Un es nesaprotu kā tā var būt?! Uz visu Rīgu tikai viens normāls variants, pie kura nevar tikt! Pieprasījums taču būtu tik liels! Kurš džeks negrib kārtīgu threesome?!
Es ar viņu jau pusgadu mēģinu kaut ko sabīdīt – tad draudzene ārzemēs, tad šonedēļ nestrādā, tad nevar sazvanīt... Vēl visu apgrūtina tas, ka viņām nav tikšanās vietas. Varētu jau izīrēt viesnīcu vai dzīvokli, bet man nav izdevies ar viņu sarunāt laiku uz priekšu.
Tiešām tajā ROYAL var dabūt visu ko vēlas? Man sastāstīja, ka tājā Jockey arī varot dabūt, bet nekā - aizgāju, bet neko vairāk par stiptīzu neviens nepiedāvā (prasīju meitenēm, apsargam un pat taksistam pie ieejas).
Vispār Rīgā nav tāds klubs / bārs / kafeinīca, kur tusē attiecīgas meitenes? Es to iedomājos tā - nopērc dzērienu, pakoķetē, vienojies par naudiņām un ej uz istabiņu! Vo būtu štelle!
Laikam jau tev taisnība. Dzīvē viss ir sarežģītāk, kā sākumā liekas.
Ar ryanair uz dusseldorf! 50 EUR ar taksi liidz bordelim! 25 EUR no bordelja liidz viesniicai. Viesniica uz 2iem 60 eur. Man liekas ka Rainis 2d lidoja turp un 6d atpakalj. 3 dienaas pipele buus liika:) Ieeja bordelii 70EUR laikam, pa katru boobu veel kaadu 50EUR, dupsii vai mutee 100EUR. Kaut kaa taa:) Duudas ibio ne tikai rumaanietes, bet ari vaacietes, krievietes, ukarianietes. Berliine tuvaak, bet tur visus klubus okupeejushas rumaanietes, albaanietes utt. Arii reaals shirpotrebs. Kaut gan saliidzinot ar LV, arii tur ir ljoti, ljoti labi:)
vari padalīties ar tiem bordeļu info kuri tuvu ryanair lidostām?
Ierakstīts
Un es nesaprotu kā tā var būt?! Uz visu Rīgu tikai viens normāls variants, pie kura nevar tikt! Pieprasījums taču būtu tik liels! Kurš džeks negrib kārtīgu threesome?!