Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Lezbietes
Ierakstīts

Es ar viņu jau pusgadu mēģinu kaut ko sabīdīt – tad draudzene ārzemēs, tad šonedēļ nestrādā, tad nevar sazvanīt...  Vēl visu apgrūtina tas, ka viņām nav tikšanās vietas. Varētu jau izīrēt viesnīcu vai dzīvokli, bet man nav izdevies ar viņu sarunāt laiku uz priekšu.

Meitenes Ar Pīrsingu
Ierakstīts

Tātad rezumējot:

29709266 - nav īstās bildes, smuka, bet uzmetēja, ja? ja viņa smuka un labi darbojās, tad es varētu pat mēģināt... nu pofig uzmetīs, uzmetīs :)

25883430 - par šo neko sakarīgu nevaru atrast. vismas pēdējā laikā nesludinās un bildes arī nekur neredzu.

Top2014
Ierakstīts

Vienam māte, otram meita... 

Precīzi! Man viņa tops šķiet ļoti precīzs, jo 3 no meitenēm arī es liktu listē, pie divām neesmu bijis. Noteikti aiziešu, jo gaume, šķiet sakrīt.

Striptza Bri!
Ierakstīts

Tiešām tajā ROYAL var dabūt visu ko vēlas? Man sastāstīja, ka tājā Jockey arī varot dabūt, bet nekā - aizgāju, bet neko vairāk par stiptīzu neviens nepiedāvā (prasīju meitenēm, apsargam un pat taksistam pie ieejas).

Vispār Rīgā nav tāds klubs / bārs / kafeinīca, kur tusē attiecīgas meitenes? Es to iedomājos tā - nopērc dzērienu, pakoķetē, vienojies par naudiņām un ej uz istabiņu! Vo būtu štelle!

Varbūt ir kaut kas līdzīgs, ne? Nezin neviens?

3 + 3
Ierakstīts

Laikam jau tev taisnība. Dzīvē viss ir sarežģītāk, kā sākumā liekas.

Ar ryanair uz dusseldorf! 50 EUR ar taksi liidz bordelim! 25 EUR no bordelja liidz viesniicai. Viesniica uz 2iem 60 eur. Man liekas ka Rainis 2d lidoja turp un 6d atpakalj. 3 dienaas pipele buus liika:) Ieeja bordelii 70EUR laikam, pa katru boobu veel kaadu 50EUR, dupsii vai mutee 100EUR. Kaut kaa taa:) Duudas ibio ne tikai rumaanietes, bet ari vaacietes, krievietes, ukarianietes. Berliine tuvaak, bet tur visus klubus okupeejushas rumaanietes, albaanietes utt. Arii reaals shirpotrebs. Kaut gan saliidzinot ar LV, arii tur ir ljoti, ljoti labi:)

vari padalīties ar tiem bordeļu info kuri tuvu ryanair lidostām?
3 + 3
Ierakstīts

jup! es ari par to esmu šad-tad iedomājies... bet braukt tikai dēļ tā un vēl vienam, diezgan sarežģīti, garlaicīgi, ilgi un dārgi.

tad es pagooglēju vai nav kāds serviss kurš nodrošina kautko tādu. ķipa "seksa tūrisms" "seksa brauciens" vai kas tāds... nekā :(

varbūt kāds darbonis grib noorganizēt tādu pasākumu? piemēram uz kādām 3-4 dienām pa polijas un rietumvācijas klubiem padzīvoties :)

3 + 3
Ierakstīts

varbūt jāpamēģina viņai uzjautāt, jo man ar šķiet, ka 500 EUR par 3 tādām, kā Yasmine ir total vērts!

taisnības labad jāsaka, ka pats gan pie Yasmines neesmu bijis, bet pēc bildēm un atsauksmēm spriežot - visu cieņu :)

3 + 3
Ierakstīts

kā jau minēju - tas būtu ideāli. pilnīgi ok būtu ja viņas vienkārši uz ko tādu parakstītos.

un šīs meitenes ir kā labs piemērs. tikpat labi varētu 3 citas.

galvenais ir atrast domubiedrus - pārējais ir risināms.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.