4 stāvs 50 eiro , visu jādara ātri, liels vēders. No plusiem , jauna , solārijs , kleitā pat seksīga , seja simpātiska, silikons. Tikai ķeksīša pēc uz ātro šāvienu.
arī meklēju . neatceros ne sludinajuma tekstu ne bildes ne nr. vecums ap 40 runāja latviski . biju pie viņas vasaras vidū pieņēma Lubānas un Saharova krustā aiz tā tirdzniecības centra 1. stāvā dzīvoklis bija .
Kāds dubultot domā ko raksti kad es biju pie viņas tur pat vina ar plikām kājām staigāja pa to savu pritonu un pēdas bija galīgi melnas . labi ka tik uz beigām to redzēju , pateicu toreiz lai nomazgā un nopērk sev papēdenes
ļoti pasen biju , bija trīs meitenes visas skaistas , laikam paņēmu Alisi itkā toreiz viss bija ok . šogad biju 2vas reizes pirmo reizi bija maziņa tieva brunete skaista, vienīgā tajā brīdī ,nodomāju kas tad tur pa masāžu būs ! papaijās un viss , bet kā es kļūdijos , un loceklim arī bija masāža nevis raustīšana , šāviens bija ļoti emocionāls no 10 10 tai meitenei , pēc nedēļas gāju vēlreiz ar domu tikt pie viņas , bet protams viņa tur nebija ņēmu vien to kas ir jo biju jau atnācis , meitene seksīga un simpātiska , lielaka un stipraka nekā tā maziņā , bet masāža nekada un beigās vienkārši raustija , es nebeidzu jo biju gaidijis ko līdzīgu kā izpildija tā maziņā un nekā . neatceros tai mazai vārdu , mēģīnāšu viņu noķert noteikti vēl kādu reizi
pirms kādiem 2viem gadiem garām braucot paņēmu viņu mašīnā no lienes ielas , jo bija ļoti garas kājas -zeķītēs īsā kleitiņā , apbraucu kvartālu izmetu ārā nošpricējusies puspuvusi liekas šopavasar viņu tur redzēju , varbūt kļūdos , bija pavēls kad sanāca braukt tur garām
arī uz aglonas 4tri biju pirmoreiz aizbēgu bija tante gados un ļoti steidzās , otreiz bija simpatiska un arī pec auguma seksīga blondīne ap gadiem zem 40 pat varbūt zem 35 , bet viena roka tā atpotēta ka daļēji paralizejusies , pati bija tīra smaržīga bez uzskatāmām puvuma pazīmēm . ļoti patika viņas seja un dupsis nespēju aiziet , akurāti ar gumiju variantā pus h 20 ls . šodien uzrauvos vienam sludinajumam aglonas 4tri nolemu neizaicinat likteni un netēret laiku nebraukšu tur meklet piedzīvojumus vairs , bez iepriekšējas info
nu es to bildi nedaudz papētiju , daba toč ir Latvijas , spriežu pēc garās zāles un meitene arī varētu būt īsta pēc matiem , vai nu peldējusies bet biksītes izskatās sausas vai kādu laiku nemazgāti , gluži pasakaina tā bilde nav , iepostoju jo sludinājums ir daudz skatīts , iespējams kāds kaut ko zin un un pastāsta man kamēr nau 6diena pienākusi , tad pastāstīšu jums
pats neesmu nekāds augumā raženais , intresē slaidas vai tievas meitenes un zem 30 gadiem , labas - Linda no Imantas 2-9-9-1-0-6-5-2 un Sintija šobrīd laikam Vecrīga 29914974
Ierakstīts
4 stāvs 50 eiro , visu jādara ātri, liels vēders. No plusiem , jauna , solārijs , kleitā pat seksīga , seja simpātiska, silikons. Tikai ķeksīša pēc uz ātro šāvienu.