Man ir bijis lidzigs gadijums bet es pat netaisijos dot naudu taksim ja melo ka bilde iista un beigas nav tad nahuj lai iet ! veel pa muti vajadzetu ja viirietis drikstetu !
dzivoklis vairak pec ofisa velk ! bet gulta normala, dusha ir dvieli parasti tiiri ir !
augums labs, kruutis vienigi lielakas veletos ! seja nu taa bet ir ok man apmierina citiem iespejams nepatiiktu ! bildes ir iistas !
seks parsvara bez emocijam bet ir paveicies ka ir bijis loti labi ! jautasiet kapec eju tapec ka diezgan leeti un atrodas tuvu maajam un aatri var izshaut riekstus ! atrodas netalu no tirgus un sala tiltu pa vidu ! masinu vienmer ir kur likt ! viss tikei un vienigi preziti !
seks 7/10
minets 7/10
dzivoklis 7/10
vai citiem iesaku gan jaa gan nee !
cilveki kas grib aatri izshaut riekstus buus ok bet tie kas meekle piedzivojumus nebuus iista!
cena pa reizi 30 EUR minets 20 eur 1h laikam bija 50 eur bet neiesaku uz 1h otra reize ar vinju nav veerta vairs ! ieskrien izshauj dusha un prom !
Ta agrak bija loti jauka vieta sporta iela (pagrabins) kur damas bija 24/7 tik mainijas vinas un vareja trapiit uz tiiri normalam daamam un cena arii likas tiiiri laba 40 Ls tikei. Bet jau kaadu vairak ka gadu tur jau studenti ire telpas cik sanaca no citiem dzirdet tad del kaiminju sudzibam tika aizslegts tur. bet nav stasts par to.
Agrak arii masazniks uz skolas ielas bija ka bordelis to arii jau aizslegusi bet tur parasti sanaca pa dargo 30 Ls tantukam un tad veel atseviski bija jaruna ar damu un tur bija ka kuru reizi daamai 40 - 100 Ls.
Veelejos jums jautat vai riiga ir kaut kur atveries bordelits kur var dabuut jebkura dienas laika seksinu vai sporta iela vnk ir parvakusies uz citu vietu ?
Jums protams radisies jautajums prieks kam man tas ir vajadzigs jo tak internets ir pilns ar perkamam sievietiem luk jums atiblde :
Ir draugi ar kuriem dodamies uz vecriigu vai kadu citu veidu tusinju vai dzerstinju un tad nakti sagribas mums tad mees agrak mieirigi devamies uz sportu ielu un vienmer mums pietika. iegajam katrs sava istabinja peec 1 h araa un parunajam ka gaaja un talak dzeert ir pat gadijies ka spelejot kaziti pa naktii pat 3 reizes bijam
cik saprotu saadas lietas nemaz te publiski nevar rakstiit jo zalie kungi var to vietu aatri aizslegt. tapec palugshu man pa PM atsuutiit ja kadam kaut kas ir zinams.
Ierakstīts
zvaniju uz sho numuru.
cena 80 eur uz 1h var 2x shaur !!! atrodas lidonu 23 imanta.
bet problema mainot partneri jamaina prezis viena noteikti slimaa !!! es nebrauksu man taas neder!!!
kaads vispar testejis ?