, man arī toreiz kautkā uz pussešiem... vobšem ne tā labākā diena... Normāli ja maksā lielāku kā vidējo piķi, meitene nedrīgstētu atļauties nekādus vipendronus un katrai reizei klientam būtu bijis  jābūt apmierinātam... Nekā tāda nebija... Bija tipisks konvejera variants, bez iekāres, bez nekā... -tiešām pēc tam jautāju kāpēc vajadzēja maksāt vairāk kā vīdējo cenu?

2variants: Jelgavā, 25ls??? Braucot domāju nu kas gan tur jēdzīgs galā būs, bet tā kā ziņkāre un brīvais laiks bija vairāk nekā veselā saprāta, tomēr braucu. Galā sieviete uz 38, bet nu 8/10... Jaunībā droši ka bija 10/10. Bet izkatās ļoti ņammīga: melni mati, lielas krūtis, tvirts dupsis, nerātns seksīgs purniņš viss ko vien var dzīvē vēlēties... Sekss ar viņu bija vienkārši debesis... Viņai es patiku un mēs ņemāmies kā traki...

Esmu maksājis max 150 eirikus par reizi... tā bija pirmā un būs pēdējā reize par tādu summu,.. esmu sev noteicis robežas max 100 eiro un tikai izņēmuma gadījumos kad super-truper izskats... Augstāk nav ne mazākās jēgas... 

Vēl kā jau raxtiju labākais seksa tirgus šobrīd ir Krievija... 25-30eiro maksā meitenes kādas pie mums sludinās pa 150-200... Tapēc, ja niez nagi iztukšot maku, iesaku brukt uz kaimiņzemi...

Nu Tev vajadzētu saprast,ka neesi skaistulis un tai Jelgavniecei esi piemērots,tapēc bij debesis,bet Lelde un citas pieradušas pie glītākiem džekiem,pie manis ari lai cik zvanītu tikt nevarēsi:)

Cenas izšķiro foršos un neforšos,jo lielāka cena jo smukāks,koptāks atnāks.

Un ja meitenes to var atļauties un klienti pietiek,kapēc būtu kādai jārēķinās ar kautkādu xtras raudātāju vēlmēm,nepatīk lētās neej,nevari atļauties dārgās arī neej.

Meiteņu Cenas Latvijā - 2016.gadā.
Ierakstīts

Labs vakars!

Ieinteresēja palasīt šo tēmu, jo pati par tikšanos prasu salīdzinoši augstu ciparu. Parasti tie ir 130-150eur, atkarīgs no komunikācijas ar potenciālo klientu. Protams, ka tajā summā ietilpst arī apartamentu īre, jo kura gan normāla sieviete vestu kādu pie sevis uz mājām! Tie paši prezervatīvi, eļļa, zeķes. Tas viss maksā naudu. Un nevajag obligāti būt silikona zaķim ar apzeltītu kāpjstarpi. Bet parādiet man vīrieti, kuram nepatīk, ja sievietei ir maiga un smaržīga āda, tīri mati, kopti nagi un patīkams smaids ar visiem zobiem vietā. Tas taču ir pašsaprotami. Arī skaistums maksā naudu.  

Bet mana stāsta morāle nav tajā. Šādu summu es prasu tikai tāpēc, jo negribu tikties ar kuru katru, kurš sagrabinājis 30eur seksam. Es vēlos tikties, pieskarties un apmierināt koptu vīrieti, kurš saprot, ka par sevi ir jārūpējas. :)

Tad arī nav vajadzība reklamēties katru dienu, jo ar diviem sakarīgiem un maksātspējīgiem klientiem nedēļā ir pilnīgi pietiekami.

Tā ir sava veida cilvēku atlase. Katrs izvēlas savu klasi. Daži iepērkas Superneto, daži Sky. :)

Labākais,kas jebkad uzrakstīts šajā foruma:)

Darba Laiks.
Ierakstīts

Tapēc,ka lielākajai daļai to lēdiju par kuram labas atsauksmes pietiek ar tiem klientiem kuri atnāk pa dienu.

Neesam  jau roboti kuri var bez ierobežojuma strādāt un ir mums dzīvē arī citas lietas,kā jebkuram no Jums pēc darba darāmas.

Meitenes-Esat Uzmanīgas...
Ierakstīts

Es arī visdrīzāk padomātu, ka nav pilns rublis un aizbrauktu projām.

Es arī visdrīzāk padomātu, ka nav pilns rublis un aizbrauktu projām.

te nav tēma,ko padomātu jūs un nav runa par to,ka brauksiet prom,paldies dievam,tadiem arī jābrauc prom,tā arī notiek tā atlase.

Es teicu,ka nekad neesmu kāpusi auto kura nr.un visu pārējo nepiefiksēju,to arī iesaku citām.

Es gan nepelnos ne mežos,ne mašīnās,es runāju par jebkuru situāciju kāpt svešā auto.

Tie kuri iet pie meitenēm ar sūdainam dirsām uz netīriem dzīvokļiem atbrauktu ar tādiem auto kur normāla sieviete iekšā nemaz nekāptu,ja vien tie 20 eu nav vienīgā iespēja nopirkt kārtējo alus pudeli.:D

Ierakstīts

Neesmu jurists,bet augstākais,kas viņai draud ir sods 350 eu,tomēr visticimāk,ka nekas jo tiks atzīta par cietušo un atzīs,nožēlos to,ka piedāvāja sexu par naudu un viss,bet čalītim gan cerams,ka nepaveiksies.

Vēl ieteikums meitenēm,ne visas to protams var atļauties izvēlēties ar ko tiekas,bet vsp pirms tikšanas var apskatīt google ,kas uzrādās uz zvanītāja,potenciāla klienta tel.nr.

Pirms kāp auto demostratīvi nostājies tā lai Tevi redz,ka pieraksti auto nr.un nosūti sms draudzenei,tad neviens neatļausies nemaksāt vai vēl kko vairāk.

šajā gadījumā jau par vēlu,bet citām  varbūt šīs idejas derēs.

Ierakstīts

Lasu,žēl meiteni,bet nesaprotu,kā var kāpt auto un nezināt kādā :o :o

Jebkādā veidā iepazīstoties vienmēr zinu kādas markas,modeļa,krāsas auto kāpju.Man jau vēl svarīgi arī ir izlaiduma gads protams,bet te.....jābrīnās,nu kādas prasības,tāda samaksa,20 eu un vienalga kur kāpt.

Tas nav izmisums,tā ir dzīves kvalitāte un prasības pret sevi un visu kopumā:(

Tak runā ar potenciālajām izklaidētājām Fantasy parkā uzreiz angļu valodā,tā uzreiz uzzināsi viņu angļu zināšanas,tavi studiju biedri tak arī runās angliski cik saprotu.

Nēsmu -tāds vārds ir no kuras tev zināmās valodas?

Un atmet to domu meklēt meitenes,turklāt vēl gudras,viņas uzreiz tevi atšifrē un atšuj,ārzemju biedri bez tevis ātrāk atradīs ja viņiem ko vajadzēs.

.....bet varbūt šo vietni gan vari pasponsorēt,tad piedāvājumi sāks traumēm birt,es varu pateikt kontu ja gribi :D

Austrumnieciska Izskata Tumšmate - 29834821
Ierakstīts

Pareizi viņa dara,apnikuši kuri zvana itkā pēc sludnājuma,bet  prasa ko piedāvā un kā izskaties.Tad jautājums pēc kāda sludinājuma viņi zvana un kapēc vispār zvana.Tās kuras klientus mums vien pašām zināmu iemeslu dēļ var izvēlēties tās arī to dara.

Pusei dienas zvanītāju klausuli vienkārši nometam.Lai brauc pie tām kuras ņem katru kurš ar mieru braukt un izkūst pa telefonu sevi reklamējot un pierunājot atbraukt.

Milana - 26757799
Ierakstīts

Pilnīgi pareizi - dažu neapzinīgu klientu dēļ ir izveidojusies tāda prakse meitenēm... taču - mazliet ''pažonglēt'' jau var, lai klienti lieki nezvanītos un negaidītu.

Vakar manu draudzeni uzmeta cetri klienti pec kartas,visa diena velti dzivokli nosedeta,savejiem atsaki jo esi solijusi gaidit citu,bet tas piecakare.Ari man pasai ik pa laikam ir tadi gaidijumi ,un visam ta ir,tapec ja zvana pazistams mes njemam vinu un svesam(ja nu vins tiesam braucejs) rugtas pieredzes delj ir jaciesh un japaliek aiz durvim.Mes jau ari macamies kludas nedarit,tapat ka jus dzeki:)

Kaa Taa Vispaar Dariit
Ierakstīts

Vai Tev lasot te klientu kometarus,redzot vinju runas stilu un velmes ,to,ka lielai dalai ir pilnigi vienalga kur iet,ja tikai ir leeti vel ir jautajumi vai ir tadi virieshi?Lielakai dalai ir vienlaga vai vini savai sievai un berniem majas aiznesis blusas,utis vai kashki,ka tikai kule tuksha.

Ka ari lasot meitenju kometarus,kuram rakstiba ir tada,ka 4 klases beigushai Tev liekas,ka vinam ir kaut mazaka interese,kas nak un kam ,ko dod ?Ja vienalga kada stavoklii un veida var nopelnit ls 10 tas ir viss,kas vinai interese un vajadzigs.

Tu doma,ka tas uz ielas ar melnumiem aiz nagiem un bez zobiem un nospekjotas kurtkas  perk kadi nabagi vecos Opelos?

Ne,ari tadai piebrauc ar Lexus uzvalka gerbts viirelis.

Anzela Teika
Ierakstīts

realais,parlasi ko pats ieprieks esi rakstijis,NEVIENA nav vairak ka ls 10 verta(tatad ari shi),Ar maukam Tu vispar NERUNAJIES jo vinas ir zemaki radijumi neka Tu(shita bij lidzvertiga tatad).

Ar maukam VAJAG RUNAT jo vinas ari ir cilveki un tad to cenu ls 10 var sarunat.

Tad skaistules pa ls 10 jaunajos projktos(sis dzivoklis neizskatas pec jauna projekta.)

Nu raksti,bet vienkarsi opredelis ko Tu raksti un tad to ari tupii,bet te kats teikums runa pretim otram.

Sai bij dzeltena pase vai jau policijai nodevi?Tad gan vinai bus atkal dzives gruutai dalai jaiet cauri:(

Paarmetums Tiem Kas Paarmaksaa Maukaam.
Ierakstīts

man nav tādu tiesību,ne juridisku ne morālu,nekādu,lai reklamētu meitenes kas brīvi piekrīt apkalpot par pazeminātu cenu.Vispirms man būtu jāprasa viņai pašai,vai to drīkst.Un kā tad tas būtu? zvanīt viņai un prasīt-paklau,vai tu piekrīti ka visai pasaulei izreklamēšu ka tu piekrīti sniegt pakalpojumu par 10 latiem? tā? Viņa piekrīt man sniegt,ne tev varbūt. Katram pašam ir jārunā ar viņu individuāli.Kas tad būšu ja ielikšu viņas telefonu bez viņas ziņas? nelietis. bet es tas neesmu. tā ka...par vārdiem atbildu,un pie sava sacītā turos...un vēlreiz saku,visiem džekiem,ir papilnam foršu meiču kas sarunas gaitā piekritīs jums sniegt seksu par 10 latiem,par 15 latiem,...vajag tikai runāt,tāpēc mēle mutē.Un nemaksājiet automātiski tos 30-40 latus.Viņa jums nosauc tādu summu tāpēc lai pēc tam atlaistu 20-50 %. Nav jākaunās padiņģēties.Austrumu zemēs tā pat skaitās komunikācijas pieklājības forma,ja padiņģējaties par cenu.Uz jums tur var pat apvainoties ja netielējaties par cenu.Un austrumu zemēs nedzīvo duraki,varat man ticēt.   Tā,ka....uz priekšu,viss jūsu rokās.

Neliec vinu telefona numurus,vnk uzraksti topa vai atsauksmes kur citi jau ir rakstijusi uz tiem numuriem,vinas bus priecigas,bus vairak klientu,tad jau vini pasi tiks gala ar to sarunasanu pa ls10,lai tikai zin kuras tas ir.

Par tam kuras sliktas un vairak ka ls 10 nav vertas gan vareji rakstit konkreti,par tam kuram draudzenes virtuve un tev naudu neatdeva ari uzraksti konkreti,lai citi zin kur ir tas ljaunas.

Paarmetums Tiem Kas Paarmaksaa Maukaam.
Ierakstīts

Sakarīgajiem džekiem,...tagad sākšu sniegt padomus kā pareizāk rīkoties kad esat atnācis pie lecīgas maukas.Tātad:

1)uzreiz prasi vai viņai ir dzeltenā pase(tā ir veselības apliecība,ar foto,un ar ikmēneša apliecinājumu par seksuāli transmisīvo slimību neesamību konkrētajai personai,ko apliecina zīmogi šaj veselības grāmatiņā).Ja tādas nav,tātad šī mauka PĀRKĀPJ LIKUMU,kas nosaka ,ka šādai veselības kartei IR JĀBŪT OBLIGĀTI,pretējā gadījumā par to draud naudas sods 250 -500 latu apmērā.Jebkurā gadījumā,ir viņai šāda veselības pase vai nav,bet šāds jautājums viņu uzreiz noliks pie vietas,un neļaus vairs tā lekties kā to būtu darījusi gadījumā ja justu ka esi losis kas neko neprasa un neko nejēdz.

2)pārliecinies vai dzīvoklī neatrodas trešās personas(tas pasargās tevi no liekiem kreņķiem brīdī kad būsi sācis jau procesu,un izdzirdēsi aiz durvīm kādu staigājam,klepojam,traucējot tev saņemt daudzmaz pilnvērtīgu baudu,par kuru tu esi maksājis savu naudu.Nekautrējies ielūkoties virtuvē.Ja mani kādas trešās personas,mans padoms ir aiziet prom pavisam,jo bieži vien dzirdēti gadījumi kad tādas trešās personas nāk un klauvē pa durvīm,vai pat nāk iekšā istabā bez brīdinājuma.

3)Centies nemaksāt naudu uz priekšu. Ja galīgi nekā,tad vismaz noliec turpat istabā uz galda,un piesaki maukai lai tānauda tur arī paliktu līdz procesa beigām.Tā būs reizē garantija jums abiem.Viņai-ka šāda nauda tev ir,un ka neesi atnācis ar tuk

su maku. Tev-ka šī nauda būs tev sasniedzama ja gadījumā kaut kas ne tā.Visbiežākais uzmetiena veids ko maukas izmanto ir šāds-nauda tiek paņemta sākumā,tad kaut kur aiznesta,tjip uz virtuvi,draudzenei,vēl kur,un tad kad sākas kaut kāda problēma un aiziet līdz tam ka nauda jāatdod,tad izrādās ka "'naudas vairs nav"',jo draudzene aiznesusi,vairs neatcerās kur nolikusi,vēl kas,utt,utml.Tāpēc neizlaid naudu no istabas,lai tā paliek turpat.Ja mauka godprātīgi pildīs solīto,un sniegs tev to ko solījusi,ok,nekādu problēmu,nauda paliek viņai.

Ja nē,tad nekaunējies naudu ņemt atpakaļ.Šeit ir tas princips kas piem.restorānā,----ja tev atnes zupas šķīvi kurā peld beigta pele,kura ieraudzīta ēšanas procesa laikā,vai tu maksāsi rēķinu? protams ka ne. Arī maukai nav jāmaksā ja tev netiek dots kas sākumā sasolīts.

4)ja gadījies uzrauties uz sūdīgu mauku,nepaslinko,atver te profilu un ieraksti topiku,lai visiem redzams.

Padomu turpinājums sekos.  

Varbut tad sac ar sevi,uzraksti kuras ir tas labas pa ls 10 jaunajos projektos,kuras,VISAS ir tas sliktas kuras nav vairak vertas ka ls 10.Kura ir ta kura panema naudu un draudzenei atdeva virtuve un tad Tev teica,ka neatceras kur likusi,kurai vispar bij draudzene virtuve un Tu tomer paliki(cik saprotu tas visas ir pa ls 10-15)

Kuram esi paprasijis dzelteno pasi un kuram bij un kuram nebij???

Tas ir viss ko zini jo to visu raksti un tatad esi tur visur bijis.Tas ir tas ko prasi te darit citiem,bet neviens neredz no Tevis neko vairak ka tuksu dirshanu.

Ludzu,visi gaida no Tevis.

Nereal Foto
Ierakstīts

Prasot naudu uz prieksu var sanemt tikai tik cik prasu,bet pec tam izradas,ka esmu pelnijusi vairak un samaksa vairak.

Kada esi pret klientiem tads vins pret tevi un otradi,ar istam foto un labu piedavajumu man nav jabaidas ja aizies nesamaksajis,vins gribes nakt vel un ja naks tad samaksas par abam reizem,ta ir bijis.

Bet tas viss ne prieks standara darbonem,vinam to nesaprast,seviski tam ar skaistajam ,neistam bildem,protams,ka nauda jaker tulin kamer vel nav aizbedzis. :P

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.